Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
de_si

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 10:22 am Заглавие: paris 03 |
|
|
portreti
tuk malko se poligavihme
kafeto na ameli pulen
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 1:05 pm Заглавие: |
|
|
ee, kato si spomnia kakwi snimki praweshe kato se predstawiashe - mnogo si drypnala! :) samo 1wia mi e malko "obiknowen", inache sichki drugi mi hareswat |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de_si

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 1:20 pm Заглавие: |
|
|
merci :) ne e istina obache kolko pomaga smqnata na obstanovkata
za 3 sedmici tam napravih poveche snimki otkolkoto tuk za 1 godina
obache me pritesnqva neshto v cherno belite snimki, koito pravi cifroviqt mi aparat, kato ot vestnik mi stoqt, dobrata stara practika kato che li gi praveshe po-jivi nqkaxi. ako nqkoi moje da mi obqsni tozi fenomen i da mi kaje ima li reshenie problema (ps, predpolagam, razni curves i t.n. ama ne se poluchava taka kakto iskam) mn shte se radvam |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 1:29 pm Заглавие: |
|
|
Ми, просто ги няма хубавите и безкрайни на брой степени на сивото на един качествен сребърен филм, тук преходите от светло към тъмно са много резки, затова ти стоят като от вестник.
Иначе аз съм за втората снимка и тази с момченцето пред розовата врата, въпреки че там можеше малко по-добре да кадрираш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sunnyfrog

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 2:52 pm Заглавие: ... |
|
|
Snimkaat s rozovata vrata mi dopada mnogo e dobre stanala i dvete BW s devoikata...mnogo priyaten model s mnogo jivi ochi.
Taya smayana na obstanovka mnogo pomaga pri vsichki sloucahi ne samo za snimkite:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|