Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Gangsta
|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 6:07 pm Заглавие: Do vsichki ot sofia ! NE IASHTE V MIMAS... CHETETE........ |
|
|
za sichki ot sofia hora ne hodete poveche v mimas , hei e otkrila 4 vida sperma v maionezata .. TOVA E SUVSEM SERIOZNO NE SE SHEGUVAM :| edin pri`tel lelqmu e v hei i im napravili proverka po signal za chistotata i v probata na maionezata sa namerili 4 vida sperma
mnogo vi molq razprostranete go tova navsqkade da se razbere.. ..
ne stiga che ni izbivat horata a i ni se podigravat v bulgariq
Върнете се в началото |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 6:14 pm Заглавие: |
|
|
Че аз това го бях чел вече няколко пъти с пауза от по 3 месеца :) Съвсем сериозно, преди няколко месеца нали пак ги бяха хващали - ама уж бяха само 3 вида, сега пък 4-ри... хм, да не са си взели още персонал :)))))
Сега сериозно: Това ми звучи просто като поредния слух, за да има с какво да се занимават клюкарските вестници или просто удар под кръста от страна на конкуренцията. Пък и никога не съм ял там... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 6:35 pm Заглавие: |
|
|
бе хуу ша спра...
ама като са открили такива неща, що не са ги затворили м?
е за тва не вярвам много! или и тези от ХЕИ са толкова гадни, че са си взели кинтите да мълчат...
бе шибана държава... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 7:21 pm Заглавие: |
|
|
бахти, направо си представих как са застанали четири мазни типа и праат къмшот на сужуто :)) _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gangsta
|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 7:30 pm Заглавие: |
|
|
emi tova koeto znam as e che sa gi zatvori za 3 dni i tva e sega pak si bachkat no choveka mi kaza che oborota na 1 magazin za 1 den im e 4 000 lv takache sami si praveti izvoda nikuv problem nee da go pokriqt |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 7:48 pm Заглавие: |
|
|
Gangsta написа: | emi tova koeto znam as e che sa gi zatvori za 3 dni i tva e sega pak si bachkat no choveka mi kaza che oborota na 1 magazin za 1 den im e 4 000 lv takache sami si praveti izvoda nikuv problem nee da go pokriqt |
И колко човека се грижат за съдържанието на майонезата в дюнери за 4000 лв на ден??????
И кога по-точно? Извън работно време или докато обслужват нестихващата опашка? Или има допълнителни работници някъде отзад в склада и те се грижат за това? Плащат ли им? Колко им плащат?
Каква е целта? Подобрява ли вкусовите качества на дюнерите?
Правят ли си изследвания за СПИН?
и т.н.
И последен въпрос: Кои точно "ни избиват хората"? Готвачите в Мимас? _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 7:49 pm Заглавие: |
|
|
:) е сигурно...
ама то аз си хапвам дюнери - пък там майонеза няма..е в картофките има..ама не съм ял от доста време картофелки:))) та значи ще сме само на дюнери...:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 7:50 pm Заглавие: |
|
|
ha dobar den
to po taz logika de se znaes w krewirsite ko ima
a onia iakite bani4ki koi znae zigankite pekarki ko gi praat:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 7:58 pm Заглавие: |
|
|
... и в ония пълнени чушки дето ги прави едноръкия готвач...
поредната жълта клюка!!! _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gangsta
|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 8:08 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | и в ония пълнени чушки дето ги прави едноръкия готвач...
поредната жълта клюка!!!
|
emi kakto iskate :) as vi go kazvam zahtoto ne sum go chel nqkade a mi go kaza siguren chovek a vie ako iskate si hapvairte maioneska ..:)
a meshdodrugoto v diunerite nqma maineza ama ima chesnovo sosche :)
ne vervam tam da propuskat :) heheeh |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 8:13 pm Заглавие: |
|
|
chesnovo sosche, ligavichko takova... _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gangsta
|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 8:25 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | to po taz logika de se znaes w krewirsite ko ima |
:) za kremvirshite sum chuval sluhove NO SLUHOVE che melqt vimeta i kopita :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 8:25 pm Заглавие: |
|
|
Гангста, защо не ми отговориш на въпросите, а се хяащаш само за дреболиите?
