Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
panagonov

|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2004 10:19 am Заглавие: Малко помощ от фотографите (а и не само от тях) |
|
|
Явно от бизнеса с тетрадки това лято минах на бизнеса с етикети (извинявам се на Love Hate за това, ама наистина не съм се захванал с етикетите да го дразня :)).
Сега трябва да направя етикет с маракуя (всъщност незнам как се пише - според руските сайтове е маракуйя, но според мен най веротно е марахуя или маракура, ама да не се отплесваме от темата). Проблема е че ровейки се в нета открих дотук 3 вида маракуи, различаващи се по цвят и вътрешност и съм доста объркан. Някой знае ли как изглежда този плод и откъде мога да намеря сносна негова снимка?
Манго намерих, но ако някой има разрязано ще ми бъде от полза. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2004 10:37 am Заглавие: |
|
|
Всъщност, какво значение има? Колко от клиентите ти са виждали маракуя на живо?
Идеята на Нокс да видиш готови опаковки на продукти с маракуя е добра, макар че аз намерих и сокове със синя маракуя...
И все пак, като почитател на соковете от въпросния плод бих заложил на нещо такова:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2004 10:43 am Заглавие: |
|
|
В METRO продават маракуи, купи си няколко, дай да ти ги снимат, както ти искаш и така. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2004 10:59 am Заглавие: |
|
|
И аз забелязах че има жълти и тъмно сини + някаккав с червеникъв цвят. Досега не съм виждал такъв плод и незнам кой е по-разпространения по българските пазари като цвят. А и понеже много трудно я разпознавам не мога да я намеря и в галериите със снимки... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2004 11:35 am Заглавие: |
|
|
Ами, виж коя ще ти се върже по-добре с дизайна. Не вярвам да попаднеш на спецове, които да отпият и да кажат:
- Мммм... това е червена маракуя, не е синя.
В тази връзка се сетих - преди доста време с приятели обичахме да ходим в Соната - срещу съдебната палата. Сервитьорките ни познаваха добре. Поръчвахме доста често и сок от маракуя.
Един ден Роси (едната сервитьорка) каза:
- Момчета, може ли да ви питам нещо... Наистина ли го пиете това? Защото аз само като го нося и ми лъха на гнило от таблата... ужасно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2004 1:32 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | И аз забелязах че има жълти и тъмно сини + някаккав с червеникъв цвят. Досега не съм виждал такъв плод и незнам кой е по-разпространения по българските пазари като цвят. А и понеже много трудно я разпознавам не мога да я намеря и в галериите със снимки... |
panga, вервай ми, повечето хора в БГ са като теб. Както ти казаха, гепи тая, дето ти пасва на дизайна, въпреки би трябвало по принцип дизайна като цветове да се напасне по плода, а не обратното, ама...
Аз не знаех, че има синя! Тя само отвън ли е синя или и вътре. Тия, които ги продават тук определено не са сини. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2004 1:44 pm Заглавие: |
|
|
dobre de - nali ne pravish etiketite za sebe si. Pitaj gi teq za kojto gi pravish kakyv vid prodavat i gotovo.... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2004 1:49 pm Заглавие: |
|
|
Coldblooded написа: | dobre de - nali ne pravish etiketite za sebe si. Pitaj gi teq za kojto gi pravish kakyv vid prodavat i gotovo.... |
ти ако мислиш, че тия дето произвеждат натурални сокове и други безалкохолни напитки с вкус на маракуя знаят как изглежда тя.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2004 2:49 pm Заглавие: |
|
|
Coldblooded написа: | dobre de - nali ne pravish etiketite za sebe si. Pitaj gi teq za kojto gi pravish kakyv vid prodavat i gotovo.... |
Ами те не знаят каква продават. Донесоха ми един пунш на конкуренцията да им видя маракуята на етикета, ама там има ПАПАЯ - това просто не е истина!!!!!!!!!!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2004 2:53 pm Заглавие: |
|
|
осъди ги за подвеждане на потребителя.... така ше делнеш конкуренцията :))))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2004 2:53 pm Заглавие: |
|
|
ТУк продават адски много продукти с маракуя и картинката обикновено изглежда така
т.е. тоя вид маракуя слагат по опаковките, мисля, че картинка с този вид ще бъде и най-разпознаваема, ако е оранжева, може да я сбъркат с нещо друго... _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2004 2:56 pm Заглавие: :-))) |
|
|
Хунка, що не му продадеш аватара си за етикет?!
Убиец е!
:-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2004 3:10 pm Заглавие: |
|
|
Не може, не съм си го измислила сама точно този. Другият с ябълката може ;), но пък той е по-тъп.
Пробвай да му продадеш твоя аватар :) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2004 3:15 pm Заглавие: ! |
|
|
Ааа, не става...
Ники вече ме нарочи че съм оня, от филма "Мис Мъндей"!
:-)
Бе хубав ти е аватара - само ша сменя плодовете и... готово!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2004 5:51 pm Заглавие: |
|
|
вие двамата да не размените и течности ... как се олигавихте за 5 минути :-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2004 6:53 pm Заглавие: |
|
|
Juana написа: | ТУк продават адски много продукти с маракуя и картинката обикновено изглежда така
т.е. тоя вид маракуя слагат по опаковките, мисля, че картинка с този вид ще бъде и най-разпознаваема, ако е оранжева, може да я сбъркат с нещо друго... |
Е-е-е-е, имаш ли нещо подобно в малко по-голям размер?
Да, и аз стигнах до извода че това е истинския плод... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2004 11:47 pm Заглавие: |
|
|
е панагонов, ти сега и претенции!!!
Търсих в гоогле.цом, това намерих... повечето бяха грозни и оранжеви, като по-горното кой беше пуснал, забравих.. Имаше и тъмни, но вътрешната част доста спаружена... Разбирам, че не ти работи гооглето, ама ... айде... Или ще ми плащаш на мен да съм ти търсачка в гоогле или се хващате с wicky и правите някаква картинка, достатъчно ясно се вижда всичко на снимката. _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|