Graphilla.com :: Преглед на тема - Съджешчън....

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Съджешчън....

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  

Как ви се струва идеята?
Лудница!
0%
 0%  [ 0 ]
Добре ще да е.
25%
 25%  [ 4 ]
Все ми е едно.
0%
 0%  [ 0 ]
Бемислено е.
31%
 31%  [ 5 ]
Тъпо.
43%
 43%  [ 7 ]
Общо гласове : 16

Автор Съобщение
MinD|_eSs

Местожителство: Вит зе Джерманз :)

МнениеПуснато на: Пон Юли 19, 2004 2:06 pm    Заглавие: Съджешчън.... Отговорете с цитат

Абе имам един съджешчън към мейлинг системата на ГРПХЛЛА, сичко е ОК, обаче шо не сложите в темплейта за известията за нов пост във тема-за-която-си-се-абонирал и ника на човека който е постнал последен? Ще е удобно(и ако може да сложите и колко поста са се натрупали от последната проверка на тази тема вече ще е Ултра-Супер)....<-----е т'ва.

Много тенкс, помисли си попе, и съджестни на останалите модератори от ваща сган(тоест, многоуважаемо модераторско съсловие:))
Juana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Юли 19, 2004 2:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако може и купон за безплатна баничка към мейла да прикачите!!
ConcreteDonkey

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Юли 19, 2004 2:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

това го има в ctalk... но сигурно там е различно , форума им не е на phpbb... не знам дали е възможно и тук.
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Юли 19, 2004 2:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Какви са тия анкети сега?! Пръво питайте дали phpBB го може, пък после референдумите! А отговора е - не може в default-ната си инсталация!
А форум се проверява 2 пъти по-бързо он мейл...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети