Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
raziel

|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2004 4:26 pm Заглавие: Real Estate Web Layout |
|
|
Здрасти на всички!
представям на Вашето внимание долупоместения :-)
дизайн за уеб сайт на агенция за недвижими имоти.
Whatcha think ? _________________ I am a goddamn bloodsucker, thats what I am |
|
Върнете се в началото |
|
 |
K-Pax
|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2004 5:50 pm Заглавие: |
|
|
1. Горе „Real Estates” трудно се чете, трябва му някакъв цвят или по-наситено сиво.
2. „We help you find…” също не се забелязва, бих го направил по-тъмен, без прозрачност и доста по-малък за да не измества фокуса от пейзажа.
3. Домашното студио отляво мисля че определено не си е на мястото.
4. Жъртите вертикални ивици на „Breaking Offers” и “ “About Our company” ми изглеждат излишни.
5. Хубаво ще е да има някакъв бордер от ляво и дясно, в момента целия layout изглежда като отрязан с нож на резолюция повече от 800х600, особено отдясно където е къщата в перспектива.
6. Категориите apartments, rent и т.н на дъното би следвало да са на по-видно място…
Но като цяло сайта е приятен, привлича окото. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2004 5:58 pm Заглавие: |
|
|
На мен ми стои странно сянката, която дясната къща хвърля върху небето. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raziel

|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2004 6:17 pm Заглавие: |
|
|
JinMachine написа: | На мен ми стои странно сянката, която дясната къща хвърля върху небето. |
Ами стори ми се че по добре стои със шадоу.. щото тя и без тва не е от пейзажа.. ма сега като се замисля може и да си прав...
Ще пробвам да махна сянката от небето - май наистина ще е по-добре
Благодаря :-)
@КейПакс - мерси за комента човече
1. Знам че трудно се чете .. ама аз така искам - да е по-скоро като декорация..
2. Не мисля че се чете трудно (може да греша) но исках да изглежда дрийми написано :-)))
3. Ами .. само декорация бре :-) как да не си е на място - интериор - къща :-)
4. Виж 1 и 3 :-)
5. ЩЕ има бордер .. по скоро нещо друго - нема да е отсечено споко :-)
6. Категориите ще се появяват на падащо меню в главните бутони.. само дето не съм ги показал :-(
ми май тва е.. _________________ I am a goddamn bloodsucker, thats what I am |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2004 7:04 pm Заглавие: |
|
|
Мне.
Логото на нищо /заглавния текст/ не прилича с тези два нахвърлени шрифта и с този outline, да ни говорим за огромните букви за него, които тотална ме хвърлят в ужас.
Хъдера - пък огромни сиви букви и думи....А опитът за заигравка с къщите е крайно несполичлив, да не говорим, че посоката на градиентите в повечето случаи не е добре избрана.
Company, Sells и т.н се повтарят два пъти горе и долу!?
Да не говорим че текстовете долу са подравнени в дясно.
Спирам до тук, че не мога да гледам повече.
Пич, на ново. Този сайт не бих го изчакал да се зареди даже. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2004 8:30 pm Заглавие: |
|
|
moze da se stegne mnogo oshto kato viziq, zashtoto sega (kako kazaha horata) ima mnogo sluchaini elementi i zarezi tozi podhod "iskah da izglezda driimi" _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2004 12:10 am Заглавие: |
|
|
za web a ne znam no kushtata v liavo e otvrat po dobre ia maxni ina4e saita shte e za antireklama ne za reklama |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2004 3:04 am Заглавие: |
|
|
mne, na nowo, sea sedi zle |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2004 9:45 am Заглавие: |
|
|
Мдам май на ново мяза. Не знам за вас ама на мене тоя пичага там дет си го сложил ми прилича на някой дилър с тоя инфантилен поглед. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raziel

|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2004 9:58 am Заглавие: |
|
|
SINNER написа: | za web a ne znam no kushtata v liavo e otvrat po dobre ia maxni ina4e saita shte e za antireklama ne za reklama |
:-) ами.. в същност такива са къщите, които ще се продават.. и имайки в предвид, че такива ще са къщите в галериите.. и ще се виждат и това е което ще се продава.. това, което искам да кажа след толкова повторения е, че къщата е най-добрата, която имаше и съжалявам.. ама остава..
иначе 10х за коментите... _________________ I am a goddamn bloodsucker, thats what I am |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jasab

