Graphilla.com :: Преглед на тема - CarConcept

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

CarConcept

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
svetlio

МнениеПуснато на: Чет Сеп 23, 2004 11:34 am    Заглавие: CarConcept Отговорете с цитат

Naskoro Divaise postna edno concept-4e, koeto mrjdu drugoto e mnogo dobro spored men, predizvikvaiki interes sred uchastnicite vav foruma i az reshih da vi pokaja neshto avtorsko.Ima oshte mnogo rabota po nego no idei na tozi etap shte mi pomognat zavarsheniat variant da e vazmojno nai-dobar.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bethoven

МнениеПуснато на: Чет Сеп 23, 2004 11:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Мммм... не е лошо! Мен такива форми ми харесват. Само внимавай, че фаровете от пред, са видимо по-малки от стоповете отзад.
Whitehell

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Сеп 23, 2004 11:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

az kato vseizvesten koli maniqk nemoga da ne se obadq ... Vikash avtorsko, sega ima prednica na Citroen i zadnica na Peugeot, gledai da gi pozamajesh teq raboti, vkarai si tvoi stil
Divaise

МнениеПуснато на: Чет Сеп 23, 2004 12:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kato cqlo e qko voziloto obache trqbva da porabotish v/hu prednite farove v smisul da gi napravish po golemi naistina poveche detaili vmukvai ogledala zadni broni druzhki tova onova :) aaa i interiora trqbva da napravish dori i da e simple dosta pokachva realizma v kolata i sht estane 6. aa i neshto po interestno za djantite che tiq sqkash ne mi dopadat moje bi samo na men tka de. :) uspex
longjohn

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Сеп 23, 2004 2:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Qko! Edinstveno koeto spored men e malko ne na miasto e zadnia jam i prednata reshetka! Jama e ogromen, pochti kolkoto e prednia i sliza mnogo nadolu v bagajnika, ako iskash moje da probvash s po maluk, mislia che shte e po-dobre i s izcialo izchistena prednica, bez tazi ala "VECTRA" reshetka!:-) prosto komentiram, inache e mnogo qko voziloto!
Dark Shadow

Местожителство: Sofiq

МнениеПуснато на: Чет Сеп 23, 2004 5:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Psven kazanoto po gore, da dobavq che mu lipsvat detaili...mnogo i nai veche otzad mi stoi mnogo prazno :)
Inache e gotina kolicata.Pipni q oshte.
svetlio

МнениеПуснато на: Пет Сеп 24, 2004 2:17 pm    Заглавие: Kritikite sa dosta polezni Отговорете с цитат

Saglasen sam che farovete sa malki i zatova veche gi napravih malko po-golemi, stopovete sashto sa malko promeneni, obmisliam i ideiata da premahna prednata reshetka, no togava riskuvam fasona da zaprilicha mnogo na Nissan Z350.Skoro shte postna promenite.
Върнете се в началото
svetlio

МнениеПуснато на: Пон Сеп 27, 2004 10:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Tezi dni si poigrah dosta po koli4kata, vzemaiki vpredvid ideite, koito mi dadoha Bethoven,Whitehellv i drugite(da ne se sardiat tezi koito ne sam spomenal:).Sigurno niakoi shte nameri prilika sas sashtestvuvashti veche koli, no az ne si padam mnogo po "izcheknatite",nestandartni modeli, zatova se pridarjam kam aktualniat design.Skoro mi zapochva sesiata v TU i skoro niama da moga da postna renderi s poveche detaili, no shte priema vsiakakvi idei. To veche stana taka, che modela ne e izcialo moi....:)

[/img]
Върнете се в началото
Candelero

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Сеп 27, 2004 4:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

MUCH BETTER....
KEEP on....
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети