Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пет Сеп 10, 2004 4:54 pm Заглавие: Седим си тука с SIMPLI.... |
|
|
та седим си нии с СИМПЪЛа и си лафим по Q-то докат си чопли той у носа пък аз бъхтам ...
бе еj да се радвате и вии:
minimiro написа: | bahgo deba, seda i 4eta otvreme navreme skoda-club u dira i sa 4uda i az li takuv sum bil be dea :-)
ma to tva e bolestno sustoyanie va :-) naprao da rivesh li da sa smeish li :-)))))))))))))))))))))
edin poddurjal s shkodi4kata sredna 120-130 (mnou lujat tia shkodi v kilometraja be deeba) i mu goryala 5/100 !!!!!!!!!!
drug s 5 4oveka i mnou bagaj !!!!! (osven da go e vla4il podire si toa bagaj 4e inak mesto nema) s umereno karane (110-130km/h) mu goryala 5.2L/100 pri tva e beton siguren ("iz4isleno to4no")...dea 4ak otvreme navreme sa ulivat be :-)
az kak ne uspyah da ya nakaram pushtinata da poddurja nasekude 100, kamo li da sedne da gori pod 9/100 :-))))))))))))))))))))))) |
simpli написа: | а я си представи ако смениш и жената после как ша се смееш като ти кажат, че русите били голем пожар ... |
minimiro написа: | ...mi znam mi, 4ervenokosa mi sai ..... :oP |
simpli написа: | кат та набий твойта и ти са напълнат очите с магента ... готов си :-) |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Сеп 10, 2004 4:55 pm Заглавие: |
|
|
хааааа ха ха хаааааааа .... разбихте ме :)))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Сеп 10, 2004 5:43 pm Заглавие: |
|
|
Супер реклама на Шкода се е получила :))
Ма що да не качат 5 човека с много багаж? Ми нормално е. Кой не е правил геройства с колата си. Аз например в Москвича карах 8 човека (без багаж де) + моя милост на волана, с 90 по нанагорнището на цариградското :))) Ма си харчеше като бетоновоз, ДМД РГБ :)
П.П. Иначе най готиния курс беше аз един приятел и 5 мадами (при това всички готини) пак в москвича. Доста интимна обстановка беше - особено като включвах на 4-та :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Съб Сеп 11, 2004 7:44 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: |
П.П. Иначе най готиния курс беше аз един приятел и 5 мадами (при това всички готини) пак в москвича. Доста интимна обстановка беше - особено като включвах на 4-та :))) |
щеше да е ако не си карал ти :))))))))))))))) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Нед Сеп 12, 2004 1:36 am Заглавие: |
|
|
аааа АХА
то ниския разход на горивни матриали бил щото те шофьорите не ги карат Шкудите ами ги БУТАТ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
inNO

|
Пуснато на: Нед Сеп 12, 2004 4:23 pm Заглавие: |
|
|
Опсалллаааа mini аз тай ги виждам нещата довечера ;-)
 _________________ HANGAR 18. Area 51 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|