Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Съб Авг 21, 2004 11:50 am Заглавие: Photoshop 8, keyboard shortcuts |
|
|
След преинсталация на PS 8 се получи една ама много неприятна изненада. Въпреки всичките ми усилия за ресет къв дефуалт настройките и създаването на нови нищо не се получи.
Като че ли бутоните CTRL and/or ALT and/org other button се напълно изключили. Просто нищо не става - не реагира накоманди съдържащи тези клавишни комбинации.
Опитах се да направя нови, но странното ми е че не ми позволява да редактирам. А като гледам всичко си е наред в описанието им - там са си зададени коретно, но просто не работят.
В одпълнение на това стрелките на клавиутарата също не действат. Например като имеш обект можеш да я преместиш със стрелките, нали? С по 1 пиксел. Е, да, но сега въобще не мърда какъвто и да е обект в каквато и да е била посока. Стои като закован.
Бутоните над стрелките т.е. Insert, Home, etc. също не изпълняват никакви функции.
Преинсталацията не помага.
Hписъкeревeсълзиeсополиeиeпроклятияeпо адресeнаlнеработещата програма...p, pls! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Съб Авг 21, 2004 11:57 am Заглавие: |
|
|
na men mi se e poluchavalo tova sys strelkite vyobshte na cqloto pc...dori i v IE-to...mi restartni programata, PC-to...ama ti vikash che s preinstall ne stava....vidql li si da ne sina nqkakyv drug ezik..BGP BDS ili neshto drugo...makar che se symnqvam da ne si vidql....no na men mi se e opravqlo ako ne s restart na programata to s restart na PC-to... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Съб Авг 21, 2004 12:43 pm Заглавие: |
|
|
Видях и гледах като пукел, невярващ, че не е от езика. Всичко друго си работи само Шопа се държи така гадно с мене :(. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Съб Авг 21, 2004 2:21 pm Заглавие: |
|
|
Пренсталирах с друга версия и се оправи и се радвам, защото загубих само 5 часа... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2004 5:52 pm Заглавие: |
|
|
sebastianz55 написа: | Пренсталирах с друга версия и се оправи и се радвам, защото загубих само 5 часа... |
Така правят хората със бърз нет
Ние с по бавния просто сменяме крака;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2004 6:01 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | sebastianz55 написа: | Пренсталирах с друга версия и се оправи и се радвам, защото загубих само 5 часа... |
Така правят хората със бърз нет
Ние с по бавния просто сменяме крака;-) |
абе де да беше от него.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2004 7:32 pm Заглавие: |
|
|
Аз имах същия пробблем с CS версията - СЕ обаче работи безпроблемно. Чудех се дали проблема се е от Regional Setings, ама не ми остана време да се задълбочавам. Раших проблема точно както и sebastianz |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Авг 23, 2004 2:26 am Заглавие: |
|
|
Тъй ша е като си продавааме труда без 2те наи важни нули. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пон Авг 23, 2004 9:53 am Заглавие: |
|
|
nubizus написа: | Тъй ша е като си продавааме труда без 2те наи важни нули. |
Май проблемът е че продават софтуера с две излишни нули ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kruchmar
Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 180 Местожителство: i otnovo Sofia Bulgaria
|
Пуснато на: Пон Авг 23, 2004 6:36 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | nubizus написа: | Тъй ша е като си продавааме труда без 2те наи важни нули. |
Май проблемът е че продават софтуера с две излишни нули ;) |
E za tva moje da se pospori, az podkrepyam mnenieto che prosto si prodavame truda evtino. Ne samo cenata na software e vajna:-) Pomisli si za Kushta, kola, hubavo uchilishte za deteto, pochivka dva puti v godinata na razlichni krasivi mesta po sveta. Taka che cenata na software e mnogo ponosima ako poluchavash parite koito e normalno da poluchish za truda si. _________________ hayde dnes po-edno ot zavedenieto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|