Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
JackVincent

|
Пуснато на: Пон Фев 17, 2003 5:42 pm Заглавие: Фото моля, фото |
|
|
Засилих се да изнамеря решение на крастата ми в момента некъв що годе свестен Digitak. Каде ли не гледах, форуми на фотографи, саитове цени, и вече ми писна от инфо. Имате ли мнение. Гледах некви със зверски цени. Има ли някой нещо в наличност което да похвали и да му върши сносна работа за web и тук таме за нещо дребно за печат? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пон Фев 17, 2003 8:17 pm Заглавие: |
|
|
Abe ...zavisi za kvi pari.... nai-ve4e
Az vse oshte sum s Olympus C2000Z... 2.1Mp.... kat i nalu4kah 4alumite na kamerata.... ne moa se opla4a.... do A5 s lugotene moa dokaram ka4estveno za print...a za kef tam nema kvo da si govorim.....
Na SIMPLI Canon-a primerno e dale4 po-ubavi4uk, ma si e 3x po-skup ot segashnata cena na Olympusa.... ima i kude kude po maniashki funkcii.... ka4estvoto e eheiii....
Snoshti puk si igrah s edno Sony...ot onia det sa obektiv s fotoaparat.... DCS717 li kak byaha...onova puk nyama ti govorya.... ma puk si struva 2 bona i kusur v zeleno..... ta tai.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JackVincent

|
Пуснато на: Вто Фев 18, 2003 11:15 am Заглавие: |
|
|
tia s mnogoto hiliadi ne gi shta... neshto ne sa mi simpatichni :)... otovam da gledam TT danni za tvoita shtrakalka... i pochvam te debna na q-to da mi kajesh otde si go napazaruva |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shaman
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
JackVincent

|