Винаги можеш да кажеш, че не искаш чесново сосче в дюнера, и няма да ти сложат. _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 8:50 pm Заглавие: |
|
|
Juana написа: | Gangsta написа: | emi tova koeto znam as e che sa gi zatvori za 3 dni i tva e sega pak si bachkat no choveka mi kaza che oborota na 1 magazin za 1 den im e 4 000 lv takache sami si praveti izvoda nikuv problem nee da go pokriqt |
И колко човека се грижат за съдържанието на майонезата в дюнери за 4000 лв на ден??????
И кога по-точно? Извън работно време или докато обслужват нестихващата опашка? Или има допълнителни работници някъде отзад в склада и те се грижат за това? Плащат ли им? Колко им плащат?
Каква е целта? Подобрява ли вкусовите качества на дюнерите?
Правят ли си изследвания за СПИН?
и т.н.
И последен въпрос: Кои точно "ни избиват хората"? Готвачите в Мимас? |
Ne che e zadalzhitelno v sluchaia da e istina, no gledah po reality kak pliuiat i pikaiat gotvachi v razlichni restoranti v manjata na klienta.
Tova e shiroko razprostraneno, ima go dori vav Fight Club.
Ta eto ti edna primerna postanovka...
Mimas shte otvariat v 9 chasa.
V 7.30 pristigat s bodra krachka batkovcite.
Dokato podgriavat shishtauka s teleshkoto si kazvat "kolko li maioneza dneska shte e nujna na tezi 2000 choveka dnes?"
Otgovariat si - "Mi 5 kila".
Asan pita - "e nema li naj nakraia da mi platite zatva deto pileia semeto?"
Ahmed otgowaria - "mluk che sha ti rezna zelkata, tva go praim da si otmastim che sa okupirali irak, ia begai da zemesh "chuk-chuk" ot REP-a (toi e otsreshta)"
Dokato vadat palamarkite sas zareian pogled Musharaf se chudi: "......interesno, a dali maionezata ne i se povishavat vkusovite kachestva..."
S podoben zareian pogled chetwurtia agent na ime Ali si misli: "dali da se pregledam za spin?..... m-neeee... to ot "Chuk Chuk" spin ne se hvashta, pa sha zemat da me zaraziat kato decata v bratska Libia...."
.
.
.
Trimata dowolni zaemat mestata si zad tezgiaha, a Musharaf otvaria vratata (stanalo e vreme) i s usmivka pod mustak podkania izrusena hubavica s pupki i piarsingi da opita toplia felafel. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gangsta
|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 8:52 pm Заглавие: |
|
|
Juana - otgovorih ti mnoggo cvetushto i tochno no me cenzuriraha i go iztriha :) ako iskash hse ti prata lichnia mi otgovor lichno :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 8:55 pm Заглавие: ! |
|
|
Gangsta написа: | Juana - otgovorih ti mnoggo cvetushto i tochno no me cenzuriraha i go iztriha :) ako iskash hse ti prata lichnia mi otgovor lichno :) |
Пич, или там квото си - умерено, умерено, при употребата...
Личи! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gangsta
|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 8:58 pm Заглавие: |
|
|
neshto sum se prevuzbudil sigurno e ot diunercheto sutrinta :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 9:53 pm Заглавие: |
|
|
Значи, това със "къмшота на сужуто" /copyright Alex/ върви като Urban Legend вече 5-та година сигурно... Един път бяха арабите на Каравелов, друг път тия на Попа, третия път тия на Шишман...
Първият път слуха беше пуснат от служител на ХЕИ, комуто арабите бяха отказали 10 бона рушвет. Въпросният служител е бил уволнен дисциплинарно няколоко месеца след случая именно във връзка с него. Мой познат беше следовател по случая.
Вие просто сте пропуснали другите подобни партенки:
- че слагат месо от луда крава в дюнерите
- че бургерите в МакДоналдс се правят от червеи /щото било по-евтино :-))/
- че кренвиршите Сачи се правят от магарешко месо
затова се впечатлявате от тази.
Да не говорим че ако беше истина, това щеше да е на първа страница във вестниците утре /вестниците са склонни да платят такива пари за подобна история, че няма служител от ХЕИ дето да си затрае!/, а арабите щяха да бъдат екзекутирани на място и натъпкани в Смядовска луканка! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 9:58 pm Заглавие: |
|
|
molia, molia, magare na lukanka e super. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 10:00 pm Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | ... се правят от магарешко месо... |
Ех, младост, младост...
Най-хубавите суджуци са от магарешко месо.
:-)
П. П.
За младите:
Препоръчително е да не отправяте закани към дамите Графи.ни!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|