Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mozak

Регистриран на: 06 Юли 2003 Мнения: 362 Местожителство: Carbon City
|
Пуснато на: Нед Авг 01, 2004 1:15 am Заглавие: personal site |
|
|
http://www.illblood.com/
neska napravih now design an saita si ta she se radvam da 4uq kfo mislqt drugite _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Нед Авг 01, 2004 1:24 am Заглавие: |
|
|
Английският ти е пагубен :/ _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Нед Авг 01, 2004 1:26 am Заглавие: |
|
|
got...samo da ti kaja neshto ne mi dopada ideqta text-a da e otdelno...nqkak si se razdvoqva chovek...pone na men ne mi e got taka...ako texta si beshe kym butonite mislq shte e po dobre...ama vse pak neka i drugite kajat:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

|
Пуснато на: Нед Авг 01, 2004 1:47 am Заглавие: |
|
|
Juana написа: | Английският ти е пагубен :/ |
ti pak i ekstri
Coldblooded mi to ideqta beshe butonite da sa tam dolu a tiq gore da sa kato zaka4ki ama qvno ne e stanalo to4no taka :/ _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Нед Авг 01, 2004 2:07 am Заглавие: |
|
|
От онази каша се опитах да извлека нещо по-смислено:
I have studied in highschool with emphasis on computer programing (Pascal, C++). Later I have moved to a private school with emphasis on English. (само дето не си личи ;) Или може би нещо друго имаш предвид?)
I am currently employed in an advertising company doing pre-press.
I am perfectly proficient with the professional programs Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, CorelDraw and QuarkXPress.
In the future I would like to engage in digital art and particularly in vector art. (опитвам се да измисля по-подходяща дума...)
Най-добре направо дай текста на български. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Нед Авг 01, 2004 2:23 am Заглавие: |
|
|
illblood написа: | Juana написа: | Английският ти е пагубен :/ |
ti pak i ekstri
|
Ами след като си го написал на английски, значи очакваш някой да го прочете и евентуално разбере.. иначе можеше да го оставиш и без текст ;) Но твой си проблем де _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

|
Пуснато на: Нед Авг 01, 2004 12:25 pm Заглавие: |
|
|
heh
az textas direkno go kopnah ot stariq site i ne sam go gledal za tfa taka. Oshte ne sam go dovurshil sitea se pak, vijte 4e i linkovete v portfolioto ne rabotqt _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Нед Авг 01, 2004 1:17 pm Заглавие: |
|
|
Не се чете текста на бутоните. И това кръгче, дето се върти там го направи да се движи по-гладко, че така подскача.
И не знам дали има смисъл да е на Flash.
Това мисля аз. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Нед Авг 01, 2004 1:55 pm Заглавие: |
|
|
ne stoi zle, ne razbiram oba4e zashto kato otvorq kartinka ot galeriqta nqma vyzmojnost da se vyrna(osven s butona 'back') na prednata stranica ili da izbera sledvashta.. pomisli go.. _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

|
Пуснато на: Пон Авг 02, 2004 12:51 am Заглавие: |
|
|
ne se vijda.. qvno si na po golqma rezoluciq! Shte gi digna malko
Za krug4eto ne nam pri men si varvi savsem mazno...
A dali ima smisal da e flash!? Ami az tez butoni po drug na4in ne moga da gi napravq za tova... ne sam vesht v web designa
Kekata mislil sam go tfa ama me domarzq.. predpolagam po natam shte napravq i tova.
10x na si4ki za komentarite ;] _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|