Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Sparky

|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2004 6:43 pm Заглавие: предложение за една тема на scrape (BGPhoto.net logo help) |
|
|
Значи искам първо да кажа че съм нов във този форум (регистрацията ми е стара но отскоро влизам по системно...) понеже се интересувам много от Лого дизайн и днес загледах една тема на scrape озаглавена "BGPhoto.net logo help" и понеже преди време имах идея за такова лого исках сега да му я покажа, ако му върши работа да си я реализира по-добре... м/у временно мисля да пусна тема за представяне много бих оценил ако някой подкрепи кандидатурата ми :)
ето я и идеята ми ...
несъм много напред със графичният дизайн (мое лично мнение) така че моля ви бъдете снисходителни :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2004 8:51 pm Заглавие: |
|
|
Maraba ... varianta koito si pokazal mi haresva , edinstvenoto si mislq che bi sedqlo po dobre ako se vijda samo blendata v "O" to .... s fotoaparata spored men stava dosta pretrupano ..
btw. ako nqkoi vse pak go interesuva v kraina smetka pi4a izbra edin variant s " leki " promeni ... demek ei tva se poluchi :
http://bgphoto.net/images/logo.gif _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sparky

|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2004 9:01 pm Заглавие: |
|
|
мда твоят вариант доста добре се е получил ... тая идея я имах преди доста време но понеже нямам с кой да ги обсъждам тея неща пък и работата ми беше в повечко и си остана нереализирана ... сега съм затънал да правя лого на радио и се чудя откаде да започна ... :(
м/у другото това с логото мисля че може да стане много по-добре но несъм имал време да си играя с него ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|