Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 6:24 pm Заглавие: AAAAA заклах сеееееееееееее:( |
|
|
Ааааааааа шибан плотер, шибана ролка на плотера, шибана пура, мръсна лампа... е маааму стара и каръщината - тръгвам да слагам ролката на плотера тя към 1,30 дълга... дигам я аз и телефона звъни... убаво и за да дигна слушалката си местя ролката-тя е по скоро тръба в другата ръка.. ей тъй с замах... и прассс отгоре една лампа каза *счуп и се изсипа върху мен... ААААААААААААААААААААААААА
като се опомних си вече си бях довършил разговора с клиента който звъня и кво да гледам на бюрото червена локвичка... ШИБАНАТА лампа ми сцепи ръката отгоре над китката... малка гадна цепка и мнооооооооооооого кръв деееааа АААААААААААААААа и няма бинт в офиса ша бегам до некоя болница, че в офиса стана като в резидент ивъл интериора... аде аз ша ода да ближа рани...
АААААААААААААААААААААААААААААААААА _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 6:49 pm Заглавие: |
|
|
олеле лупиии... не ти върви , поне раните от паднето с колелото зараснаха ли ?? Ти омете целия бинт в софия баси :(( _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 7:01 pm Заглавие: Re: AAAAA заклах сеееееееееееее:( |
|
|
LuPi написа: | и кво да гледам на бюрото червена локвичка... |
Ама какво чакаш?!? ТОПИИИИ! :))))
/споко, аз имам толкова белези по мене, че досега би трябвало да съм поне 10 пъти умрял ;)/ _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 7:16 pm Заглавие: |
|
|
нищо ти няма бе... я скивай женките - всеки месец кървят по цяла седмица и не умират !!!! как да им имаш вяра???? ;))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 9:31 pm Заглавие: |
|
|
Сбуркал си професията. С такъв замах работиш, че ставаш за командос. Зарежи ги тия плотери, фани пистолетите |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 10:24 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | Сбуркал си професията. С такъв замах работиш, че ставаш за командос. Зарежи ги тия плотери, фани пистолетите |
това ще го приема като майтап... ...засега... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2004 10:51 pm Заглавие: |
|
|
LuPi написа: | ...засега... |
;)) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Чет Юли 29, 2004 10:32 am Заглавие: |
|
|
Аз само не разбрах едно - защо ти, LuPi, дете на природата, седна първо да овикаш целата Графила, че ти изтича кръвта, а после тръгна към болницата. С една ръка ли трака на клавиатурата, докато го писа това? То бива пристрастяване, ама..да не ни обвинят в нещо после! :)
П.П. Към момента, в който пиша това съм с превързан палец на дясната ръка с разрез, който само костта попречи да стане по-дълбок :) много сме сръчни, а ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Чет Юли 29, 2004 11:06 am Заглавие: |
|
|
the jester написа: | Аз само не разбрах едно - защо ти, LuPi, дете на природата, седна първо да овикаш целата Графила, че ти изтича кръвта, а после тръгна към болницата. С една ръка ли трака на клавиатурата, докато го писа това? То бива пристрастяване, ама..да не ни обвинят в нещо после! :)
П.П. Към момента, в който пиша това съм с превързан палец на дясната ръка с разрез, който само костта попречи да стане по-дълбок :) много сме сръчни, а ;) |
мда пристрастяване е точната дума... и не с една ръка с един пръст;) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Юли 29, 2004 11:10 am Заглавие: |
|
|
Абе обяснявам ви аз да хванете пистолетите и да седите по далече от режещи предмети, вие се сърдите. Офисите са пълни с остри неща: моливи, химикалки, острилки, макетни ножове - опасно място е това!
П.П. А иначе за пристрастяването - има го. Обикновенно вечер пиша с една ръка а с другата едновременно придържам биберон и прикрепено към него бебе... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Юли 29, 2004 11:25 am Заглавие: |
|
|
А това току що изтече по нета.. _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Чет Юли 29, 2004 11:27 am Заглавие: |
|
|
ValBo написа: |
А това току що изтече по нета.. |
АХАХАХАХАХХАХХАХАХХХА:)
Как си ме уловил само... обаче и другата антенка май ми е счупена:)
ХАХАХАХ... ще ти го върна коуега:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Чет Юли 29, 2004 3:18 pm Заглавие: |
|
|
>>> Е, поне новия ти аватар е по-забавен :> а честито ! _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|