Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Calader 2D/Concept Artist

Регистриран на: 10 Ное 2002 Мнения: 210 Местожителство: Earth/UK/London
|
Пуснато на: Пон Авг 02, 2004 1:32 am Заглавие: Character: Te-Riko(The Iron Witch) |
|
|
Pochti absolutno slqpa, s izkluchenie na fakte che vijda i useshte s lekota dori naj-malkite metalni chastici nakolo(Ostanalata chast ot infoto e tvurze obshirna i zapletena za obqsnqvane), purviqt mi kaji rechi zavurshen concept v painter, praven v svobodnoto vreme...
(graphire/painter) _________________ chaos/logic/chaos |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пон Авг 02, 2004 10:03 am Заглавие: |
|
|
краката, кракатааааааааа
много несъразмерни спрямо тялото
и ми се струва че в бедрото на сгънатия крак има нещо грешно _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lady Vader

|
Пуснато на: Пон Авг 02, 2004 12:47 pm Заглавие: |
|
|
Malko poveche dvijenie.. Lqvoto bedro (nashe lqvo) naistina e sgresheno, bedrenata kost ne e izvina taka, a obratno, plus tova kudeto e 'natisnato' e nai-zdraviq muskul v tqloto na chovek (kato izkluchim ezika de) - cheteriglaviq. Imam nqkolko zabelejki po concepta, sabqta shte q ostavq, to vuv Final Fantasy i po-stranni gi razmqtat. Ama mislish li che e nujno da ima takiva ostrieta s kosata, koito se razmqtat nalqvo-nadqsno, ne samo slepite si ochi shte izbode ama i moje da se nakulca na parcheta. Ako shte ima takiva neshta po-dobre e da ima kusa kosa. Obicata na lqvoto uho napravo me boli da q gledam.
Kakto i da e, kefi me metalnoto Bondage obleklo (tova na gurdite), ama kato shte pravish concept pone malko da e funkcionalen nqma da e zle.. _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Авг 02, 2004 12:47 pm Заглавие: |
|
|
Готино е.
но до кръста мацката изглежда се едно ,че е стъпила здраво на земята и ще се4е. А краката тичат?
Не може да имаш такъв ъгъл в краката а торса да ти е вертикален. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Пон Авг 02, 2004 4:35 pm Заглавие: |
|
|
wow weee ... save as vednaga :) _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

Регистриран на: 24 Ное 2003 Мнения: 351 Местожителство: Outer Haven
|
Пуснато на: Пон Авг 02, 2004 9:31 pm Заглавие: |
|
|
samo mi e 4udno s taq taliq ima nema 20 santima,kak 6e tigne toq me4? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Вто Авг 03, 2004 9:48 am Заглавие: |
|
|
bein написа: | samo mi e 4udno s taq taliq ima nema 20 santima,kak 6e tigne toq me4? |
Всичко е в злобата, пич. Слабите жени са известни с по-голяма концентрация на въпросния флуид (да ме извиняват нежните графилки, за които съм сигурен, че представляват изключение от общото правило). И по-голям меч ще вдигне.
ontopic:
Дясното бедро (нейно дясно) не ме плаши толкова, но глезенът на другия крак ме смущава. Това което казва nubizus за горната и долната част на тялото също ми направи впечатление и на мен.
Иначе ми харесва. Да... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Авг 03, 2004 7:21 pm Заглавие: |
|
|
Stra6na e! Naistina krakata sa tvyrde golqmi za tqloto...
no mnogo mi haresva!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 6:03 pm Заглавие: |
|
|
iskam samo da otbeleja che spored men ne moje gardite i da sa tolkova nagore, iasno che vdignatata raka gi izdarpva nagore obache izglejda che te napravo ot vrata zapochvat. edinstvennia variant da sa tolkova navisoko e da sa podpriani otdolo sas iaka wonderbra. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пет Авг 06, 2004 8:35 pm Заглавие: |
|
|
awe ima si nqkoi neshta za doizkusorqvane no kato cqlo concepta e iak....dobre izmislena ...kefi _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|