Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Coldblooded

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 7:20 pm Заглавие: ..нещо като декор... |
|
|
Ей нещо дето го мислих като декор...бе я кажете, много ли е разпокъсано и не се разбира много много като че ли(шото аз си мисля че е доста) та и за тва уж го пипах на шоп-а малко...бтв малко се прецакаха нещата преди шопенето та евентуално малко по-късно ше мога да уплоад-на оригнала...
ej go _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 7:27 pm Заглавие: |
|
|
много си го блърнал отзад...
първото нещо, което ми направи впечатление (не знам защо:)) е двореца, който малко неестествено се е килнал;)
И ми се струва, че ще е по-добре, ако небето не е размазано с този блър!
И другото - за този експресивен стил с това синьо и червено - не им отива кафявия път... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Svetoslav
|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 7:33 pm Заглавие: |
|
|
bate mnogo me radva tova. wicky ima pravo che si go blurnal v poveche , no mnogo mi haresvat akvarelnite momenti i prostranstvoto koeto vnushavash. cvetovete syshto interesni...
be az ot dekori ne razbiram no kato risunka me kefi mnogo . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 7:38 pm Заглавие: |
|
|
10х за коментите...
ми малко по-късно ще пусна оригиналът..иначе тоз блър го сложих щото нещо не ми харесва далечината как стана :/ а кафявото, може да го пооранжевея малко:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Съб Сеп 18, 2004 10:34 pm Заглавие: |
|
|
mdaaa... zatla4eno e, okalql si zaleza.. spored mene - malko trqbva da go olekotish i dobavi ot oranjevoto i v prelivkata na nebeto.. syshto mojesh da gi poomeshash malko, 4e taka stoi sqkash monohromno.. a i nakysano nqkak ... tova oranjevoto ne stoi kato otblqsyk.. moje bi zashtoto e malko mrysno.. opitai da go poizmiesh i dobavi maalko jylto moje bi.. _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Чет Сеп 23, 2004 9:05 pm Заглавие: |
|
|
awe ima nekva triizmernost moje bi v planovete....ama 1 che si go blurnal.....i 2ro tva cherno pochti nebe tam i toq iod det si go razpilql mnou privlichat pogleda.......a ne trqbva:) _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|