Предишната тема :: Следващата тема |
Как ви се струва идеята? |
Лудница! |
|
0% |
[ 0 ] |
Добре ще да е. |
|
25% |
[ 4 ] |
Все ми е едно. |
|
0% |
[ 0 ] |
Бемислено е. |
|
31% |
[ 5 ] |
Тъпо. |
|
43% |
[ 7 ] |
|
Общо гласове : 16 |
|
Автор |
Съобщение |
MinD|_eSs

Регистриран на: 08 Юли 2004 Мнения: 47 Местожителство: Вит зе Джерманз :)
|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 2:06 pm Заглавие: Съджешчън.... |
|
|
Абе имам един съджешчън към мейлинг системата на ГРПХЛЛА, сичко е ОК, обаче шо не сложите в темплейта за известията за нов пост във тема-за-която-си-се-абонирал и ника на човека който е постнал последен? Ще е удобно(и ако може да сложите и колко поста са се натрупали от последната проверка на тази тема вече ще е Ултра-Супер)....<-----е т'ва.
Много тенкс, помисли си попе, и съджестни на останалите модератори от ваща сган(тоест, многоуважаемо модераторско съсловие:)) _________________ Абе като цяло гуд уърк, ю рок :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 2:08 pm Заглавие: |
|
|
Ако може и купон за безплатна баничка към мейла да прикачите!! _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 2:23 pm Заглавие: |
|
|
това го има в ctalk... но сигурно там е различно , форума им не е на phpbb... не знам дали е възможно и тук. _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 2:58 pm Заглавие: |
|
|
Какви са тия анкети сега?! Пръво питайте дали phpBB го може, пък после референдумите! А отговора е - не може в default-ната си инсталация!
А форум се проверява 2 пъти по-бързо он мейл... _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|