Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Sparky

|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2004 9:30 pm Заглавие: Представяне |
|
|
Здравейте, няма да ви занимавам с допълнителни историй от рода ... "живял сам добре, родителите ми са ......" и т.н. ...
Казвам се Любомир, на 20 съм, от Монтана съм, занимавам се предимно с графичен дизайн, членувам в един малък екип за уеб дизайн и съм дизайнер там, владея Флаш,php,mysql и малко линукс... общо взето занимавам се предимно с дизайн ... нямам кой знае колко работи досега, но се надявам това което съм направил да ви се понрави. Адресът на моят екип е www.mwtdesign.net
там можете да немрите пълно портфолио на нещата който съм правил досега ... на 3 от проектите са мой логотата ... става въпрос за ARDBC, IT Services и Svoge.net ...
Член съм на flashbg.org от около година и половина ...
интересуват ме главно форумите: "Лого и шрифт дизайн", "Уеб Дизайн", "Фотография, фотоманипулация и ретуш" за останалите рядко имам приложение, но няма да се расърдя ако ми бъде предоставено разрешение да общувам и във другите форуми...
ако имате други въпроси моля пишете на pm или на майл...
това е засега,
надявам се молбата ми да бъде уважена |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2004 10:54 pm Заглавие: |
|
|
или бахур или луканка!
шпеков бахур нема! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sparky

|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2004 11:00 pm Заглавие: |
|
|
хахах е да ... доброто старо време когато си мислехме че щом можеш да си пуснеш фотошоп-а си добър ... :) м/у другото единственото на тоя сайт което аз съм правил е картинката за расписанието за автобусите и влаковете и главното меню ... ма това си беше преди година и нещо :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2004 11:26 pm Заглавие: |
|
|
Е тогаз що не покажеш нещо от "по-късния си период"? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sparky

|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2004 11:33 pm Заглавие: |
|
|
www.radioemotion.com ей това е последната ми бозичка :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
inNO

|
Пуснато на: Пет Сеп 10, 2004 9:25 am Заглавие: |
|
|
Mммм... за момент помислих че монитора си загуби фокуса... малко мазанко не мислиш ли? _________________ HANGAR 18. Area 51 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sparky

|
Пуснато на: Пет Сеп 10, 2004 9:53 am Заглавие: |
|
|
ami ima malko da ... (izvinqvam se 4e pisha taka no nqma kirilica na kompiutyra na koito sedq v momenta :( ) tova sys zamazvaneto naistina go ima malko ... no e malko kysno da se vaikam ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Пет Сеп 10, 2004 2:33 pm Заглавие: |
|
|
Sparky написа: | ami ima malko da ... (izvinqvam se 4e pisha taka no nqma kirilica na kompiutyra na koito sedq v momenta :( ) tova sys zamazvaneto naistina go ima malko ... no e malko kysno da se vaikam ... |
abe site e pro napraven, ama tiq butoni s tiq pixel shriftove mnogo preebavat zqlata rabota.... _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пет Сеп 10, 2004 2:56 pm Заглавие: |
|
|
така ми седи на операта
и на каката лакътчето е заминало леко.... _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sparky

