Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
kalvera

|
Пуснато на: Пон Сеп 27, 2004 6:24 pm Заглавие: Help! templet ---- PDF ----- then print |
|
|
Трябва да направя templet, който ще се разпространява първо в PDF, а после ще се печата. На всяка страница ще има по шест артикула (снимка + описание, цена ...), като броя на артикулите е около 300.
Хората искат самички да си го попълват.
Аз съм го направил на corel, после през Illustrator и от там в PDF, но някак си ми се струва сложно.
Някакви идеи? _________________ "Imagination is more important then knowledge" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гавански 12:55 Am
|
Пуснато на: Пон Сеп 27, 2004 8:39 pm Заглавие: |
|
|
Инсталираш си Акробат Дистилър и от която и да е програма му даваш принт към него. В настройките на дестилъра преди това му казваш да е с качество за печат и си готов. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Сеп 27, 2004 9:05 pm Заглавие: |
|
|
и как ще ги попълват ми е интересно?
Надали всички имат Акробат _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Сеп 27, 2004 9:08 pm Заглавие: |
|
|
значи то има и ПДФ-и който онлайн да си ги попълваш и в долния край има един клавиш СЕНД или СУБМИТ - ако е за такова нещо - Акробата за пари с ексченжите ще ти трябва |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Вто Сеп 28, 2004 10:43 am Заглавие: |
|
|
А защо от Корел минаваш през Илюстратор? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalvera

|
Пуснато на: Вто Сеп 28, 2004 11:13 am Заглавие: |
|
|
Ами ми, когато не минавам снимките ( който са в JPG ) на продуктите се размазват, предполагам, че е някаква настойка, но засега не съм я открил.
Предполагам, че ще им инсталирам COREL и да си въвеждат направо там, но ме притеснява какво ще стане, като тръгне да се печата.
Също обмислям и вариант WORD + ACROBAT ( 10X Гавански ), защото би им било най-лесно по този начин, но отново ме притеснява печата. _________________ "Imagination is more important then knowledge" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Вто Сеп 28, 2004 11:34 am Заглавие: |
|
|
kalvera написа: | Също обмислям и вариант WORD + ACROBAT ( 10X Гавански ), защото би им било най-лесно по този начин, но отново ме притеснява печата. |
АНАТЕМА на това решение.
Иначе каква ти е резолюцията на картинките в Корела? Да не ги ресайзвай там? Да не са RGB? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|