Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
VIVAL

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dark Shadow

|
Пуснато на: Пон Сеп 13, 2004 11:00 pm Заглавие: |
|
|
Samo az li ne moga da go izteglq tova neshto ili i pri drugie e taka? _________________ http://darkshadow.hit.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пон Сеп 13, 2004 11:04 pm Заглавие: |
|
|
Здрасти,
значи само малко си объркал урл-то
http://vival1.hit.bg/movies/reklama.rar
иначе за рекламата:
значи блур-а който е на фона към края мисля, че можеш да го пуснеш по дълго и да е повечко..някак си като спира ми седи малко дървено.
и финалния надпис мисля, че може да се пооправи малко. това ГР и УП седят нещо странно, шрифта не мисля че е ок(но за него нека други кажат, мен по шрифтове ич ме няма), а и с този оутлине, специално при Г-то ми седи кофти..доста е беличкото там като че ли...а и не знам дали си пасват тез букви с това кръгче в центъра...
са аз така ги виждам тези неща...
бтв това финално ли е или е вип?
хайде успех:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dark Shadow

|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 1:22 am Заглавие: |
|
|
Az sym syglasen s Coldblooded. Naistina G-to stoi malko kofti kakto e sega, no pyk ot druga strana ako go nqma beliq fon samite bukvi nqma da se vijdat hubavo.Spored men optimalniq variant e samite bukvi da imat samo bql kontur, a ne kakto e sega pri G-to naprimer.
I nakraq blura spored men syshto trqbva da go napravish da e po-dylgo vreme.Sega mi i izglejda mnogo rqzko vsichko.Spira mnogo rqzko.napravi go po-plavno.
Haide uspeh! _________________ http://darkshadow.hit.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 8:19 am Заглавие: |
|
|
Това е още върк ин прогрес нали? Имам едно предложение... след минаването на автобуса и колоризирането на фона... може да избегнеш белия контур който в момента седи много зле като пуснеш една плавна преливка от цветния фон към бял фон... така че фона да фейдне към бяло постепенно... само идейка... и да малко са насечени нещата малко повече фреймове трябват, късо е като цяло _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVAL

|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 11:37 am Заглавие: za reklamkata |
|
|
sajeliavam za url-to, ne6to ne se biah spravil kakto triabva...
kolkoto do reklamkata,sajeliavam 4e 4ak sega stavam 4len na graphilla i po-to4no na 3d,za6toto tazi rabota e pravih predi 2 godini,a togava niam6e s kogo da si govoria i komentiram...
Blagodaria vi za savetite...,a skoro 6te pusna i ne6to drugo...
P.S.(a tazi reklama varvia po btv) :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 1:33 pm Заглавие: Re: za reklamkata |
|
|
VIVAL написа: | P.S.(a tazi reklama varvia po btv) :)) |
Първо, добре дошъл в Графила... ;)
относно националния ефир... без коментари.
относно рекламата, съгласен съм с някои от по-горните мнения, но... не знам защо показваш нещо, което си правил преди две години, струва ми се най-малкото странно...
Според мен, за никой тук няма да е в ползва, ако всички започнат да вадят неща от архивите и да искат мнение за тях тук. Особено новодошлите. Виждам, че си направил сайт, който се интересува да види (както повечето хора тук правят), но според мен целта на един форум е да се запознаваме и коментираме нови, интересни и качествени проекти. Или поне да помагаме за завършването на работни такива. Подобна тема е по-скоро за представяне (можеше да сложиш линкове и да разкажеш някои неща там). В специализираните форуми идеята според мен е друга...
Опасността тук идва, че ако примерно всеки започне да показва стари неща, новите ще станат само част от един голяяям списък от стари проекти и ще се загубят в него. С една дума, ще стане нещо като архив на стари и забравени проекти, за които каквото и да кажеш, няма да има никакво значение.
Така че, успехи в начинанията и се надявам да разбереш мнението ми като насочващо и окуражително (каквато е целта ми да бъде) а не като язвително или друго. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVAL

|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 6:41 pm Заглавие: vival |
|
|
tova za btv go kazah s nasme6ka,za6toto vapreki kusurite mina
i ne mi se sardete niama da puskam ve4e arhivi....sorry |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dark Shadow

|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 7:52 pm Заглавие: |
|
|
Mene ako me pitash, nqma ot kakvo da se pritesnqvash. Toi Nixona malko te ponastypi kato za dobre doshyl, ama inache e hubavo da se vslushvash v syvetite mu zashtoto obiknovenno kritikite mu sa dobri!
Taka che ne se kosi aimi prodyljavai v syshtq duh :) _________________ http://darkshadow.hit.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|