Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
morgoth Dark Lord
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2004 3:08 pm Заглавие: |
|
|
То на "Писъка" не му е за сефте! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2004 4:06 pm Заглавие: |
|
|
ми не ми достигаха някакви си стотинки просто та да ги купя и ......... :)))))))) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2004 5:13 pm Заглавие: |
|
|
Такива неща не са прават без предварителен купувач, еи тва е извратеното некой ше си нахрани суетата с идеята че само той ше си я гледа. Шибан свят мамка му.Нема оправия. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lady Vader

|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2004 10:41 pm Заглавие: |
|
|
nubizus, prav si! Mnogo nepriqtna iznenada.. _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2004 10:54 pm Заглавие: |
|
|
Morgoteee.... vurni kartinite stiga si se prail... amahaaa.. >:) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2004 11:40 pm Заглавие: |
|
|
mi edno moga da kaja:
JIVEEM V SHIBAN SVQT!
tova e... nqma opraviq...tova e...:( _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Нед Авг 22, 2004 11:47 pm Заглавие: |
|
|
sorry za doble post-a ama...
shto li si mislq che toq deto go e porychal e nekyv typanar..deto si vika...ej tez sa izvestni...daj da si gi "porycham".......baaasssi kvo se qdosah i az...sorry....ne sym nekyv fen na Munk..ama vse pak.... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kruchmar
Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 180 Местожителство: i otnovo Sofia Bulgaria
|
Пуснато на: Пон Авг 23, 2004 6:58 pm Заглавие: |
|
|
A nay gadnoto e che sigurno nema i da moje da si gi gleda toz det si gi e poruchal, ami sha mu sedat nekade skriti i sabirashti prah bez da ima koy da gi gleda i samo sha si vika naum" eh a az kvi kartini imam" shtoto nema da moje da go kaje na glas. Spored men e jalko edna kartina da ostane bez nikoy koyto da ya gleda :-( _________________ hayde dnes po-edno ot zavedenieto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Авг 23, 2004 7:35 pm Заглавие: |
|
|
ако бяха някои от наште манговци от бизнеса с метали щяха да се метнат първо на склупторите:) начи тука те вина нямат... туй ще да са некви нинджи... Моргота е спасението... ей на сега може тука във форума да си ги гледаме... отде ги изкопа в тая резолюция бе? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2004 10:08 am Заглавие: |
|
|
след като се уверих, че и в България могат да се видят оригинали на Шиле и Миро, (а сигурно и други, които съм пропуснала) то се надявах и на други
но сега вече знам, че няма никаква надежда за 2 от любимите ми картини
и изобщо от тук откраднати 2, от там - 1, Кристи продали не знам си кой шедьовър на поредния неясно как забогатял чичовец...
и хората, които не могат да си позволят нито хонорара на крадците, нито комисионната на аукционните къщи само ще точат лиги по гадни репродукции |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2004 10:13 am Заглавие: :-) |
|
|
mim написа: | след като се уверих, че и в България могат да се видят оригинали на Шиле и Миро, (а сигурно и други, които съм пропуснала) то се надявах и на други
но сега вече знам, че няма никаква надежда за 2 от любимите ми картини
и изобщо от тук откраднати 2, от там - 1, Кристи продали не знам си кой шедьовър на поредния неясно как забогатял чичовец...
и хората, които не могат да си позволят нито хонорара на крадците, нито комисионната на аукционните къщи само ще точат лиги по гадни репродукции |
Е, Мим, нека има надежда!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2004 11:30 am Заглавие: |
|
|
az pyk se 4udq za6to morgotha ne stava za sportist ve4e...
cqla no6t da se katerish po steni i da se borish s alarmi pyk posle da iskat sport ot tebe...ne stava prosto...
edin syvet - Morgothe, predai se dobrovolno...
@DR2- teq rezoljutzii sa za6toto ima hubav scaner u tqh:) _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2004 11:51 am Заглавие: |
|
|
Ami da NOX, praw si brat. Towa obyasnyawa mnogo neshta, kato naprimer zashto Morgoth me pitashe minalata sedmitsa kak sa magazinite za skupi antiki i predmeti na izkustwoto tuka :)))) Puk i e obshtestwena taina, che toi e winowen za wsichko :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2004 12:02 pm Заглавие: |
|
|
''Pisak'' go gledah naskoro v edin map na Counter Strike .. v edna ku6ta be6e oka4en.. qvno nekoi map maker go e 4opnal ;) ... _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2004 1:17 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | ''Pisak'' go gledah naskoro v edin map na Counter Strike .. v edna ku6ta be6e oka4en.. qvno nekoi map maker go e 4opnal ;) ... |
Точно срещу вратата на Mansion-a, ама отдавна си виси там вече 3 години! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2004 1:33 pm Заглавие: |
|
|
С колеги имахме няколко часов спор дали има логическа връзка между потребността да попълниш колекцията си с точно определен вид картина и личната неспособност да рисуваш........забелязали ли сте, че май няма прецедент - колекционер на известни автори да е едновременно и голям художник...)))?
Малък реверанс към разследването...не е Morg! _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2004 1:37 pm Заглавие: |
|
|
aman ot 4etki:) _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2004 1:39 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | aman ot 4etki:) |
NOX, vinagi trqbva da si v otlichni otnoshenia s admina....)))P
PS. predpolagam, che ne vizirashe Munch...hahahahahhaa _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2004 1:52 pm Заглавие: :-) |
|
|
Дано да са повече художниците, които могат да си позволят картина за 60 000 000 USD!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|