Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mel

|
Пуснато на: Чет Сеп 23, 2004 5:35 pm Заглавие: niakoi moje li d apreporacha chitavo studeno osvetlenie |
|
|
hi:) niakoi moje li da preporacha chitavo studeno osvetlenie, osven "kino flo", znam che v sofia daje se praviat podobni...ama neshto darvenia mi idvat. a mai samo kino flo sa sas chitavi difuzeri i predlagat snosni aksesoari. niakakvi idei? okazva se goliama drama da se nameri neshto s chitav balast i da se dimmva. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пон Сеп 27, 2004 3:51 pm Заглавие: |
|
|
Студийно осветление е твърде широко понятие...
За фото или видео, за вънка или вътре, за малко или голямо помещение, любителско или профи, за малък бюджет или за голям, колко бройки, ще се ползва ли със много аксесоари или bare? Това са въпроси само на prima vista. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Сеп 27, 2004 5:14 pm Заглавие: |
|
|
toi chuveka mai govori za niakakvo "студено" osvetlenie misla.... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Сеп 28, 2004 11:01 am Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | toi chuveka mai govori za niakakvo "студено" osvetlenie misla.... |
да, финтира ме другата грешка в заглавието, за студено става въпрос, но те въпросите остават, като дори се добавят нови :-):
* тези българските на колко херца работят? /дали са 100% FlickerFree/
* с чие производство тръби се правят?
* позволяват ли изобщо контрол на мощността?
Ако се свържеш с тези хора в София, дай сигнал, че и на мен ми е любопитно какво правят. Реално баласта е скъпото нещо в системата и е трудно да се направи добър вариант за малко пари, въпреки че аз лично имам дълбока вяра в българския технически гений! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Вто Сеп 28, 2004 12:15 pm Заглавие: |
|
|
vav: http://www.vahs.bg/ sa rodnite genii, polzvat puri osram(chitavi-malko sa vzaimstvali pichovete ama ne osobeno kadarno), obache neshto tejichki mi se vijdat i ne mi go digat. niamat i nishto osven kapaci. triabva da sa chitavi spored tova koeto mi kazaha shtoto kinadjii me svetnaha za firmata. na mene mi triabvat za photo, a s nishto ne sa po-dobri ot tova koeto sam si napravil. ta vaprosa mi beshe dali znaete firmi proizvoditeli koito sa utvardeni, che pone da vidia kakvo e naistina dobro. nai dobroto koeto sam vijdal i malko daje rabotil e ot www.kinoflo.com . abe za sega ne mi pomagate mnogo:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Вто Сеп 28, 2004 2:36 pm Заглавие: |
|
|
a-taka:)))-thanks...amiii, poneje naposledak neveroiatno kreativnite prostotii s koito se zanimavam dosta chesto sa svarzani sas tabletop izvrashtenia i hamalogia(pack shotove i podobni).. hodia pod naem sreshtu dosta kinti da polzvam impulsno... ama parvo choveka na kogoto moga da polzvam studioto e sas silno specifichen vkus(razbirai takav ot koito se prosalziavam i mi se shvashta krasta), vtoro e sviknal da snima standartni neshta, i treto ne se chuvstvam komfortno vse oshte sas osvetlenie koeto ne moga da rachkam sam. drugia variant e visatec s niakvi prilichni boksove za da moga da snimam i polugoli kakichki:)) iii poneje sam v proces na sabirane na kleti kinti ot vsichki djobove, mi se iskashe da razgledam vsichki varianti predi da se hvarlia v porednia finansov kataklizam. a inache znam che tuka otnositelno malko hora snimat sas lumiscentno.. no za malki neshta me kefi shtoto:
1 vijdash na miga kakvi gi varshish
2 ne iziskva specialno pomeshtenie zaradi tova che e dosta slabo i se kontrolira po-lesno
3 podleji na pobalgariavane:)))
4 ne gree kato halogen:)) (snimam snimam samo cifrovo naposledak)
5 po-kompaktno e(govoria za malki tela ne za steni) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nikolas_
|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2005 2:03 am Заглавие: |
|
|
na prilichna cena e HANSELL |
|