Graphilla.com :: Преглед на тема - Cyborg Sheep

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Cyborg Sheep

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ixtiandur

МнениеПуснато на: Пон Сеп 06, 2004 12:36 pm    Заглавие: Cyborg Sheep Отговорете с цитат

Пфф, това направих набързо за да поразгледам Fur "екстрите". Като оставя всичко друго на страна, интересува ме как се оправя проблема с "изрязването " на fur по ръба на някой обект. И защо след като съм включил Fur Shadowing не личи сянка от лампата? Да си призная след като я направих ме сполетя странното чувство, че някъде съм виждал нещо подобно...май беше някакъв сайт с daily updated картини.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Вто Сеп 07, 2004 12:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mi mai trqashe i lampata da e fur neshto si
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Сеп 07, 2004 12:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

e tam imashe hair shadow...
ma ako rendish s nqkakyv GI render ne stavat neshtata kat horata...ili pone az ne go otkrih kak stava(osven convert to geometry)
Ixtiandur

МнениеПуснато на: Вто Сеп 07, 2004 2:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Мерси за мненията първо. По едно време си викам, че ще си хвърля компа само защото не заслужавам даже и оплюване. Иначе лампата си има Fur Shadowing обаче нищо не става, де да знам. Точно мислех да я довършвам и да направя серия от картинки с овце ама то като не се получава. И без това PC-то не позволява повече от cartooncharacter.

P.S.
Сетих се, че може да е заради максималния specular color+ambient light с настроено ,.....амммм забравих как се викаше....осветеност май, на 0

P.P.S.
Благодаря на модератора за оправения пост, ще се науча някой ден обещавам.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети