Graphilla.com :: Преглед на тема - Мнения за един дизайн... :)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Мнения за един дизайн... :)
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ne0

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Вто Авг 31, 2004 4:37 pm    Заглавие: Мнения за един дизайн... :) Отговорете с цитат

Бих желал да чуя мнения за този http://ferraribg.net/head2.jpg дизайн. Това ще бъде ежемесечен конкурс за БГ сайтове. Всякаква критика относно дизайн, подредбата на елементите, подходящо ли е за тази цел и т.н. се приема :). Не се пестете ;). Благодаря предварително !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Вто Авг 31, 2004 6:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi purvo ako se pochne ot ideiata, az lichno ne smiatam che vie ste horata deto se zanimavate "seriozno" s web v Bulgaria (imam predvid vie, ot temata v foruma vi kude si pokazvate designite za toia proect), i edva li nekoi ot vas ima seriozno otnoshenie kum tva che da dava realni i smisleni otzenki za otdelni sitove da ne govorime che puk i mesechen konkurs s top 5. a dori ne ste si napravili truda da opedelite v kakvi kategorii she se sustezavat teia sites.

da ne govorime puk koe she e jurito tam predpolagam kashata she e pulna. kakto i da e tva otnosno ideiata.

sega za proecta ti, mi nekakv design ma niamasht nishto obshto s tzelta za koito uj e milsen da predstavia nekakvi bg mesechni designi. desighna purvo e mnogo natovarvasht kato vizia i s dosta mrachno-studeno izluchvane che da predrazpolaga, ot logoto s tva parche ot puzel i povtarianeto mu nadolu e meko kazano smeshno, a edno ot nai tragichnite neshta e domaina web-bg.com, tashak kako Peno.

az lichno ne mislia che tva moje da stane site za tzelta deto ste zamislili, daje si napravih truda da izcheta sichkite pages ot foruma vi s vsichkite predlojenia tam i smiatam che vie tochno nemate idea kakvo triabva da napravite i ot tzialata rabota pak she izleze nekakakv bulshit kakto povecheto neshta v BG.

be s nekolko dumi da obobshtia: designa iska dosta da se poraboti oshte da stane za mladeji intusiasti deto praviat web v bg.

inak uspeh.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ne0

МнениеПуснато на: Вто Авг 31, 2004 6:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Първо мерси за критиката, второ явно не си прочел достатъчно добре темата, защото там участва и idesigner, който ти сам си похвалил. Така че да твърдиш, че едва ли не всички, които се занимават с проекта не се занимават сериозно с уеб дизайн е меко казано смешно. Може да не сме достигнали вашето СВЕТОВНО ниво, но все пак имаме желание и се стремим да се подобряваме и развиваме.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Вто Авг 31, 2004 6:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не ме разбирай погрешно, но Бад ти го каза в прав текст фактите и ти явно не си прочел достатъмно добре отговора му.
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Вто Авг 31, 2004 6:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

et ti otgowor:
Wmesto da sa punete da sa praite n ABC design 2 si pomislete dali ima hliab w twa. Dawam garancia che zad ideiata da pokazwate 5te nai dobri e da budete nekw kriterii koeto rano ili kusno da wodi do nekwo wlianie wrhu klientskia sektor. Da wi uspokoia NEMA STANE, ne go kazwam stoto
sam standratnoto BG kopile det se kazwa che nema stane,
IMA EDIN FAKTOR NA BG MARKETA toi E CENA.
AZ moa pretendiram che prawa Posredtsweni web stranici. Ne che iskam da sa duia ma wie ste mi neeeeide Nazad, E sa se wi kaza ko da napraite
DA SI NABIETE W KASKITE che TEZ NESTA NE STAWAT KAT PO FILMITE.
Kolkoto hakeri ima po filmchetata tam s 3d Konsolki Tolkowa u BG sa prawi web.U bg weba go prawat programistite, tuk tame nekoi se osmeli da si plati za dizajn i hop w toz momentsa poiawiwate wie i kazwate
koi e nai dobria. Pichowe Dokato az sam na Toz pazar A werwaite mi twa see dosta dulgo i s cenata na mno nesta NE MI PUKA za loialnost i drugi
laina. A ste naprawili nesto lainiano A sam wi omazal.
A kato gledam kak ste pochnali na kum WCto s twrda krachka warwite:))
AI zabraih
USPIEH WI ZALAIA
Върнете се в началото
Аватарче

МнениеПуснато на: Вто Авг 31, 2004 6:31 pm    Заглавие: Re: Мнения за един дизайн... :) Отговорете с цитат

ne0 написа:
Бих желал да чуя мнения за този http://ferraribg.net/head2.jpg дизайн. Това ще бъде ежемесечен конкурс за БГ сайтове. Всякаква критика относно дизайн, подредбата на елементите, подходящо ли е за тази цел и т.н. се приема :). Не се пестете ;). Благодаря предварително !

