Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mariyan
|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 10:06 pm Заглавие: Опитах да заредя страниците от конкурса, но нищо не се заред |
|
|
Здравейте,
Опитах да заредя страниците от отминалия конкурс за личен сайт, но на публикуванеите линкове нищо не се зареди. При мен ли е проблема?
Благодаря. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Вто Юли 20, 2004 10:33 pm Заглавие: Re: Опитах да заредя страниците от конкурса, но нищо не се з |
|
|
mariyan написа: | публикуванеите линкове нищо не се заредиБлагодаря |
nai veroqtno sa premesteni ili prosto veche sa iztriti _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2004 9:21 am Заглавие: |
|
|
povecheto ot linkovete bachkat. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mariyan
|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2004 11:44 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за отзивчивостта.
Все пак каква е идеята да се организира конкурс, чиито резултати не могат да бъдат видяни няколко месеца след това? Крайно разочароващо е. Все пак този сайт е специализиран и би било добре да се отдели малко място за постоянно хостване поне на наградени и др. подобни неща. Иначе идеята се изпарява във въздуха. Много шум, много приказки, нищо което да се види. Странно.
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2004 10:11 am Заглавие: |
|
|
abe za koi konkurs stava vupros se pak ??? :)
shtoto konkursa za lichen sait beshe s kraen srok 20 mai 2003 godina. Ot 13 uchastnici na chetrima ne im se vijdat saitovete.
E ??? ili az neshto sum se oburkal. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mariyan
|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2004 6:13 pm Заглавие: |
|
|
За същия конкурс иде реч. Исках да видя наградените неща. Както и да е. Може аз нещо да съм объркал. Мисълта ми беше, че поне наградените неща би следвало да се хостнат статично на вашия сайт. Ма тва си е просто една препоръка.
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пет Юли 23, 2004 9:02 pm Заглавие: |
|
|
то тоя проблем седи с всички работи от конкурси _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|