Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
xtazi

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 3:18 pm Заглавие: Искам да се оплача от раците |
|
|
Ебати!!!
Тъкмо ги похвалиш и им се израдваш и те пак си проявят рачешката психопатия.
Като им дръпнеш една критика, вземат, че те изненадат с неподражаема рачешка нежност, която те хвърля в емоционален шок, или се врътват рачешки и се правят на божествени и неприкосновени – засегнати от всемирната несправедливост изразена чрез твоята справедлива критика. Човек не може да им следи настроенията – сутрин са в лек унес, по обед са недоволни и сърдити и те не знаят защо и по-добре не ги закачай, щото най-вероятно ще се окажеш ти виновен, а вечер... е, ако са още до вас, значи са си сбъркали зодията.
А най ги бива да убиват на хората мечтите и надеждите, здравата психика и яката логика – бавно и мъчително, с жестоки емоционални похвати.
Е не мога повече! _________________ ...I'll show you some MADNESS... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 3:32 pm Заглавие: |
|
|
муахахахаха _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 3:40 pm Заглавие: |
|
|
раците, като животинки, или зодия? :)))))) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 3:41 pm Заглавие: |
|
|
хихихихахха оллеле аз съм рак... ама не съм усетил са съм толкова подмолен и хитър бреййй :)) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 3:47 pm Заглавие: |
|
|
Juana написа: | муахахахаха |
то че е за смях...за смях е:)) ма някои хора явно страдат силно...само да не си въобразят че цивренето се толерира. иначе при подобно изказване за светлата зодия ми идват все цветущи описания на сексуални действия..та ще ги пропусна.:) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 4:02 pm Заглавие: |
|
|
xtazi, кой тва бе мила....ааа, лоши хора!
Следващият път се обади, ще направим предварителен хороскоп ->аз ги разбирам тез неща и не е скъпо, ех откога чакам в графила да започнем седмични и дневни хороскопи ....)))))) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Biofusion

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 8:50 pm Заглавие: e stiga sa |
|
|
:) racite sa si takivi ama si me kefqt :)) poneje sym scorpion .. povecheto mi prqteli sa raci..... verno e za loveri sa ... qko ..... ama chak puk losha zodiq .. _________________ Mind is like the Body with the Only Difference that the Body can be Cleaned While the Mind Can't |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 9:02 pm Заглавие: |
|
|
scorpi rulz!!! nqmam kvo drugo da kaja:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Biofusion

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 9:16 pm Заглавие: |
|
|
hihi mersi mersi :)) _________________ Mind is like the Body with the Only Difference that the Body can be Cleaned While the Mind Can't |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ula

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 9:28 pm Заглавие: Re: Искам да се оплача от раците |
|
|
xtazi написа: | Ебати!!!
Тъкмо ги похвалиш и им се израдваш и те пак си проявят рачешката психопатия.
Като им дръпнеш една критика, вземат, че те изненадат с неподражаема рачешка нежност, която те хвърля в емоционален шок, или се врътват рачешки и се правят на божествени и неприкосновени – засегнати от всемирната несправедливост изразена чрез твоята справедлива критика. Човек не може да им следи настроенията – сутрин са в лек унес, по обед са недоволни и сърдити и те не знаят защо и по-добре не ги закачай, щото най-вероятно ще се окажеш ти виновен, а вечер... е, ако са още до вас, значи са си сбъркали зодията.
А най ги бива да убиват на хората мечтите и надеждите, здравата психика и яката логика – бавно и мъчително, с жестоки емоционални похвати.
Е не мога повече! |
за което най-официално се извиняваме! _________________ I've still got sand in my shoes... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 9:33 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък различавам два типа раци:
- разбираме се през повечето време;
- въобще не се разбираме.
Добре, че намерих два с които да се разбирам :).
Но наистина като цяло са трудна т.е непостоянна зодия - сравнявани са с времето - яж хубаво а не се знае какво бура ти носи...но и точно като времето бързо им минава лошото настроение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 9:41 pm Заглавие: |
|
|
sebastianz55 написа: | но и точно като времето бързо им минава лошото настроение. |
баа от година и половина ми е лошо настроението... какъв рак съм аз тогава! :) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 9:43 pm Заглавие: |
|
|
GRAPHILLA 2001 стана :)))))))))))))) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 11:34 pm Заглавие: |
|
|
Mortyyyyy aloooo 2004 stana :)))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пет Юли 16, 2004 12:50 am Заглавие: |
|
|
Coldblooded написа: | scorpi rulz!!! nqmam kvo drugo da kaja:) |
se pak az sym skorpion de..ama hajde sa kvi sa tezi zodii kvi sa tezi raboti....kyde e dizajnerkata tema tuka..:PPPP
hajde sega vsichki po edin ili drug nachin da natvorqt neshto na tema "Rak":))))) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пет Юли 16, 2004 12:54 am Заглавие: |
|
|
Coldblooded написа: |
hajde sega vsichki po edin ili drug nachin da natvorqt neshto na tema "Rak":))))) |
е мама и тати са изпълнили вече задачката-закачка, какво повече искаш? :) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
firefox

|
Пуснато на: Пет Юли 16, 2004 11:39 am Заглавие: |
|
|
раците СМЕ "божествени и неприкосновени", моля! :D
иначе и от другото го има де... ммм, сори _________________ Hard work never killed anyone, but why chance it? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Юли 16, 2004 12:08 pm Заглавие: |
|
|
аз от раци оплаквания нямам.. _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пет Юли 16, 2004 12:10 pm Заглавие: |
|
|
раците са едни мили същества, понякога мрънкащи, но заради чара им се преглътва
не са такива, че да ти правят мръсно
нито ще те дебнат в гръб
виж женската част са нещо твърде опаки
xtazi явно е попаднал на много голям и лош женски екземпляр с наострени щипки |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пет Юли 16, 2004 1:08 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | аз от раци оплаквания нямам.. |
има време..... _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|