Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
tuflek

|
Пуснато на: Пет Сеп 03, 2004 10:06 pm Заглавие: robot |
|
|
 _________________ Искам да излизам с дамския духов оркестър. С цялото ми уважение и любов към приятелката ми, има някои неща които може да ти даде само един голям духов оркестър. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Съб Сеп 04, 2004 12:18 am Заглавие: |
|
|
бря... тез пнг-та само аз ли не ги виждам... дай jpg моля...:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kruchmar
Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 180 Местожителство: i otnovo Sofia Bulgaria
|
Пуснато на: Съб Сеп 04, 2004 12:26 am Заглавие: |
|
|
HTTP 404 - File not found
Internet Explorer
May ne si samo ti:-) _________________ hayde dnes po-edno ot zavedenieto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LunatiK

|
Пуснато на: Съб Сеп 04, 2004 12:34 am Заглавие: |
|
|
Абе виждаха се, но вече и аз не ги виждам... _________________ id Software presents... DOOM3 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Съб Сеп 04, 2004 5:47 am Заглавие: |
|
|
Mnogo dobri detaili si vkaral na kratzite ot kolenete nadolu. Shte mi se da vidja sushtoto mislene i pri krilete, shtiptzite, pri glavata. _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Съб Сеп 04, 2004 9:12 am Заглавие: |
|
|
LMNT написа: | Mnogo dobri detaili si vkaral na kratzite ot kolenete nadolu. Shte mi se da vidja sushtoto mislene i pri krilete, shtiptzite, pri glavata. |
подкрепям:)
да ти кажа, някои елементи като моделиране са ми странни...тез неща дето са като коремни мускули, гърдите, ръцете...не че не могат да са така де...но някак си седят сурови и си мисля, че можеш още да ги мислиш, макар че ако ще слагаш някоя текстура или ще добаваяш рани работи тогава може и така да ги оставиш. Ма тва си е мое виждане де..не казвам, че е дефект някакъв....ти си решавап все пак..може да искаш визията да е точно такава:)
бтв - ще го текстурираш ли(питам щото аз/и не само аз/ съм си праил доста модели дето не съм ги телстурирал..та за тва) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dark Shadow

|
Пуснато на: Съб Сеп 04, 2004 8:53 pm Заглавие: |
|
|
Napylno sym syglasen s vsichko napisano po-gore. Samo da dobavq, che spored men rycete sa malko po dylgi ot kolkoto trqbva i pone spored men shte stoqt po-dobre ako sa po kysi. _________________ http://darkshadow.hit.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Нед Сеп 05, 2004 10:17 am Заглавие: |
|
|
S modeliraneto si se spravil gore dolu dobre, no proporciite si gi obyrkal jako. Kato rezultat ot tova robota ti izglejda malko nedygav...
Vzemi vij kak se pravi Character Design malko, koncepcia, proporcii i t.n.
Uspeh! _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 5:52 pm Заглавие: super qk |
|
|
super qk e modela!!! BRAVO! malko krainata 4ast na racete /ostrietata deto sa/ mi se stuva malko "gola", no kogato sloji6 texturi sigurno i te 6te sa si dobre! ;) a nali 6te go vidim s texturite???? _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tuflek

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 8:59 pm Заглавие: |
|
|
VENTILATOR NAPISA
Цитат: | S modeliraneto si se spravil gore dolu dobre, no proporciite si gi obyrkal jako. Kato rezultat ot tova robota ti izglejda malko nedygav...
Vzemi vij kak se pravi Character Design malko, koncepcia, proporcii i t.n.
Uspeh! |
evalarka ti bi4im batence, samo kai kade da si kupia anatomia za roboti _________________ Искам да излизам с дамския духов оркестър. С цялото ми уважение и любов към приятелката ми, има някои неща които може да ти даде само един голям духов оркестър. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 9:56 pm Заглавие: |
|
|
Violatora iskase da ti kaze che kogato draskash koncepta moe da reshish
problemi w Charakter designa. W sluchaia proporciite sa oburkani i po
tochno golemina na krile ruce i tqlo, nekoi nekade bese kazal kat designwash koncept Gledai real world i sa stremi da spazwas real world proporcii. Se kaes zasto. MI stoto horata sa swiknali da wazpriemat
za estestweni i realni opredeleni proporcionalni suotnosenia i samo ako usewas toz princip si4ko koeto naprawis se sedi Ubeditelno.
Twa spored men stawa / ma da ne zabrawame che ne razbiram i mo mi skipnesh mnenieto/ zastoto modelinga bez narisuwam koncept e trudna
i riskowa rabota a i mnogo wreme se gubi w postoianoto bluskane da ne
omazes proporciata. A kat imas Drawnat koncept adwas detaili bez strah:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Сря Сеп 08, 2004 7:59 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | evalarka ti bi4im batence, samo kai kade da si kupia anatomia za roboti |
Kupi si kniga za Character Design, tam shte vidish kak se pravi design ne samo na roboti, a i na vsjakvi drugi vidove geroi...
O4evidno njamash "design traning", i ne sa ti jasni njakoi raboti po tozi vypros. _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Сеп 08, 2004 10:13 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | Kupi si kniga za Character Design |
v tazi vruzka nqkoi ima li ideq dali v BG moje da se nameri takova ne6to?
btw otnosno robota sum napulno suglasen s Violatora i Nubizus.. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Сря Сеп 08, 2004 10:16 am Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | Цитат: | Kupi si kniga za Character Design |
v tazi vruzka nqkoi ima li ideq dali v BG moje da se nameri takova ne6to?
btw otnosno robota sum napulno suglasen s Violatora i Nubizus.. |
аз поне не съм виждал/чувал може и да има...
една идейка само... може да се сберем няколко човека и да си поръчаме от УСА едно буукче да си делнем парите и после ша играи крерокса:))))) ако има навитаци да пишат на л.с. ...
иначе робота е интересен като концепция... но пропорциите му са объркани, това вече няколко човека го казаха... както и разработките на детайлите има ги тук там без да са много ясни като функция... и крилата са недовършени на този етап предполагам... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|