Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 12:01 pm Заглавие: малко драсканици с илюстратор... и молбъ за хелп |
|
|
Отдавна не съм рисувал... има няма 3-4 години... та за туй май анатомично е много грешно, та да попитам какво не му е наред на това?
И не бих отказал идея или някакъв референс за векторно оцветяване...? NOX?:)
Идейката е за нещо като мацка магьосница на драконче, нещо ме хвана нервата и я зарязах... обаче ме засърбяха ръцете да я довърша... надам се на хелпу:)
Ами думайте...
Ами думайте... [/img] _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 12:01 pm Заглавие: |
|
|
оххх забравих... маааму всичко е само с муси без никав референс правено за туй малко криво ма ако кажете ще го изправим:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 12:25 pm Заглавие: |
|
|
Не разбирам нито от рисуване, нито от анатомия толкова много, но какво е това ботево чело на ЖЕНА!? Тръпки ме побиват като се опитам да си я представа на живо :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2004 10:45 am Заглавие: |
|
|
LuPi, поне 5 човека ти казаха за челото! Така ли не се сети да го пипнеш? ;) Виж сега как на jester му се наби в очите. И аз като него не съм добър в рисуването. Може и пръсти на краката да има, ако е боса... Спирам дотук, че да не ме бият големите. :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2004 11:10 am Заглавие: |
|
|
челото-челото... още не съм и сложил диадемата;) затова изглежда така странно подстрижката...
p.s. Егати колко време стои тук това и никой нищо освен за челото:)
АЙДЕ КАЖЕТЕ НЕЩО за тялото де! Трябва ли още нещо да и оправям на фигурата, значи кракът е така защото ще е в ботуш, за да не рисувам и пръсти естествено... абе скоро ще има ъпдате... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2004 11:30 am Заглавие: |
|
|
LuPi написа: | АЙДЕ КАЖЕТЕ НЕЩО за тялото де!
|
Ako mi padne she q skysam :P~ _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2004 11:33 am Заглавие: |
|
|
LuPi написа: | челото-челото... още не съм и сложил диадемата;) затова изглежда така странно подстрижката... |
е тя кво? Бръсне си половината коса отпред, за да и се вижда диадемата ли? LuPi, оправи косата, че диадемата няма да помогне ама никак. :) Освен това не ми харесва и тая вежда, малко ми е груба. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2004 11:50 am Заглавие: |
|
|
za tqloto? lapite mai sa i malko golemi4ki...rucete sa vidimo sys razli4na dyljina. Prystite na rycete mojesh o6te da pipnesh
definirai " не бих отказал идея или някакъв референс за векторно оцветяване...? NOX?:) "
:))) _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2004 11:52 am Заглавие: |
|
|
Ами ти си още много в началото, давай нататък, пък да вземе някой да каже нещо... Довърши го. От това тяло в момента зависи как се постараеш, може да стане добре, може да стане и зле. Щото както си отговорил за челото, че диадемата липсва, така ще кажеш и за стъпалото, че ботушът липсва, ако кажа, че няма пръсти ;)
Между другото, освен default четката на Илл. можеш да си направиш и твои четки, които са примерно кръгли, а не под наклон. И които имат варираща според натиска дебелина (ако рисуваш с таблет - a ти май не ползваш).
Най-добре обаче използвай pen tool-a.
За оцветяването (макар да не съм NOX, да кажа), ползвай pen tool-a. _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2004 11:55 am Заглавие: |
|
|
офф: ейй, два дни не му отговаряш, сега само те питах нещо по темата и веднага се хвърли преди мене :))
Lupi, забравих, в момента контурът ти е дебеличък и това допринася за грубостта. _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2004 12:15 pm Заглавие: |
|
|
да - заради дебелината на контура - на лицето при брадичката, носа и веждата - правят я по-груба... най-вече тази линийка, която свързва главата с врата... изглежда по-мъжествена от колкото трябва;)
давай да видиме по-завършения вяриант! Дракона изглежда обещаващо! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2004 12:20 pm Заглавие: |
|
|
hehe s tova 4elo mi napomnq za moqta ''liubimka'' Glorrrriaaa.. :)
btw za da ne ostane posta mi savsem bez smisul q da kaja ne6to umno i az... :) :... dqsnata ruka malko kau4ukova ide ... toq laket ne e onq deto trebe da e :)
..oo da i drakona ne leti realisti4no.. ;)))
..aa da.. i takiva drakoni nema.. :))
poslednite dve da se 4etat kato humor.. bhehe.. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2004 12:28 pm Заглавие: |
|
|
в това има хляб, но ръцете наистина са огромни за тялото, по-смели линии, понахвърляй оше детайли преди да го обсъждаме /след като напражисх корекциите де/ :)))) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2004 12:32 pm Заглавие: |
|
|
и ако се съди по нейно дясно рамо и крак, тялото би трябвало да е в 3/4 , а ако се съди по гърдата, корема и задника си направил чист профил.... генерално объркване има _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ula

|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2004 12:34 pm Заглавие: |
|
|
само да попитам дясната й ръка върху крилото на дракона ли е?... защото ако е така този дракон лети в стил крол. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2004 12:54 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | и ако се съди по нейно дясно рамо и крак, тялото би трябвало да е в 3/4 , а ако се съди по гърдата, корема и задника си направил чист профил.... генерално объркване има |
а благодаря:) знаех си, че нещо не и наред:) ще я оправя обещавам:)
благодаря на всички, направо ме амбицирате да я довърша в най-скоро време:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
|