хедър и инфо-то в центъра си искат преработка - ся са изсмукани от пръстите и то им личи.

"боксовете" са доста грубиянски - явно искаш да дадеш обеми - ама с дефолтни бевели няма да стане добре - или поне не толкоз добре, колкот ако ги напраиш ръчно. пак там - ако участвам с личния си сайт който се казва "ввв.аватарчетопакегладнотадвеневижда.цом" как ше го събереш в боксчето?

типография знаеш ли кво е?

ква е идеята на пъзела? и що тоя пъзел един и същ (ротейтнат) се повтаря и в навигацията и в "победителите"? и изобщо що го има в навигацията? с кво помага? виждам, че логото е такова - ама логото си е уж няква идентичност (тук не я виждам де) та не е удачно да са ползва наляво и надясно...

цветовете... тука малко обмисляне и проби няма да е лошо да са направят. Имаш (или поне се предполага,че ще имаш) победители, спонсори, незнам ко си - снимки там - значи ше стане шаренийка и треа да се стремиш дизайна да потъне назад и да не пречи на тая шаренийка да си грее с целия блясък..

некви такива неща ми са мотат из главата...

п.с. ся - тва ся ако ше е конкурс кат на АБЦ - остаи си го така - демек кафто и дизайн да му праиш ако шси раздавате награди на себеси - се тая - ама ако шсе стреми да фаща добрите дизайнери да си дават работите и да показват неща там - треа старание да се положи, за да са получи доброто вчепетление...
Върнете се в началото
ne0

МнениеПуснато на: Вто Авг 31, 2004 6:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз напълно приемам критиката му относно дизайна, но не и за ВСИЧКИ хора, които се занимават с проекта.
Върнете се в началото
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Вто Авг 31, 2004 6:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ne0 написа:
Първо мерси за критиката, второ явно не си прочел достатъчно добре темата, защото там участва и idesigner, който ти сам си похвалил. Така че да твърдиш, че едва ли не всички, които се занимават с проекта не се занимават сериозно с уеб дизайн е меко казано смешно. Може да не сме достигнали вашето СВЕТОВНО ниво, но все пак имаме желание и се стремим да се подобряваме и развиваме.

mama mu stara, ti puskash tuka neshto za komentar, az pisha komentara i ti idvash i pochvash da se tzupish? ti kvo ochakvashe da chuesh? mi tva deto si go pokazal ne e tva deto trebe da bude, pomisli malko pravish site KOITO SHTE pokazva top5 designi v BG i mesto da se opitash da izkarash teia designi na preden plan, da pokajesh tehnite kachestva zashto tva sa top5 na mesetza ti mi probutvash nekakv trudno smisalem design s nekakva oblak za fon i tolkova? emi za tva li sum doshul tuka? da ti gledam oblaka? ili tfa ti gledam elemnta ot puzela? milsi predi pravish neshto.

tva che sum pohvalil nekoi kvo znachenie ima? haresal mi nekakv work na picha i sum go pohvalil tva pravi li go vednaga the best of the best? mi mene mi haresva da slusham Metallica pitai i-Designer tva zaduljava li go da slusha taia muzika i toi?

jelanieto da se podobriavash i razvivash e mnogo dobro ama za tva sa nujni 2 neshta prosti:
work, work, work more work i browse, browse, browse more browse uvelicheno x 1000000, s dumi samo ne stava.
Върнете се в началото
Аватарче

МнениеПуснато на: Вто Авг 31, 2004 6:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

BadmotherfuckeR написа:
ne0 написа:

mama mu stara, ti puskash tuka neshto za komentar, az pisha komentara i ti idvash i pochvash da se tzupish? ti kvo ochakvashe da chuesh? mi tva deto si go pokazal ne e tva deto trebe da bude, pomisli malko pravish site KOITO SHTE pokazva top5 designi v BG i mesto da se opitash da izkarash teia designi na preden plan, da pokajesh tehnite kachestva zashto tva sa top5 na mesetza ti mi probutvash nekakv trudno smisalem design s nekakva oblak za fon i tolkova? emi za tva li sum doshul tuka? da ti gledam oblaka? ili tfa ti gledam elemnta ot puzela? milsi predi pravish neshto.

tva che sum pohvalil nekoi kvo znachenie ima? haresal mi nekakv work na picha i sum go pohvalil tva pravi li go vednaga the best of the best? mi mene mi haresva da slusham Metallica pitai i-Designer tva zaduljava li go da slusha taia muzika i toi?

jelanieto da se podobriavash i razvivash e mnogo dobro ama za tva sa nujni 2 neshta prosti:
work, work, work more work i browse, browse, browse more browse uvelicheno x 1000000, s dumi samo ne stava.

