Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ixtiandur
|
Пуснато на: Пон Сеп 06, 2004 12:36 pm Заглавие: Cyborg Sheep |
|
|
Пфф, това направих набързо за да поразгледам Fur "екстрите". Като оставя всичко друго на страна, интересува ме как се оправя проблема с "изрязването " на fur по ръба на някой обект. И защо след като съм включил Fur Shadowing не личи сянка от лампата? Да си призная след като я направих ме сполетя странното чувство, че някъде съм виждал нещо подобно...май беше някакъв сайт с daily updated картини.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 12:15 am Заглавие: |
|
|
e tam imashe hair shadow...
ma ako rendish s nqkakyv GI render ne stavat neshtata kat horata...ili pone az ne go otkrih kak stava(osven convert to geometry) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ixtiandur
|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 2:15 am Заглавие: |
|
|
Мерси за мненията първо. По едно време си викам, че ще си хвърля компа само защото не заслужавам даже и оплюване. Иначе лампата си има Fur Shadowing обаче нищо не става, де да знам. Точно мислех да я довършвам и да направя серия от картинки с овце ама то като не се получава. И без това PC-то не позволява повече от cartooncharacter.
P.S.
Сетих се, че може да е заради максималния specular color+ambient light с настроено ,.....амммм забравих как се викаше....осветеност май, на 0
P.P.S.
Благодаря на модератора за оправения пост, ще се науча някой ден обещавам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|