Graphilla.com :: Преглед на тема - RAM 1GB

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

RAM 1GB

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Psyho-Logic

Местожителство: Vraca

МнениеПуснато на: Съб Сеп 11, 2004 8:44 pm    Заглавие: RAM 1GB Отговорете с цитат

nekoi moje li da mi kaje za6to sled kato si smenih samo ramt na PC/to
ot 512 MB ddr na 1GB ddr nqma po4ti nikakva razlika samo s nekvi mnogo malo sekundi po-barzo mi rendva , naprimer predi ako edna scena mi q rendva6e za 1 minuta sega mi q rendva za 55 sekundi , za mene tiq 5 sekundi razlika sa ni6tojni tova e nikva razlika ,no kajete 6to taka . Na RAM/ta ni6to i nema ????
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
LuPi

Местожителство: eastern hemisphere

МнениеПуснато на: Съб Сеп 11, 2004 9:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Рендера не го такова кой знае колко рама... процесор ти трябва по-добър ако искаш да рендиш сериозно... даже ако може повече от един най-добре... колкото повече, толкова повече е казал ПУХ!:)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
themagician

Местожителство: Sofeto

МнениеПуснато на: Нед Сеп 12, 2004 1:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

machos,

shto smiatash che RAMta trebe da ti uskoriava mashinata? kato slojish oshte edin HDD mashinata stava li poburza ot tova? ne stava, osven ne gi vkarash v RAID... sashtoto e s RAMa. ako s 512 MB si bil single channel a 1GB minesh v dual channel - moje i da usetish pogoliamo uskorenie. inache - nitz.

tva za koeto sluji RAMta e skladirash tam domati i krastavici. pragut se useshta kogato izlezesh izvan RAMta. e togava stava strashno. pochva SWAPene po HDDto i t.n. e tova ubiva vsiakva skorost - bilo to RENDERing ili kvoto si poiskash drugo. taka che ako rendish scene deto ti trebet 300 MB - dali shte imash 512 ili 1024 MB - vse taia. Ia hvani edno scene s mnogo mnogo polygons i mu turi malko texturki taka che da napalnish 500-700 MB dokato rendi. togava se opitaj da go rendish s 512 i s 1024 i shte vidish GOLIAMATA razlika. no tia ne idva ot neshto drugo, a ot tova che procesa narechen SWAPene po HDDto ne nastupva i ot tam ne nastupva zabaviane. tujto - s 2 dumi

i edin savet ot men - predi da nalivash kinti v skupa tehnika - pitaj tova onova za da ne hvarchat pari na viatara, osobeno ako gi niamash.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети