Graphilla.com :: Преглед на тема - edna reklamka

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

edna reklamka

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
VIVAL

Местожителство: PLOVDIV

МнениеПуснато на: Пон Сеп 13, 2004 9:16 pm    Заглавие: edna reklamka Отговорете с цитат

kato nov 4len na tazi grupa 6te se radvam da spodelite mnenia
tnx

http://vival1.hit.bg/movies/reklama.rar
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Dark Shadow

Местожителство: Sofiq

МнениеПуснато на: Пон Сеп 13, 2004 11:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Samo az li ne moga da go izteglq tova neshto ili i pri drugie e taka?
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Сеп 13, 2004 11:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здрасти,
значи само малко си объркал урл-то

http://vival1.hit.bg/movies/reklama.rar

иначе за рекламата:
значи блур-а който е на фона към края мисля, че можеш да го пуснеш по дълго и да е повечко..някак си като спира ми седи малко дървено.
и финалния надпис мисля, че може да се пооправи малко. това ГР и УП седят нещо странно, шрифта не мисля че е ок(но за него нека други кажат, мен по шрифтове ич ме няма), а и с този оутлине, специално при Г-то ми седи кофти..доста е беличкото там като че ли...а и не знам дали си пасват тез букви с това кръгче в центъра...
са аз така ги виждам тези неща...
бтв това финално ли е или е вип?
хайде успех:)
Dark Shadow

МнениеПуснато на: Вто Сеп 14, 2004 1:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Az sym syglasen s Coldblooded. Naistina G-to stoi malko kofti kakto e sega, no pyk ot druga strana ako go nqma beliq fon samite bukvi nqma da se vijdat hubavo.Spored men optimalniq variant e samite bukvi da imat samo bql kontur, a ne kakto e sega pri G-to naprimer.
I nakraq blura spored men syshto trqbva da go napravish da e po-dylgo vreme.Sega mi i izglejda mnogo rqzko vsichko.Spira mnogo rqzko.napravi go po-plavno.
Haide uspeh!
LuPi

Местожителство: eastern hemisphere

МнениеПуснато на: Вто Сеп 14, 2004 8:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Това е още върк ин прогрес нали? Имам едно предложение... след минаването на автобуса и колоризирането на фона... може да избегнеш белия контур който в момента седи много зле като пуснеш една плавна преливка от цветния фон към бял фон... така че фона да фейдне към бяло постепенно... само идейка... и да малко са насечени нещата малко повече фреймове трябват, късо е като цяло
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
VIVAL

МнениеПуснато на: Вто Сеп 14, 2004 11:37 am    Заглавие: za reklamkata Отговорете с цитат

sajeliavam za url-to, ne6to ne se biah spravil kakto triabva...
kolkoto do reklamkata,sajeliavam 4e 4ak sega stavam 4len na graphilla i po-to4no na 3d,za6toto tazi rabota e pravih predi 2 godini,a togava niam6e s kogo da si govoria i komentiram...
Blagodaria vi za savetite...,a skoro 6te pusna i ne6to drugo...

P.S.(a tazi reklama varvia po btv) :))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Сеп 14, 2004 1:33 pm    Заглавие: Re: za reklamkata Отговорете с цитат

VIVAL написа:
P.S.(a tazi reklama varvia po btv) :))

Първо, добре дошъл в Графила... ;)

относно националния ефир... без коментари.

относно рекламата, съгласен съм с някои от по-горните мнения, но... не знам защо показваш нещо, което си правил преди две години, струва ми се най-малкото странно...

Според мен, за никой тук няма да е в ползва, ако всички започнат да вадят неща от архивите и да искат мнение за тях тук. Особено новодошлите. Виждам, че си направил сайт, който се интересува да види (както повечето хора тук правят), но според мен целта на един форум е да се запознаваме и коментираме нови, интересни и качествени проекти. Или поне да помагаме за завършването на работни такива. Подобна тема е по-скоро за представяне (можеше да сложиш линкове и да разкажеш някои неща там). В специализираните форуми идеята според мен е друга...

Опасността тук идва, че ако примерно всеки започне да показва стари неща, новите ще станат само част от един голяяям списък от стари проекти и ще се загубят в него. С една дума, ще стане нещо като архив на стари и забравени проекти, за които каквото и да кажеш, няма да има никакво значение.

Така че, успехи в начинанията и се надявам да разбереш мнението ми като насочващо и окуражително (каквато е целта ми да бъде) а не като язвително или друго.
VIVAL

МнениеПуснато на: Вто Сеп 14, 2004 6:41 pm    Заглавие: vival Отговорете с цитат

tova za btv go kazah s nasme6ka,za6toto vapreki kusurite mina

i ne mi se sardete niama da puskam ve4e arhivi....sorry
Върнете се в началото
Dark Shadow

МнениеПуснато на: Вто Сеп 14, 2004 7:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mene ako me pitash, nqma ot kakvo da se pritesnqvash. Toi Nixona malko te ponastypi kato za dobre doshyl, ama inache e hubavo da se vslushvash v syvetite mu zashtoto obiknovenno kritikite mu sa dobri!
Taka che ne se kosi aimi prodyljavai v syshtq duh :)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети