Exibian

|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 11:28 pm Заглавие: V sreda se izrastva po-byrzo :) |
|
|
Ta znachi tazi tema e za slednoto . Az nali predi sedmica (se) "izlojih" s edin drakon v sekciqta za predstavqneto.. takam... sq pravq neshto koeto e po-dobro i mislq che do sedmica shte go zavyrsha i pokaja tyk ... NO ... dokato go modelirah i vsichkite ostanali procesi proiztichashti sled tova , neprekysnato se sblyskvam kato vseki novak v tova (toset vyv vsqko) poprishte .... TA i tyk idva golqmata mi misla :) .... POneje chovek e skychno i dosadno da se ychi samo ot knijki i tutoriali e gotino da ima s kogo da si spodelq problemite ot tehnichesko estestvo (ne li4nite itn :) )
e eventyalno da tyrsi reshenie v spor , razgovor i tn .. Konkretnoto neshto koeto predlagam e : Imaiki predvid che horata koito sa napred s material tyk ( viziram 3D sekciqta , az za neq si govora principno i za neq mi se otnasq ideqta ) nemqt nito vreme nito jelanie da otgovarqt na typi vyprosi , ako im bydat zadavani ... nito pyk bi trqbvalo da go pravqt (zashtoto veche sa si izvyrvqli pytekata na naychvavaneto na soft-a i sega mogat da si tvorqt navolq ) , da se organizirame (nie tezi , koito sme nachinaeshti i vseki den se ychim na kaji rechi osnovni neshta ) i da se sybirame kogato imame vyzmojnost , za da obsyjdame tehnicheski problemi , koi s koe dokade e stignalk, nqkoi ako e zapecnal nqkyde..., da obmenqme opit i idei ... trikove i priomi ... i tn...
Kakto e i zaglavieto na temata , v sreda se izrastva po-byrzo.... smqtam che takiva sybiraniq shte sa otpolza za grypata ot novaci v koqto sym az .... Zanimvam se s LightWave i 3d Max-a .... ta nai polezno shte mi e , ako i drygo hora na moeto dereje polzvashti tezi programi im haresa ideqta .... pishete bratq NOOB-ove ... kajete k`wo mislite po vyprosa.... |
|
Exibian

|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 11:34 pm Заглавие: |
|
|
Imam predvid slednoto ... kato az i nachenaeshtiq LW pi4 Ivan4o se pozvaame i si imame ICq-tata , toi kat si modelira modela na hyq i go drazni che ima cage i e zaklil v modeliraneto i sega ne se seshta kak adjeba se mahashe taq prostotiq , prosto da me pita v ICQ-to i az da my kaja shtoto se seshtam v momenta primerno .... za takiva neshta vi govorq , a ne samo ... sichko si zavisi ot tova dali ima hora , s koito da naprvim "sreda" ... to shte se stigne i do obsyjdane na stilove i za dizain daje moje bi nqkoi den :) |
|