Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Biofusion

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 5:51 am Заглавие: predstavqne za grafikii i ilustracii |
|
|
Sled edin tejuk semester :)) i trista zora pri premestvaneto. Se zavrystam :) i na novo se predstavam za grafiki i illustracii dano tozi put :) polucha po dobri otzivi...
Sega veche ucha v University of North Carolina at Chapel Hill, poznaite kade se namira :D:D. Ucha reklama i marketing :) ama v journalism school kakto i da e dulga istoriq :)....
Kupih si tablet skoro i rycete sa mi purviq opit na PS da praskam nesto :))) s tablet i posle s malko poveche trud napravih i vtoroto :)) nesto kato hem portret hem nqkwi gluposti ot goree. Daite komentari i ako moje :)) tezi prava v foruma che :)) i sa ako ne :)) mi dadete ste vzeme da se otkazvam s risuvaneto :))) i to zaradi vas :D:D taka che fnimafaiiteEEEE
Otnosno kartinkite :) purvata : syrceto predstavlqva nadejda i horata razbira se q krepqt :)) s posledni sili
vtorata moqta prqtelka kato q vidq mi vika tova da ne e "Gospod me e hvanala za kabela" i az reshih da go krystq taka :)) hehehe
Tretata e prosto nedovyrshen variant na purvata ama stana got i nego ste go kachvam
Narochno ne sym napravil vtorata kartinka v mega detaili :) stoto mai taka malko rough izglejda po brutalno :)
Sega vie kajete _________________ Mind is like the Body with the Only Difference that the Body can be Cleaned While the Mind Can't |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 11:35 am Заглавие: Re: predstavqne za grafikii i ilustracii |
|
|
Biofusion написа: | ....Narochno ne sym napravil vtorata kartinka v mega detaili :) stoto mai taka malko rough izglejda po brutalno :) |
... a be trqbva si detatail ... stoi nezavyrshena
... inache e brutalno :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 1:37 pm Заглавие: |
|
|
haham...mi aide welcome ot men.....capturnatia ot izvunzemnite-iakiak...samo malko kabelite da opraish _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 2:14 pm Заглавие: |
|
|
живо здраво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 3:09 pm Заглавие: |
|
|
добре дошъл :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Biofusion

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 6:49 pm Заглавие: |
|
|
am daite nqkwi kritiki de . Am vikam se chudq dali da opravqm taq glava i da q napravq po finna i kakto trq ama tri dni po sredno 9 chasa pred compa i sega kato q gledam vse greshki vijdam :))) i sled oste nqkolko dena shte vzeme da smenq vsichko :))). _________________ Mind is like the Body with the Only Difference that the Body can be Cleaned While the Mind Can't |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|