Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
requiem

|
Пуснато на: Съб Авг 21, 2004 11:59 am Заглавие: Събирам мнения |
|
|
Този модел съм го правил по concept на мой колега аниматор. Не мога да реша дали да бъде само с текстура или с ShagHair, като се има в предвид, че ще се използва за анимация.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Съб Авг 21, 2004 12:17 pm Заглавие: :) |
|
|
gotino e! :)
krasta mi se struva malko prekaleno tesni4ak oba4e i ... "badjacite" na kozleto kato 4e li sa po golemi ot kolkoto trqbva...?! imam predvid sprqmo krasta mu... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Съб Авг 21, 2004 12:21 pm Заглавие: |
|
|
aa mnogo gotini....az nqmam zabelejki...btw wire-a moje li da se vidi?
inache...mislq shte vi potrqbva textura za glavata i chastite s po-malko kosmi se si mislq.....no zavisi de..moje i samo na kosmi da ostane i na nqkakyv diffuse color.... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
requiem

|
Пуснато на: Съб Авг 21, 2004 12:40 pm Заглавие: |
|
|
Кръста е по тесен от колкото трябва, но идеята е да бъде кльощав. Бутовете ще ги оправя.
P.S. Някой да ми обясни какво значи "WIP", когато поствате модели. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Съб Авг 21, 2004 12:45 pm Заглавие: |
|
|
WIP - Work In Progress.
Kosmi ili ne zavisi ot kolko blizak shte e plana. Kombinacia mezhdu dvete mai e za predpochitane kato neshto universalno.
Kozlite imat edni visulki pod bradichkata podobni na tashaci koito dosta biha pomognali za haraktera, kakto i v animacia ako im se slozhi edin Flex :)
S netyrpenie chakam finalnata kartinka :) _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Съб Авг 21, 2004 6:50 pm Заглавие: |
|
|
Задължително косми, след като ще го анимираш. при свивките се получават едни особенности дето с текстурата няма как да се получат. просто сложи и направи един експеримент. освен това като му сложиш и малко ветрец и гравитация за някои близки планове, направо ще изтрепеш рибата. Аз не бих си го спестил:)
Давай, и успех:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|