Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Aragorn A.
|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2004 7:39 pm Заглавие: Комиксови неща и от мен |
|
|
Опит за комикс страничка... Не съм доволен как се получи оцветяването, така че ако дадете някакви хинтове как го правят майсторите в занаята ;) ще е хубаво.
Плюс главурите на някакви комиксоидни типажи. Скенерът го изяде отдясно, но не е толкова важно...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

Регистриран на: 24 Ное 2003 Мнения: 351 Местожителство: Outer Haven
|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2004 8:34 pm Заглавие: |
|
|
Qko e:)
V kuv razmer si go risuval? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Авг 31, 2004 8:56 pm Заглавие: |
|
|
Интересно е! Оцветяването и така е станало добре... решил си просто да е в основни цветове, а светлосенките да са предимно от щрихите... Момченцето и типа ;) с каската ми харесват много как са станали! И Смъртта разбира се;) с тези криле-ножове или каквото са - много е идейна! Внимавай само да не стане пренатоварено и според мен на места рамките са ти твърде бъбриви... Долните типажи са симпатични!
Това вече е странично предложение;), ако искаш да станат по-интересни можеш да увеличиш повече деформациите !
Давай да видиме още странички!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Aragorn A.
|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2004 4:50 pm Заглавие: |
|
|
bein, към 35 на 50 см са.
10х, wicky :). Ами общо взето наистина такава беше идеята за оцветяването; това което ме дразни, е фонът - пробвах някакви по-фактурни, "истински" четки за да избегна този гаден мазничък компютърджииски вид на нещата, който често се вижда при аматьорите на Шопа, но то се получи точно така - все едно "мазките" са пречупени през стъкло, много кофти. Пък и с мишле и така. А от туша бях доволен, въпреки че още имам доста да работя по комикс езика, че да се разбира какво точно и в каква последователност се случва по панелите :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2004 4:58 pm Заглавие: |
|
|
B&W ти е с яко разработен детайл, така че според мен цветната схема трябва да е с меки преливки, без да си личи щрих (той ти разбива допълнително формата)... иначе комикса кефи на макс:))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2004 5:07 pm Заглавие: |
|
|
Закачулената гад (смъртта?) е супер, много як концепт! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Aragorn A.
|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2004 7:42 pm Заглавие: |
|
|
Радвам се, че ви харесва, това ми беше първият опит в такъв стил :)
Иначе съм си правил експерименти да рисувам и нещо подобно на френските хумористични комикси, но резултатите не са много за показване... май изобщо не стават смешни и всичките ми герои приличат на Астерикс :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Aragorn A.
|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2004 8:59 pm Заглавие: |
|
|
BTW Смърт с крилете не е моя идея, цялата страничка е интерпретация (с малко туийкване) на сцена от Good Omens на Пратчет и Геймън :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|