Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Чет Авг 19, 2004 10:16 pm Заглавие: Глава wip |
|
|
Самата глава е от туториала на 3dtotal.com за joanne of arc. Като я направих по него започнах да си я намествам според както ми харесва и уж по-близо към анатомията. Много ще се радвам на съвети и критики. Засега областта около устата ми е най-проблемна, после ще се занимавам с очите...

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Пет Авг 20, 2004 12:07 pm Заглавие: |
|
|
Моите лични препоръки са :
като със син цвят са еджове за махане зелен и червен са ясни :)
Така ше получипш четириъгълници които са по идобни за манипулация ма тва ти го знаеш и после замо усилваш поликаунта на места за детаил и си готов
Дано ти е от полза савета ми
Успех :о) _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Съб Авг 21, 2004 5:24 am Заглавие: Re: Глава wip |
|
|
Ъпдейт според съветите на волтажа, на когото много благодаря :)

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Съб Авг 21, 2004 11:11 am Заглавие: |
|
|
za mesha..ne moga da govoriq mnogo....no taka ke po-dobre opredeleno..
mislq si che vse pka mojesh da razviesh malko chelustta na taz glava....a i ochite sa kat na izvyn zezmni..znam che gi znaesh tez neshta...ama az da si kaja.:)) inache i po cheloto shte trqbva da porabotish..tam kato zapochnesh s nadvejdnata dyga....tubelite po gore....za da se poluchi relefa ne cheloto ..che v momenta e dosta gladichko..to imash vreme za tam de....ama az da si kaja:))))
a nqkakva konkretna ideq..myj, jena li shte e ...baba dqdo..dete...? _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Съб Авг 21, 2004 12:07 pm Заглавие: |
|
|
жена е
абе по принцип не я мислех да я мъча много реалистична да става
има си и тяло ама то има доста повече натаманяване докат стане за показ. Редувам ги, като ми омръзне главата, правя тялото и обратно :))
благодаря за съветите |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|