Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Юли 11, 2004 8:04 pm Заглавие: 3D Studio Max първи стъпки :) |
|
|
Днес си инсталирах Макс-а, ей така да го разгледам и за един час четене на туториала за "Spaceship"-а ей какво направих:
Тя бомбата доста крива стана, особено перката - скийте каква е голяма :) Ама следващия път ще пробвам нещо по-лесно... например чайник :)))))
Хаха, не ми се смейте много, все пак какво разбирам аз от 3D моделиране :) /едно време правех пейзажчета на Bryce 3D, мдаамм/ _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Нед Юли 11, 2004 10:16 pm Заглавие: |
|
|
...kakvo l i e iskal da ni kaje tvoreca s poslednata kartina...
mojebi 4e bombite sa izpleteni ot ''wireto'' na zloto ... ili prosto e zabravil da mahne backgrounda ;)) ....
brao kuzmi4 derzai.. uspeh :)
aa da.. zaklevam te nepriparvai do Bryce-to pove4e :))) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Юли 11, 2004 10:42 pm Заглавие: |
|
|
Мерси Boteff, ще се старая :) Аз тоя Брайс, отдавна съм го закопал и забравил, не мисля и да се връщам към него щото няма бъдеще/по мое мнение/. Тоя wire, аз и светлините забравих да му махна, глей как свети :)))) "Evil wire bombs, raining from evil wire sky" :)))) хахахаха _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 12:01 am Заглавие: |
|
|
breh toja Ky3Mu4 ... ilustratorite w pazwata si kwi 3d talanti krieli ... welcome ;) _________________ Judge Optimized for Repair and Observation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 12:31 am Заглавие: |
|
|
вардаааааа:))) идат бомбандировачите:) Кузма сега ако последваш примера на брат тумби (бог да го прости! да живее "Фати"!) и си смениш никнейма на "Бомберман" или нещо такова ще знаем кого да виним от днес нататък за световните злини... тва по-добро от моя първи опит:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 12:35 am Заглавие: |
|
|
Joro* написа: | breh toja Ky3Mu4 ... ilustratorite w pazwata si kwi 3d talanti krieli ... welcome ;) |
Ай ама ти направо ме уби на място, още не мога да повярвам че ми даде права за форума :) Благодаря много, слаба ракия съм, ама с удоволствие ще се уча сега от вас /и ще ви досаждам с въпроси :)/шегувам се за последното/ _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 10:54 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | вардаааааа:))) идат бомбандировачите:) Кузма сега ако последваш примера на брат тумби (бог да го прости! да живее "Фати"!) и си смениш никнейма на "Бомберман" или нещо такова ще знаем кого да виним от днес нататък за световните злини... тва по-добро от моя първи опит:) |
:))) Не може, Кузмата само един - *доячките ше плачат :))) Иначе за "фърляне" на бомби, можеш винаги да разчиташ на мен :)
*за справка "Особеностите на руския национален лов" :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana

|
Пуснато на: Съб Юли 17, 2004 5:57 pm Заглавие: vajnoto e bombi da ima ;) |
|
|
vajnoto e bombi da farchat - tova e spored me ;)))
za sujalenie ne mi izlizat snimkite da gi vidia, no predpolagam sa dosta vnushitelni i vulnuvashti ::::)))) xixixixxixi
se pak cial 1 chas choveka e prekaral nad tutorialite na 3d :::)))) _________________ Scratch the surface serve a purpose
Scratch the surface don't waste my time
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|