Graphilla.com :: Преглед на тема - Wip-da se gleda samo ot balgaria

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Wip-da se gleda samo ot balgaria

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Laokon

Местожителство: У НАС

МнениеПуснато на: Вто Сеп 28, 2004 11:13 pm    Заглавие: Wip-da se gleda samo ot balgaria Отговорете с цитат

Marzi me da go ka4vam sa na drugi sarvari ,po kasno moje bi...
Tva e bade6t proekt za wed sait-4e :)

Ps: za texturite i osvetlenieto si go znam ,6e gi oprava obe6tavam, daite nekoia ideq po van6nia vid,plz:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Сеп 28, 2004 11:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

interesna ideq ne e nevijdana no e mnogo prqtno
no da ti kaja taka malko grubovato mi stoi..

no de da znam.. vse pak ne sum web-ajiq..
Laokon

МнениеПуснато на: Сря Сеп 29, 2004 8:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

10x.
Navigaciata e baia prosta 6toto i samata stranica 6e e prostovata ot kam funkcii.
Върнете се в началото
Candelero

МнениеПуснато на: Сря Сеп 29, 2004 2:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Hitro e.... !
BRAVOS....

IMHO, prosto si mislia 4e moje da si poigrae6 s proporciite na otdelnite
tela, malko da se polu4i po drugo udr6tane.... koe ot tiah e naj-vajnoto
tialo, sledva6toto i taka vizualno da spomaga za navigaciata....

Taka si mislia, 4e vsi4ki za zaeli izcialo vuzduha s razbira se niakakuv
interval mejdu tiah.... edree, malko.... to tova si e moe mnenie...
virtualchild

МнениеПуснато на: Сря Сеп 29, 2004 4:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

gotina e ideata
saglasiavaiki se s gorenapisanot smiatam che bi stanalo po hubavo ako ima nachin da se pokagat hvarleni senki
taka e niakaksi vav vazduha
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
abbadon

МнениеПуснато на: Сря Сеп 29, 2004 5:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bi li obiasnil kakva 6te e celta na tozi sait, za6toto kato idea moje i da e dobre, no kato izpalnenie e zle. Probvai pone da opravi6 osvetlenieto taka 4e da ima niakakv efect ot 3d-to, poneje tova sega v i PShop moje da se napravi. Po dobre 6te e da se konsultira6 s webforuma.
A ako iska6 da vidi6 dobro izpalnenie v sa6tia stil, vij Save/Load menu-to v igrata "American Mc Gee's Alice"
MinD|_eSs

Местожителство: Вит зе Джерманз :)

МнениеПуснато на: Сря Сеп 29, 2004 6:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Предполагам можеш за последния рендър да сложиш малко повече детайли на torus-ите и да оправиш еджовете които завършват капака на лупичката за Loading. Иначе е гот, очакваме текстури! Ха, можеш и малко да пипнеш стъкълцето, щото изглежда малко прекалено falloff-ско. Давай, давай! :)
Bethoven

МнениеПуснато на: Чет Сеп 30, 2004 12:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Чесно казано, нито като идея, нито като изпълнение ми харесва. Прекалено едро ми се вижда всичко, абсолютно никакъв детайл... текстурите... за тях не знам какво може да се каже...

Чудно ми е... само аз ли съм на това мнение?!

Laokon

МнениеПуснато на: Чет Сеп 30, 2004 1:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

1.Това е опит за личен сайт без да има претенции да занимава дадена аудитория с жизнено важни въпроси.

2.Искренно благодаря за конструктивната критика и дадените предложения,абсолютно ще ги взема предвид.:) -за ребовете на стъклото на зареждането-вече ги оправих,а фалл оффския момент е с цел карикатурния вид на формите.-

3.Благодаря и за гражданската позиция на Бетовен ама май не мога да вникна в конструктивния момент на:
-СОРИ БАЦЕ НЕ М'А КЕФИ!
Като го избацам та да дрънка ще го постна в представянето за УЕБ.:)

Пак благодаря за предложенията ЩЕ СЕ ЗАЕМА ПО ПОСТАВЕНИТЕ ЗАДАЧИ. :)
Върнете се в началото
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Сеп 30, 2004 2:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Laokon написа:
1.Това е опит за личен сайт без да има претенции да занимава дадена аудитория с жизнено важни въпроси.

