Graphilla.com :: Преглед на тема - ..нещо като декор...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

..нещо като декор...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 7:20 pm    Заглавие: ..нещо като декор... Отговорете с цитат

Ей нещо дето го мислих като декор...бе я кажете, много ли е разпокъсано и не се разбира много много като че ли(шото аз си мисля че е доста) та и за тва уж го пипах на шоп-а малко...бтв малко се прецакаха нещата преди шопенето та евентуално малко по-късно ше мога да уплоад-на оригнала...

ej go
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 7:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

много си го блърнал отзад...
първото нещо, което ми направи впечатление (не знам защо:)) е двореца, който малко неестествено се е килнал;)
И ми се струва, че ще е по-добре, ако небето не е размазано с този блър!
И другото - за този експресивен стил с това синьо и червено - не им отива кафявия път...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Svetoslav

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 7:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bate mnogo me radva tova. wicky ima pravo che si go blurnal v poveche , no mnogo mi haresvat akvarelnite momenti i prostranstvoto koeto vnushavash. cvetovete syshto interesni...

be az ot dekori ne razbiram no kato risunka me kefi mnogo .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Сеп 16, 2004 7:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

10х за коментите...
ми малко по-късно ще пусна оригиналът..иначе тоз блър го сложих щото нещо не ми харесва далечината как стана :/ а кафявото, може да го пооранжевея малко:)
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Съб Сеп 18, 2004 10:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mdaaa... zatla4eno e, okalql si zaleza.. spored mene - malko trqbva da go olekotish i dobavi ot oranjevoto i v prelivkata na nebeto.. syshto mojesh da gi poomeshash malko, 4e taka stoi sqkash monohromno.. a i nakysano nqkak ... tova oranjevoto ne stoi kato otblqsyk.. moje bi zashtoto e malko mrysno.. opitai da go poizmiesh i dobavi maalko jylto moje bi..
bigworm

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Сеп 23, 2004 9:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

awe ima nekva triizmernost moje bi v planovete....ama 1 che si go blurnal.....i 2ro tva cherno pochti nebe tam i toq iod det si go razpilql mnou privlichat pogleda.......a ne trqbva:)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети