Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2004 8:27 am Заглавие: Днеска излиза Sky Captian... |
|
|
Отивам да го гледам в града днеска, дано си заслужава шума :)
(макар че всъщност чак толкоз шум нямаше около него) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2004 8:39 am Заглавие: |
|
|
Бха! Гад:) И веднага като го гледаш, бегом вкъщи и едно ревю тука набързо да спретнеш!!!:))))))))))))
Eххх тва филм докато доди от голямата вода до тук.... на кино имам предвид... ша брадясам кад санта клаус:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2004 10:42 am Заглавие: |
|
|
>>> Когато гледах трейлъра ми направи много гадно
впечатление бакгроунда > беше един такъв...странно изкуствен...
> някой забелязал ли е нещо подобно ? _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2004 11:08 am Заглавие: |
|
|
който го гледа да псуне после малко коментари:)? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chilko

|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2004 11:33 am Заглавие: |
|
|
Herter написа: | >>> Когато гледах трейлъра ми направи много гадно
впечатление бакгроунда > беше един такъв...странно изкуствен...
> някой забелязал ли е нещо подобно ? |
ами то това е целта - да изглежда като олдскул сайфай муви _________________ the truth is out there |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2004 12:23 pm Заглавие: |
|
|
>>> Е, това обяснява всичко... _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Съб Сеп 18, 2004 8:00 am Заглавие: |
|
|
Оказа се точно каквото очаквах... яка оригинална ретро ноар визия и пълна липса на сценарий. Сякаш аматьори са го правили :) Май са решили да заложат на динамичността, обаче двамата наши герои толкоз набързо препускат през това и онова място от целия свят че просто се губи всякаква връзка.
Струва си да се гледа веднъж за картинките.
* * *
Обаче след него веднага гледах и GITS 2 :D
Много повече ме израдва. Философските отнесени приказки са мъничко повече от необходимото, обаче има невероятни неща за гледане. Много повече ми хареса от първия GITS.
Последният филм, който ще става за гледане за тази година ще е Alexander. То вече няма да храня надежди, просто ше отида да го видя като излезе и каквото-такова. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Съб Сеп 18, 2004 9:59 am Заглавие: |
|
|
ех:) кога ли и дали изобщо дали ще го пуснат и у нашенско гис2-та! а за капитана предполагах че ще е точно това което пишеш:) но ще го гледам, само да го подкарат по кината тука! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Съб Сеп 25, 2004 9:35 am Заглавие: |
|
|
GITS 2 го пуснаха ама не по кината, Скай капитана е страннна съвкупност от брутално интересна концепция, страхотни ефекти и ... както каза империал НИКАКЪВ сценарии... лично мое мнение но дори спайдърмен ми се стори по смислен филм... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Сеп 25, 2004 5:09 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Философските отнесени приказки са мъничко повече от необходимото, обаче има невероятни неща за гледане. Много повече ми хареса от първия GITS.
|
Не говори така, че ми се струва Че си напът да Станеш Американец, което е малко гадно от некои гледни точки.:))))
А филма Просто ваобще не е за Американци, твърде е добър за масовата аудиотория, и точно тези философски неща го прават Ценна продукция, щото Хората там не Им стигат само Картинки Искат и сюжет и Смисъл. Това прави един Филм Незабравим.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|