нема иконка - такаа едно човече дигнало 2 палеца нагоре и вика "точно брат" :))
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Вто Авг 31, 2004 6:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Awatara brat designa sa prai BEZ beweli na list i hartia, druziata Cukat na shopa DO design skoro nema stignat. Tez nesta ili gi moes ili ne.
S mno zor i mislene moe da pootkopiras i poprerabotis nesto, Az taka prawa, ma i za twa si trebe napun, tuka za koments mi sa dawa Ideiata
za TOP5 na mesec. Abe az misla 4e godishno nema moe saberete TOP3
i kakto kazah Faktorite za twa sa mnogo.
Върнете се в началото
Аватарче

МнениеПуснато на: Вто Авг 31, 2004 6:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nubizus написа:
Awatara brat designa sa prai BEZ beweli na list i hartia, druziata Cukat na shopa DO design skoro nema stignat. Tez nesta ili gi moes ili ne.
S mno zor i mislene moe da pootkopiras i poprerabotis nesto, Az taka prawa, ma i za twa si trebe napun, tuka za koments mi sa dawa Ideiata
za TOP5 na mesec. Abe az misla 4e godishno nema moe saberete TOP3
i kakto kazah Faktorite za twa sa mnogo.

ъъ... ?
я пак ? нещо на мене ли казваш?
Върнете се в началото
ne0

МнениеПуснато на: Вто Авг 31, 2004 6:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

BadmotherfuckeR, не се "цупя". Просто казах, че не е редно да слагаш всички хора под един знаменател, това е. Благодарен съм ти за времето, което си отделил да изпишеш цяката тази критика :). На всички други, също мерси много за мненията :). Като следвах някои препоръки, кажете това, което промених малко дали е във вярната посока (поне малко) или не ?

http://ferraribg.net/head3.jpg

Аватарче, ами аз мога да се регна със сайт www.whodoyouthinkamiblablablablabayourmotheryourfatheryoursisterblablabla.com :) Така че колкото и място да оставя, пак може да не стигне, ще се слага на два реда ако трябва.
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Вто Авг 31, 2004 6:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ne na baba ti, da na tebe. sto Problematichnost nekwa li ima.
Върнете се в началото
Аватарче

МнениеПуснато на: Вто Авг 31, 2004 7:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ne0 написа:
BadmotherfuckeR, не се "цупя". Просто казах, че не е редно да слагаш всички хора под един знаменател, това е. Благодарен съм ти за времето, което си отделил да изпишеш цяката тази критика :). На всички други, също мерси много за мненията :). Като следвах някои препоръки, кажете това, което промених малко дали е във вярната посока (поне малко) или не ?

http://ferraribg.net/head3.jpg

Аватарче, ами аз мога да се регна със сайт www.whodoyouthinkamiblablablablabayourmotheryourfatheryoursisterblablabla.com :) Така че колкото и място да оставя, пак може да не стигне, ще се слага на два реда ако трябва.

несериозно е след 10 мин работа да искаш да имаш положителен резултат - помисли още.

nubizus написа:
ne na baba ti, da na tebe. sto Problematichnost nekwa li ima.

нубзи, душко... и що на мене си го казал? данби да искаш да ми обясниш как са праи дизайн щот мноо го разбираш? м?
:)
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Вто Авг 31, 2004 7:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

aa ne dushata, az ne go razbiram kat tebe, maalko po razlichno:))
kakto po gore sa izrazih za bewela:))
Moe i za embosa da pogoworime, ako iskas i za diagonalnite 4arti4ki- dzazgi im wikat. btw w momenta az do kraia na sedmicata sa postna 2 posrestweni saita. Sa ocakwam i ot tebe nesto.
A koi go razbira dizajna mnooplastowa raotata Mnogo gledni to4ki.
AE /
Върнете се в началото
Chef

МнениеПуснато на: Вто Авг 31, 2004 8:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

BadmotherfuckeR написа:

.. евала!!!
kapitana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Авг 31, 2004 11:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

PASTA написа:
BadmotherfuckeR написа:

.. евала!!!

maniak :)
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Сря Сеп 01, 2004 11:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

дизайна е слаб!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Сря Сеп 01, 2004 12:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

малииии............
Върнете се в началото
ne0

МнениеПуснато на: Сря Сеп 01, 2004 3:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И още една промяна... http://ferraribg.net/head3.jpg
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети