Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Sparky

|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 8:16 am Заглавие: Представяне (лого) (me too :) ) |
|
|
лого за едно Монтанско радио ... искат малко по свеж вид, че моментното им лого е абсолютна трагедия, а радиото не е лошо (е пускат и чалга ма ... тряя се исхранват хората по някав начин а по моя край това е един от основните начини)
ето ги мойте предложения, моля кажете ако имате предложения/критики
п.п. само пояснявам че името "Огоста" е името на река която минава през Монтана ... и трябва да ви стане ясно че едно време хората са кръщавали всичко на нея ... в момента се сещам за още поне 2,3 от фирмите създадени преди доста време с това име, но реших че не е удачно да вкарвам и реката на логото .. въпреки че последното лого има доста ярък образ на реката в себеси ... но нали трябвя да се експериментира :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 8:26 am Заглавие: |
|
|
в първите 3 лога аз го чета като ГОСТА радио, тва О отначало ми бяга нещо. последното най-зле за мен. ма иска още уорк по тва лого. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 9:40 am Заглавие: |
|
|
Начи... махай тия телеграфни стълбове, далекопроводи, антени и пр. Късмет е че имаш "О" в името на видно място. Използвай го! Избягвай засичанията на думите. И си избери шрифтове с хубав рисунък. По-свеж вид не значи дърварски шрифтове и 25 цвята.
Ми кат за начало тва е! Успех _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
netpass
|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 10:21 am Заглавие: |
|
|
O gradskii, mi 4e to w taz Ogosta ostanala li e woda we.
Za da si reshish problema workwai samo Black & White i posle izberi
cwetowe / ma ne tezi /. mi kat nema sa polzwa rekata, mahni i radio kulata. I go zamisli kat nekaaw font ma ne tozi i Radiowalni.
Ae uspeh. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 7:34 pm Заглавие: |
|
|
BadmotherfuckeR написа: | в първите 3 лога аз го чета като ГОСТА радио, тва О отначало ми бяга нещо. последното най-зле за мен. ма иска още уорк по тва лого. |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sparky

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 9:57 pm Заглавие: |
|
|
здравейте, взех си поука от критиките и зарязах досегашните проекти... в момента работя по нови лога но нямам много време и можеби чак другата седмица ще имам нещо за показване ... благодаря ви за критиките и за съветите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|