Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dreado
|
Пуснато на: Съб Сеп 04, 2004 12:11 pm Заглавие: Асеновград столица (o: Dreado президент |
|
|
ох тъжна работа, гледах сървайвър и се чудя какво правя тука \o:
деем, ше оцелее ли това ?!
http://www.stoilov.kafence.com/danny/
еми стандартното, критики и коментраи ,ако си заслужава... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
me
|
Пуснато на: Съб Сеп 04, 2004 12:39 pm Заглавие: |
|
|
според мен е почнало да става, мисля че петърна е малко дразнещ и можеш да пипнеш тоналността на смиката, че ми се чини бледа в момента...
успех _________________ ME like... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Съб Сеп 04, 2004 1:05 pm Заглавие: |
|
|
оо да
забравих да кажа че никакъв избор на снимки не ми беше да ден,
не е оправдание, ще ги туширам ха |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Съб Сеп 04, 2004 1:13 pm Заглавие: |
|
|
Защо така WIP ми се вижда? Та моето скромно мнение е:
1. Какво има зад постройката в хедъра? На мен ми се струва, че е планина... Или? Защото, ако е планина, няма как да се вижда след като постройката е снимана под такъв ъгъл.
2. Навигацията има един надпис Асеновград и едно булетче до него. Под този надпис има още бутони (може би), които са все главни букви. Вдясно има още бутони с по-малък размер. Някои от тях са с голяма буква... И на един от тях пак има булет! Не разбирам кое е основна навигация и кое под-навигация. Може би вляво е основната навигация, а вдясно е под-навигацията, но може да махнеш главните букви от бутоните и втория булет също. Да остане просто болднат бутона, за да личи къде си.
3. Основната част е празна. Полето за новини е добре според мен да е с нещо отделено. Рамка, друг фон. Като идея само.
4. Нещо накъсаната хартия много пикселизирана е на места в основната част. Направи я по-детайлна като около навигацията.
5. Запълни го малко сайта, за да става по-ясно, че сега има само навигация и една снимка.
Нека и професионалистите се изкажат. :)
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Пон Сеп 06, 2004 4:24 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря ин-Дизайнер прав си за навигацията че не е достатъчно добре обмислена.
Снимката верно е невъзможна от този ъгъл, но така се е получило просто защото са 2 :о) Ще се помъча да обмисля още хедъра.
Навигацията из съдържанието просто нямам възможност в момента да я покажа, затова стои така празно .една снимка и навигация (о;
Айде сега през този прекрасен работен ден още коменти няма ли да се чуят?! и това не е малко де...
логиката на меньто толкова ли е неясна/ или въобще не става?! хе |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|