2.Искренно благодаря за конструктивната критика и дадените предложения,абсолютно ще ги взема предвид.:) -за ребовете на стъклото на зареждането-вече ги оправих,а фалл оффския момент е с цел карикатурния вид на формите.-

3.Благодаря и за гражданската позиция на Бетовен ама май не мога да вникна в конструктивния момент на:
-СОРИ БАЦЕ НЕ М'А КЕФИ!

emi... trea ti kaa che tochno s too site trudno shte postignesh neshto s predstaaneto si za web. naj - malkoto ne e neshto nowo i unikalno, pa za licen site nali sa iska nekwa identichnost se pak.. az primerno ot too site ne moa da razbera koi si tochno ti, puk samo moe da razbera che imash nekwi begli poznaniq w 3Dto... powtarqm begli..

i sia za da ne kaesh che pak ne bilo konstruktiwno - shti kaa slednoto:

1. postawi si waprosa tez materiali kwi sha badat - istinski ili drugi... sia sa nit istinski nit cartoon, nit... abe nikwi ne sa..
2. tia wintowe moeshe da sa postaraesh da gi wratnesh na razlichni strani se pak...
3. twa tam gore lampa li e? ako da - ko prai tam? shto e tam? kwa funkciq izpalnqwa? shot ako e samo "cool element" - mi za mene ne e cool...
4. sashtata rabota s jicite otstrani..
5...6....7... se w too duh

p.s. misleh da ne sa obazdam w taa tema - ama sled otgowora ti kam Bethoven nemojah da se starpq.

p.p.s. towa celoto kat ideq ima potencial - sia ako gore izglezda che te opljuwam ne e taka - obace too potencial trea da sa razwie istinski... da sa misli powehce i poweche da se raboti, predi da sa kazwat silnite dumi.
Върнете се в началото
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Чет Сеп 30, 2004 3:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аватарче написа:
Laokon написа:

-СОРИ БАЦЕ НЕ М'А КЕФИ!

emi... trea ti kaa che tochno s too site trudno shte postignesh neshto s predstaaneto si za web. naj - malkoto ne e neshto nowo i unikalno, pa za licen site nali sa iska nekwa identichnost se pak.. az primerno ot too site ne moa da razbera koi si tochno ti, puk samo moe da razbera che imash nekwi begli poznaniq w 3Dto... powtarqm begli..

i sia za da ne kaesh che pak ne bilo konstruktiwno - shti kaa slednoto:

1. postawi si waprosa tez materiali kwi sha badat - istinski ili drugi... sia sa nit istinski nit cartoon, nit... abe nikwi ne sa..
2. tia wintowe moeshe da sa postaraesh da gi wratnesh na razlichni strani se pak...
3. twa tam gore lampa li e? ako da - ko prai tam? shto e tam? kwa funkciq izpalnqwa? shot ako e samo "cool element" - mi za mene ne e cool...
4. sashtata rabota s jicite otstrani..
5...6....7... se w too duh

p.s. misleh da ne sa obazdam w taa tema - ama sled otgowora ti kam Bethoven nemojah da se starpq.

p.p.s. towa celoto kat ideq ima potencial - sia ako gore izglezda che te opljuwam ne e taka - obace too potencial trea da sa razwie istinski... da sa misli powehce i poweche da se raboti, predi da sa kazwat silnite dumi.

ейй ти си навсекъде :))
Върнете се в началото
Whitehell

МнениеПуснато на: Чет Сеп 30, 2004 3:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

na mene lichno taq viziq mi govori che choveka e retro sci-fi, ama noo retro i osven tova e leko otkachen i vesel :P

opravqte se :-)
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Сеп 30, 2004 3:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Snaker написа:

ейй ти си навсекъде :))

tc... moi sa iznenadash i da prowerqwash ma ne sam :)
Върнете се в началото
MinD|_eSs

Местожителство: Вит зе Джерманз :)

МнениеПуснато на: Чет Сеп 30, 2004 5:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мдааа, мен ми напомня на Arcanum:Of Steamworks And Magick Obscura. Няма да се разсърдя не един update :)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети