Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
longjohn

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 11:41 pm Заглавие: TRABI RACE! |
|
|
Yo na vsichki, nai-posle da pusna purvata si tema tuk! Tova e poslednoto koeto e ne osobeno zavursheno, no poradi red prichini ne se znae koga moje da bude zavursheno ili da se zavurshi samo :))) tui che puskam go taka kakto isglejda do tozi moment, imam neshta koito shte se prepraviat no iskam i mneniata vi po vuprosa! :-)))))))
Malko v kupeto lipsvat nekoi neshta ma..... :-))) _________________ i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2004 11:50 pm Заглавие: |
|
|
uspql si da napravi6 ne6to mnogo interesno.. o4evidno e high poly no opredeleno mi mqza na low poly .. tova qvno ot kombinaciqta na kofti shader
i ne osobenno akuratno modelirane..
dai i edin wire ako ima6 jelanie ( na nesmootnatiq mesh ) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Сря Сеп 08, 2004 12:39 am Заглавие: |
|
|
haha...be da ti kaja mnogo zabavna taz kolichka....
mi za opravqne...
ako iskash da stane istinska kola ima kakvo...no na men taka si mi haresva:P nekvo debilsko veselo:P
inache moje bi raznite kalnici moje da ne sa tolkova kashkavaleni..ma za taz kolichka pa stavat:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Сря Сеп 08, 2004 12:41 am Заглавие: |
|
|
uff ma i az sym edin avtomehanik se udarq..ne kalnici mi broni ..za bronite govoreh....
sorry _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Сря Сеп 08, 2004 3:59 pm Заглавие: heheee |
|
|
opaa... znachi, ideyata e super, dosega ne sam vijdal trabi prefasoniran po tozi nachin. Pokazva smelost, izobretatelnost i vaobrajenie...
kato cyalo obache modelcheto izglejda nedovarsheno, nedoizpipano i t.n. t.e., saglasen sam s tova, koeto kazvat i Boteff i Cold... spored men obache tryabva da si reshish tochno kakvo iskash da napravish s tozi model - karikatura i real kola. za vsyako ot dvete shte ti tryabva razlichen podhod, ako e toon - nablegni na po-zabavni proporcii i izrazitelni detaili - golemi gumi, cvetna boya i t.n.
ako shte da stava photo real, trebe da razgledash spored men malko specializirani spisania i snimki na podobni modifikacii i da vkarash detaili ot tyah v modela.
inache, otnovo, ideyata e dobra i pechelivsha, mnogo shte mi e interesno da go zavashish,
uspeh!!! ;) _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2004 1:18 am Заглавие: |
|
|
ne ckibica |
|
Върнете се в началото |
|
 |
longjohn

|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2004 9:33 pm Заглавие: |
|
|
Abe ya si znam che WIRE mi e gaden i kriv, kakuv e smisula da vi go pokazvam :))) inache mi kajete kude da uploadvam taka che da se vijda ot vsichki i ot vsiakade!?! _________________ i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2004 10:23 pm Заглавие: |
|
|
Има една важна тема във форума за представяне. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Galileo
|
Пуснато на: Пет Сеп 10, 2004 9:57 am Заглавие: |
|
|
longjohn написа: | ...inache mi kajete kude da uploadvam taka che da se vijda ot vsichki i ot vsiakade!?! |
http://photobucket.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Пет Сеп 10, 2004 10:10 am Заглавие: |
|
|
mnogo simpatichna kolica, ako opravish materialite she stane super |
|