|
Пуснато на: Пет Сеп 10, 2004 6:17 pm Заглавие: |
|
|
niki michailov сори ман ма несъм го тествал сите-то на опера ...
но знам какъв е проблема ... понеже флаш-а е прозрачен и картинката отдолу се вижда през него ... операта явно не го поддържа тоя вид алфа ... когато го правих така бях наясно че може да не излезе правилно на някой броузер ... на Netscape & Mozilla излиза нормално ... за съжаление хората ползващи опера неса достатъчно за да ме накрат да ползвам друг подход ... това беше наи добрия начин да го направя ... най-малък файл на флаш-а и картинките от страни и тази посредата са с еднаква компресия на jpg-то ... при другите начини да го направя трябваше да правя компромиси при който ощетявам всички посетители ... така съм ощетил само потребители на опера за което се извинявам но няма начин ...
SPIT 10х за добрите думи ... пикселният шрифт трябваше да символизира нещо ново и модерно но след няколко кратна намеса на клиента сайта не е точно това което беше замислен да бъде, както виждаш и шрифта на флаш-а е друг ... абе ... никога несъм твърдял че съм про ... просто се опитвам да искарам нещо което да се хареса и да не ти се ще да извиеш врата на дизайнера който е правил сайта като го посетиш (на мен ми се е случвало :) ). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Пет Сеп 10, 2004 7:17 pm Заглавие: |
|
|
искам само да попитам от какъв зор е сложен там флаш, има дост по-културни начини, не мисля че ефекта е чак толкова нужен и важен. на експлоера също изглежда отвратително междо другото. като цяло аз имам претенция да правя кичозни сайтове, и този добре влиза в категорията, много разбъркани стилове и недоизпипани детайли. много често спорим за тук това пипни, онова оправи, но в този случай се касае за базова липса на графична култура, има желание, но без нужното образование е много трудно да стане. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пет Сеп 10, 2004 7:41 pm Заглавие: |
|
|
Sparky написа: | ... така съм ощетил само потребители на опера за което се извинявам но няма начин ...
|
аз..пак да кажа....каката =(...тоз хубавичък лакът ще да ми липсва _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Пет Сеп 10, 2004 10:54 pm Заглавие: |
|
|
Шрифта определено трябва да се сменя, цветовете не си ги докарал, тая кака там...ммм...опредлено не би ме накарала да го слушам тва радио, горе има некви грозни драсканици..те определено трябва да заминат. И най-добре ще е да махнеш мазнята. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sparky

|
Пуснато на: Съб Сеп 11, 2004 4:35 pm Заглавие: |
|
|
здравейте... отговарям на всеки поотделно за да няма недойзяснени въпроси :)
ironhacker За мазанията съм съгласен, но като абсолютен аматйор фотограф не прецених сцената и "каката" е на 80% от снимката ... или иначе казано трябваше да я снимам по отдалече за да може като смаля снимката за да събера момето в дизайна да може снимката да стигне за цялото място без да домазвам ... та затова са мазаниците щото съм некадърен фотограф :) ... за цветовете ... оранжевото трябваше да е на сайта задължително (логото им било такова оранжево и трябвало да си остане така ...) за сивото и зеленото съм си виновен аз както и за шрифта ... както казах не пледирам за велик дизайнер ... самоук съм но се надявам че виждате стремежа ми да спра да правя бози (иначе нямаше да търся помощ от вас).
niki michailov да и мен ме е жал ма това е просто защото се е подпряла на права повърхност и след това несъм я доогледал достатъчно при рязането че се е получил прекалено прав ъгъл ...
pipi ами флаш-а беше според мен най-добрият начин да го направя ... аз се сещам за още 1 начин да се направи ... като и при него трябва да се рефрешва целият сайт което е немислимо защото сайта е тежък пък и честно казано несъм голям привърженик на JavaScript. Сайта е доста кичозен да но чух доста добри отзиви относно дизайна ... аз несъм много разбирач ... нямам више образование и не казвам че съм направил най издържаният откъм дизайн сайт ... аз се стремя към сайтове за обикновенните потребители не за критиците :)
е ... ако някой има някакви критики още нека ги каже ... :)
и нека само поясня че специално по този сайт нямам как вече да променям по дизайна така че предпочитам критиките да са от рода ... "това не е трябвало така да го правиш, онова другият път го направи иначе" :) много ви благодаря още веднъж за градивните критики ... взимам си поука :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
leviatator

|
Пуснато на: Нед Сеп 12, 2004 10:07 pm Заглавие: |
|
|
ne znam vie ama az znam kade shte se hodi na disko v skoro vreme .... neveroiatna e ... ne znam kak v sofia nqma takava ...
http://www.mwtdesign.net/bg/projects.php?detailed=3 _________________ ... out here we are stoned ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|