Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Авг 19, 2004 1:16 pm Заглавие: Problem s RPC |
|
|
Вижте какъв проблем ми се яви с RPC. Случвало ли ви се е и на вас и знаете ли от какво се получава?
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Авг 19, 2004 1:28 pm Заглавие: |
|
|
Ponezhe ne znam kakwo e RPC, shte ti kazha kato kakwo mi izglezhda:
Izglezhda mi towa da e edin polygon sus mapnat diffuse i Alpha za transparency. I mi izglezhda problemut da e preebani UV-coordinati na tozi polygon (otmestwane po srednia Edge) i kato rezultat -- izmesteni chasti :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Авг 19, 2004 1:37 pm Заглавие: |
|
|
не е това. RPC си е plugin, който съдържа предмети заснети на 360 градуса през известен итервал от градуса и като поставиш този обект в сцената, можеш да го обикаляш и гледаш от всичките му страни. Странното е че за първи път ми прави такъв проблем и незнам защо. досега си действаше безпроблемно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kruchmar
Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 180 Местожителство: i otnovo Sofia Bulgaria
|
Пуснато на: Чет Авг 19, 2004 1:45 pm Заглавие: |
|
|
Taka e, ama pak ima poligoni na koito sa postaveni tezi snimki, Ne mi e yasno zashto ti pravi problem, no probvay s merge na cyalata scena v nov file bez horata i gi sloji na novo, ako i tova ne stane preinstaliray go toz gaden plugin. Na men nikoga ne mi e haresval RPC, no architectite may mnogo si padat po hora slagani s nego:-) _________________ hayde dnes po-edno ot zavedenieto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Авг 19, 2004 1:48 pm Заглавие: |
|
|
Shalom Kruchmar, ma nishma ha'aver :))))
Abe zanimawat se s gluposti spored mene, wmesto da zemat da si gi izmodelirat tiya chichatsi i lelichki :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Авг 19, 2004 1:50 pm Заглавие: |
|
|
от сцената е било.
аз вече го пробвах в нова сцена и няма проблем, ама май ще се откажа за този модел от RPC щото не остана време. ще си ги лепа по познатия начин, то и без това картинката ще е 1 и ще се гледа отдалече.
Мерси за съпричастноста:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Авг 19, 2004 2:11 pm Заглавие: |
|
|
ето какви ги върши RPC-то за 2 мин. работа, а и бързо се рендва на всичко отгоре, как да не го заобичаме:)
http://www.dynamate.net/vrabchev/rpc.avi
фаила е 585К |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kruchmar
|
Пуснато на: Чет Авг 19, 2004 4:58 pm Заглавие: |
|
|
Drone, toda, a kol beseder :-) Zashto da si modelirat kat sa im napravili takiva ulesnenia, te i bez tova ne animirat, taka che:-) Na men obache vinagi mi se e struvalo stranno da slagash nyakakvi snimani hora vuv Arch vizualizacia, zashtoto vinagi sedat kat lepnati, nezavisimo che uj imat syanka:-) Spored moeto skromno mnenie edna dobra vizualizacia ne se nujdae ot hora za da mojesh da dobiesh predstava za mashtaba. Moje i az da gresha, no vse si mislya che hora v tezi vizualizaciy e samo moda. _________________ hayde dnes po-edno ot zavedenieto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Авг 19, 2004 6:41 pm Заглавие: |
|
|
Значи по въпроса с хората и архитектите, ако питате за какво ги слагаме (то не че аз проектирам де, само визуализации правя) слагат се за мащаб. А инвеситорите искат да са снимани, защото им стоят по-добре. И понеже когато става въпрос за визуализации, те изцяло се правят за да грабнат окото на тоя дето дава парите и в общи линии малко разбира от изкуство се прави по тяхната. Ако зависеше от нас, картинките щяха да бъдат по-малко цветни, хората щяха да са символи които наистина само да дават мащаб и всички картинки щяха да са само от човешка гледна точка, но в действителност не е така. а много често и като ти кажат "Утре да е готово" не му мислиш много какви хора да слагаш, слагаш тези които са ти най-лесни:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kruchmar
|
Пуснато на: Чет Авг 19, 2004 7:50 pm Заглавие: |
|
|
Ne se opravdavay Vrabchev, znam, nali i az v sushtata gradinka kopam naposledak:-) Prosto spodelih che na men lichno ne mi haresva da slagam hora vuv vizualizaciite si, i si mislya che tova da zapochnat da gi haresvat kakvito nie iskame, zavisi ot nas. Prosto tryabva da gi vuzpitame:-))) _________________ hayde dnes po-edno ot zavedenieto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Авг 19, 2004 8:04 pm Заглавие: |
|
|
Е някои могат да бъдат култивирани, ама нали знаеш кои са инвеститорите и какво им е на сърцето на този вид народ. Иначе си прав че е крайно време да направим нещо по въпроса:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|