Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 12:43 am Заглавие: Edno darvo v dva varianta :) |
|
|
Tuk veche skenera mnogo me iadosa, dignah race... :( Kato se digitaliziran shte puskam neshto normalno... interesno mi e na vas, ako vi dopada kadara v koi ot dvata varianta poveche ?
1. (Skanirano ot hartieno kopie ot lab Konica R1 super - na samoto kopie e chisteno -2 jalto i +1 cyan - na hartia e v pati po-dobre razbira se)
2.
 _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de_si

|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 12:45 am Заглавие: |
|
|
za men purviqt |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 1:17 am Заглавие: |
|
|
dam pyrvata vqrvam, 4e na hartiq e nesravnima s tva mijavo jpg-4e :)
q kaji tva siqnie okolo dyrvoto v PS li go macna?
vtoriq variant bi mi dopadnal BW :)) _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 12:08 pm Заглавие: |
|
|
Мдаа, и аз щях да те питам за сиянието :)
Но на мен и двата варианта ми харесват. Специално в този вариант на първата, май повече ми харесва втората, но със сигурност искам да видя или оригинала, или поне скарнирана на хубав скенер. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 1:11 pm Заглавие: |
|
|
the jester написа: | Мдаа, и аз щях да те питам за сиянието :)
Но на мен и двата варианта ми харесват. Специално в този вариант на първата, май повече ми харесва втората, но със сигурност искам да видя или оригинала, или поне скарнирана на хубав скенер. |
Sianieto si go ima i na kadara, puk originalnata si e parvata, prosto e kofti skaniranata (samo sharpen i auto color sam slojil), koito ne viarva shte mu pokaja hartienoto kopie :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 1:17 pm Заглавие: |
|
|
snooper написа: | the jester написа: | Мдаа, и аз щях да те питам за сиянието :)
Sianieto si go ima i na kadara, puk originalnata si e parvata, prosto e kofti skaniranata (samo sharpen i auto color sam slojil), koito ne viarva shte mu pokaja hartienoto kopie :) |
edin sawet samu... nedej nivdash polzwa neshto det sa naricha "auto" :((
s lek tunning dori loshoto skanirane moeshe da ne si lichi mnogo mnogo... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 1:27 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | edin sawet samu... nedej nivdash polzwa neshto det sa naricha "auto" :(( |
тъкмо това исках и аз да ти кажа, за чий *** си му правил ауто колор, в 99.999% от случаите смарангясват положението тия автоматични и умни настройки. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 1:24 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | тъкмо това исках и аз да ти кажа, за чий *** си му правил ауто колор, в 99.999% от случаите смарангясват положението тия автоматични и умни настройки. |
Az sam sashto div protivnik na vsichko, shto e auto, no kato skaniram na tova HP posle s "auto color" neshta mnogo barzo si idvat na miastota, kato skaniram s Umax edin naprimer niama takova polojenie, no pri Hp-to pomaga i spestiava vreme... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|