Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
wicky

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 11:29 am Заглавие: НЛО комикс :) |
|
|
Това е втората страничка от един нов комикс...малко в незавършен вариант:))! Идеята беше да става по-бързо, но и да изглежда сносно;). Не знам дали се е получило...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 11:38 am Заглавие: |
|
|
trqbva da ti priznaq 4e trudno razbiram kakvo se slu4va v taq feeriq ot cvetove i razlqti formi ...
e moje v moq TV da e problema :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 11:46 am Заглавие: |
|
|
ми да:)
той текста за това по принцип е там - да помага, но понеже комикса е рекламен и за това ви "спестих" текста, а и защото навсякъди има и лого...
общо взето - едни шантави извънземни тийнейджъри пристигат с откраднатата летяща чиния на татко на земята да се забавляват. Понеже са алергични към триглавите летящи гадинки си носят един...спрей против тях;) Купонясват на земята, като за забавление си правят гигандски пирамиди, а хората после си мислят, че това е поредното чудо! в този дух е... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 11:57 am Заглавие: |
|
|
ama pri tebe golqma rolq igraq alergiite qvno :)
ako ne se luja ima6e edna lamq deto be6e alergi4na kum gubi.. :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 12:04 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | ama pri tebe golqma rolq igraq alergiite qvno :)
ako ne se luja ima6e edna lamq deto be6e alergi4na kum gubi.. :) |
хахаха
само че, в този случай сценария не е мой:)))))))) ахаха, но нистина !!! много алергични комикси правя на последак :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 12:39 pm Заглавие: |
|
|
много кални цветове беее.... особено тва чисто сиво - направо ми бърка в здравето.... слагай в него по малко жълто да стане по благородно _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 3:38 pm Заглавие: |
|
|
na men mi haresva, mnogo i sigurno imam problem v televizora zashtoto mi izglejda dosta cvetno i sivo niama. a scenarista da go biesh prez rycete, koi e kral ot 13-tata godenica na prica, a? obache kato se zamislq naposledak nabliagash na tamnite i po-ubiti cvetove. da ne bi da se chuvstvash podtisnata niakak? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 3:46 pm Заглавие: |
|
|
maceman - защо да са кални!? съвсем съм се повредила значи...
ми сивото и на мен в първия момент ми стоеше... странно, но пък после точно то ми хареса и го сложих още веднъж за фон...
pipi - ми не:) не съм в депресия:))) просто понеже действието се развива през ноща и нямаше как цветовете да не са тъмни, но пък геройчетата съм ги накичила с ярки цветове за сметка на това...
а на сценариста - ще му кажа аз...на него:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 4:03 pm Заглавие: |
|
|
нощно оцветяване може да стане със много хубави преливки във всички разцветки на синьо и лилаво.... цветовете ти са мрачни и мътни- на печат ще излезнат още по бозави и кални.... чисто сиво или сиво със синьо дава много студен сив цвят , който е желателно да не се ползва никъде (това не съм го измислил аз, а са ми го преподавали по цветознание)...от сиво с "капка" жълто се получава тъй наречения "благороден" сив- "миши" цвят, който се възприема по благосклонно от човешкото око....
... все пак е определящо мнението на автора де !!! горенаписаното си е лично мое мнение и не искам да го натрапвам на никой...
пусни една разпечатка на цветен принтер и ще добиеш горе/долу представа за начина по който ще излезнат цветовете в списанието :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 4:15 pm Заглавие: |
|
|
ех, много ще е гадно, ако излезе по-лошо на печат:(
имам някакъв неприязън към съчетанието от синьо и лилаво... даже трудно възприемам турското синьо;) сигурно проблема ми е , че се опитвам да направя "топъл" фон със студен цвят какъвто е по принцип синьото!
А за сивото, да не би да имаш предвид нещо такова:
много мерси за коментара!
ще се преборя с желанието си да не използвам резки студени цветове... ще ми бъде от полза! наистина ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 4:34 pm Заглавие: |
|
|
e тва имам предвид като май трябваше да взема по светъл цвят за демонстрацията... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 4:39 pm Заглавие: |
|
|
но няма ли да стои точно с него закаляно... като е по-жълтеникаво...?!
ще гледам да не използвам сиво за напред ;) май не се справям добре с него! мерси за мострата !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 4:43 pm Заглавие: |
|
|
аз за печат ти говоря.... на монитор е малко по друга хавата _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 9:06 pm Заглавие: |
|
|
е за тва всичко в Pantone - да няма ала-бала :))))))))))).
pipi, за да прецениш как схте излезе на печат като начало ги обърни в CMYK. желателно е да се гледа на калибриран монитор, и ако хванеш и някой препресаджия да има с теб .... ще се светнеш. дотогава, мой съвет е - слушай по-възрастните :))))))))) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Пет Сеп 10, 2004 12:25 am Заглавие: |
|
|
maceman написа: | ............(това не съм го измислил аз, а са ми го преподавали по цветознание)...от сиво с "капка" жълто се получава тъй наречения "благороден" сив- "миши" цвят, който се възприема по благосклонно от човешкото око....
|
.... e twa po-gore na wsi4ki li sa go prepodawali!?!? tiq daskali sa si pliuli w ustata!!!! _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Пет Сеп 10, 2004 7:06 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | pipi, за да прецениш как схте излезе на печат като начало ги обърни в CMYK |
mnogo interesen lapsus morty:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Сеп 10, 2004 8:20 pm Заглавие: |
|
|
pipi написа: | Цитат: | pipi, за да прецениш как схте излезе на печат като начало ги обърни в CMYK |
mnogo interesen lapsus morty:)) |
хихихихахаха |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Съб Сеп 11, 2004 6:11 pm Заглавие: |
|
|
lapsus какво е, че не знам???? _________________ pixel pixelu oko ne vadi |