|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2004 10:02 am Заглавие: |
|
|
ima izlishni raboti po site, ako se poiz4istqt, na novo e mnogo kraina mqrka _________________ HELLOFREAKS |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2004 10:18 am Заглавие: |
|
|
твърдо съм за варианта "на ново"
само че следващия път що не пробваш не с тия грозни къщи, а с интериор и прозорец, който гледа към приятно пейзажче
в момента тоя пуст безличен ландскейп е направо отблъскващ като пущинак из който само пепелянки скитат, а къщите са отчайващо грозни като занемарени хижи от преди 50 години
намали цветовете - в момента имаш 5 вида синьо, жълто-оранжево, червено и сиво и активното зелено от картинката
тоя инфантилен тип ала "апарат за кръвно само сега, той е ваш" няма никакво място там
тия бледи надписи - нямат място, ефекта "dreaming" можеш да го постигнеш по хиляди други начини
тия 3д ефекти са твърде активни и ти правят къщите плоски, няма ли да е по-добре да използваш навигация без градиенти
текста на 1-ва страница - кажи на пичовете, че никой не го интерисува фирмената философия преди да си е харесал промоционална оферта
ограничи използването на имидж-банк картинки, направо забрави за имиджбанковете, тоя хай-тек интериор няма място там
намери по-подходящо място на логото
и уволнете фотографа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ula

|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2004 10:24 am Заглавие: Re: Real Estate Web Layout |
|
|
Copyright © 2004... (just for the record) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raziel

|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2004 10:42 am Заглавие: |
|
|
mim написа: |
...и уволнете фотографа |
Хаааахахахахахахаха :-)
Благодаря Мим :-)
Ще се хвана наново.. само заради себе си - и за да покажа ще ъпдейта ще е степ форуард :-)
стей туун :-) _________________ I am a goddamn bloodsucker, thats what I am |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2004 5:03 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | че къщата е най-добрата, която имаше |
i-i...tova e product, kojto che se predlaga na anglogovorjashti ljude?!
Clientot ti e s nenadminato samochivstvije ochevidno! Ljubopiten sum davidja tysenite na tija baracki!
Ta, ili mahash kushtite i ostvash textovete na anglijski, ili ostavsh kushite i gi smenjash sos swahili.
Цитат: | съжалявам.. ама остава.. |
E, togava speshno ti trjabva prevodach na swahili. _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
raziel

|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2004 10:13 am Заглавие: |
|
|
LMNT написа: | Цитат: | че къщата е най-добрата, която имаше |
i-i...tova e product, kojto che se predlaga na anglogovorjashti ljude?!
Clientot ti e s nenadminato samochivstvije ochevidno! Ljubopiten sum davidja tysenite na tija baracki!
Ta, ili mahash kushtite i ostvash textovete na anglijski, ili ostavsh kushite i gi smenjash sos swahili.
Цитат: | съжалявам.. ама остава.. |
E, togava speshno ti trjabva prevodach na swahili. |
Абе пич, ти навлизаш в няква друга територия - макар да съм съгласен с теб, това какво ще си продава клиента си е негова работа, ако иска може и да си продава бамбукови колибки - негов проблем. Въпроса е аз да му предложа добър дизайн с това с което разполагам.. ДРУГ е въпроса, че очевидно не съм се справил :-)) _________________ I am a goddamn bloodsucker, thats what I am |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2004 10:56 am Заглавие: |
|
|
давай бачкай! стига си писал:) в дизайна ти най дразни подбора на шрифтове и логото на клиента. е има и други косури ма фонтовете са фрапиращ случай! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jozef

|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2004 12:33 pm Заглавие: |
|
|
SINNER написа: | za web a ne znam no kushtata v liavo e otvrat po dobre ia maxni ina4e saita shte e za antireklama ne za reklama |
Apuk na men tazi vdqsno mi stoi mnogo vav vazduha, sled kato poopravish lqvata probvai da vidish kak shte stoi samo s neq ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|