Graphilla.com :: Преглед на тема - niakoi moje li d apreporacha chitavo studeno osvetlenie

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

niakoi moje li d apreporacha chitavo studeno osvetlenie

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Дискусии
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mel

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Сеп 23, 2004 5:35 pm    Заглавие: niakoi moje li d apreporacha chitavo studeno osvetlenie Отговорете с цитат

hi:) niakoi moje li da preporacha chitavo studeno osvetlenie, osven "kino flo", znam che v sofia daje se praviat podobni...ama neshto darvenia mi idvat. a mai samo kino flo sa sas chitavi difuzeri i predlagat snosni aksesoari. niakakvi idei? okazva se goliama drama da se nameri neshto s chitav balast i da se dimmva.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Сеп 27, 2004 3:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Студийно осветление е твърде широко понятие...
За фото или видео, за вънка или вътре, за малко или голямо помещение, любителско или профи, за малък бюджет или за голям, колко бройки, ще се ползва ли със много аксесоари или bare? Това са въпроси само на prima vista.
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Сеп 27, 2004 5:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

toi chuveka mai govori za niakakvo "студено" osvetlenie misla....
n1x0n

МнениеПуснато на: Вто Сеп 28, 2004 11:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

LoveHate написа:
toi chuveka mai govori za niakakvo "студено" osvetlenie misla....

да, финтира ме другата грешка в заглавието, за студено става въпрос, но те въпросите остават, като дори се добавят нови :-):

* тези българските на колко херца работят? /дали са 100% FlickerFree/
* с чие производство тръби се правят?
* позволяват ли изобщо контрол на мощността?

Ако се свържеш с тези хора в София, дай сигнал, че и на мен ми е любопитно какво правят. Реално баласта е скъпото нещо в системата и е трудно да се направи добър вариант за малко пари, въпреки че аз лично имам дълбока вяра в българския технически гений!
mel

МнениеПуснато на: Вто Сеп 28, 2004 12:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

vav: http://www.vahs.bg/ sa rodnite genii, polzvat puri osram(chitavi-malko sa vzaimstvali pichovete ama ne osobeno kadarno), obache neshto tejichki mi se vijdat i ne mi go digat. niamat i nishto osven kapaci. triabva da sa chitavi spored tova koeto mi kazaha shtoto kinadjii me svetnaha za firmata. na mene mi triabvat za photo, a s nishto ne sa po-dobri ot tova koeto sam si napravil. ta vaprosa mi beshe dali znaete firmi proizvoditeli koito sa utvardeni, che pone da vidia kakvo e naistina dobro. nai dobroto koeto sam vijdal i malko daje rabotil e ot www.kinoflo.com . abe za sega ne mi pomagate mnogo:)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
n1x0n

МнениеПуснато на: Вто Сеп 28, 2004 12:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mel написа:
abe za sega ne mi pomagate mnogo:)))

Еми ти току що ни каза какво точно ти трябва! ;-)
Kino Flo са много добри, почти стандарт за Holywood, но са и доста скъпи. Нещо минимално като мощност и комплектовка няма да ти се върже по-малко от 1500$ на тяло. Между другото имат специална серия за фотография - Photo Flo.

Фирмите които правят подобни неща са
Videssence:
http://www.videssence.com/products.html
Arri
http://www.arri.com/
Gyoury
http://www.meansst.com/gyoury/
Kaiser
http://www.kaiser-fototechnik.de/en/index.htm
DeSisti
http://www.desisti.it/

Както и Lowel, Paterson, Bowens, Mole-Richardson

Какво точно те кара да се спреш на подобно осветление?
mel

МнениеПуснато на: Вто Сеп 28, 2004 2:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

a-taka:)))-thanks...amiii, poneje naposledak neveroiatno kreativnite prostotii s koito se zanimavam dosta chesto sa svarzani sas tabletop izvrashtenia i hamalogia(pack shotove i podobni).. hodia pod naem sreshtu dosta kinti da polzvam impulsno... ama parvo choveka na kogoto moga da polzvam studioto e sas silno specifichen vkus(razbirai takav ot koito se prosalziavam i mi se shvashta krasta), vtoro e sviknal da snima standartni neshta, i treto ne se chuvstvam komfortno vse oshte sas osvetlenie koeto ne moga da rachkam sam. drugia variant e visatec s niakvi prilichni boksove za da moga da snimam i polugoli kakichki:)) iii poneje sam v proces na sabirane na kleti kinti ot vsichki djobove, mi se iskashe da razgledam vsichki varianti predi da se hvarlia v porednia finansov kataklizam. a inache znam che tuka otnositelno malko hora snimat sas lumiscentno.. no za malki neshta me kefi shtoto:
1 vijdash na miga kakvi gi varshish
2 ne iziskva specialno pomeshtenie zaradi tova che e dosta slabo i se kontrolira po-lesno
3 podleji na pobalgariavane:)))
4 ne gree kato halogen:)) (snimam snimam samo cifrovo naposledak)
5 po-kompaktno e(govoria za malki tela ne za steni)
Върнете се в началото
nikolas_

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Юни 10, 2005 2:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

na prilichna cena e HANSELL
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Дискусии Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети