Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2004 3:57 pm Заглавие: Sky Captain and the World of Tomorrow |
|
|
В новия Cinefex има статия за филмчето почти без да издава нищо от историята. Мен лично безкрайно ме радва този проект, а още повече ме зарадва когато разбрах, че всъщност цялата работа е започнала на чист ентусиазъм и едва когато са изкарали ок. 20 минути видеоматериал, са започнали да търсят разпространител... а при положение че филма е от - до 3D... Наистина, освен актьорите и предметите, с които те взаимодействат директно, всичко останало е дигитално. Дадоха за пример сцена с фоторепортерката, седи пред бюро и пише на пишеща машина, само пишещата машина и столът й са истински, дори бюро нямало ами син блок :D
Самата история явно ще си е "комиксова" (но пък има комикси и комикси ;) ), но аз лично очаквам да се влюбя дори само заради атмосферата и визията. Ретро-футуристичния "Метрополис" стил ми е най-най любим. Да не споменаваме въздушните кораби ;) Като почна първия трейлър, някъде зимата май беше, в началото въобще не можех да повярвам, че наистина се прави такъв филм :)
Излиза някъде средата на септември. Два месеца още... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 2:11 pm Заглавие: |
|
|
аххх страшно стилно... много ще ми хареса :))) ..... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 7:16 pm Заглавие: |
|
|
А като отворих темата за нови CGI-heavy филми, някой гледа ли I, Robot? Аз - вчера, и доста ме впечатли (ако не обръщаме внимание на дупките в сценария и неблестящата актьорска игра). Дори на моменти имаше сравнително оригинални врътки на камерата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 10:23 pm Заглавие: ъхъъм |
|
|
мдааа... приятно, приятно... изглежда по-обещаващо от Immortel даже. Дано да са си свършили по-добре работата в това нещо хората, щото не ми се иска пак да гледам поредния интересен трейлър на безинтересен филм :(
дано... _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 11:07 pm Заглавие: |
|
|
Бахму, изглежда манияшки, обожавам индустриал адвансед шитс с трийсеташки дизайн и тва нещо по-различно от ш*бания батман с още по-ш*бания бати Арни.
ДАНО _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 6:19 am Заглавие: |
|
|
Cwetowete ma ubiwat.Koncepta e brutal.
////////////////
I, robot mi kaza nekoi ili `I' mac.
/nastrana maitapa osnownia konceptadzia /francuzin det kopal za Dark sity ako ne burkam/ sa e wdahnowil ot na kolegata si I maca:)/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 5:08 pm Заглавие: |
|
|
хаха!
Верно, дизайна на роботите следва I-mac 1 към 1 :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|