Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
oho

|
Пуснато на: Вто Сеп 28, 2004 5:42 pm Заглавие: Две снимки от мен |
|
|
Напоследък много искам да се науча да снимам. Ако може да ми дадете съвети и напътствия....?! Нещо от някъде да чета? Това са ми втората и третата снимки, които правя от както съм се инспирирал. _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
and what a man can't do. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Flipshot

|
Пуснато на: Сря Сеп 29, 2004 11:55 pm Заглавие: wow |
|
|
oho
ami
za purvata.. ideqta neshto ne mi se vruzva s otvoreniq hladilnik... i anybody home.. 4ii home e tova?
za 2rata nishto ne mi govori..nito kato kompoziciq nito nishto.
ama naistina pro4eti nqkoq druga knijka, napriemr tezi na NATIONAL GEOGRAPHIC knijkite, mislq 4e tuka na pazar aima dve takiva, zemi si gi polezni sa! uspeh |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2004 2:07 am Заглавие: |
|
|
be kompoziziq mu e maikata i az lichno bih te posavetval da spresh da slagash nqkakvi nadpisi kam tqh i da snimash cherno bqlo....viz neshta na Cartier Bresson....toi e golqma rabota..imashe edin koito sashto e mnogo lud, ma umrql vav vietnam, utre she ti kaz, viz tehnite neshta.
no cherno bqloto e istinata....
 _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2004 8:52 am Заглавие: Re: wow |
|
|
Flipshot написа: | ami
za purvata.. ideqta neshto ne mi se vruzva s otvoreniq hladilnik... i anybody home.. 4ii home e tova? |
Тва го направих като бях зверски гладен и се надявах да има нещо в хладилника.... Май тая снимка трябва да се гледа като си в определено настроение :>
SPIT, много мерси за снимките, наистина са хубави. Аз обаче се кефя доста повече на цветните. Някак си са доста зареждащи. Естествено има някои снимки, които си плачат да бъдат черно бели, или само в един цвят... например тази на NOX:
А относно книжките.... мда, един познат на първо място ми препоръча "Как се правят хубавите снимки" на National Geogrphic. А сега чета Digital Photography Hacks, също много добра. Означава скоро, може би, нови снимки, надявам се по-добри.... е по-добри ше са, то по-зле от това не може ;> _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
and what a man can't do. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2004 11:53 am Заглавие: |
|
|
SPIT написа: | az lichno bih te posavetval... ...da snimash cherno bqlo... |
Много уважавам ЧБ-то и Бресон, но това е малко странно изказване...
Охо снимай каквото ти се снима, както и когато ти се снима. Има някои най-общи моменти, които трябва да се научат от книжките - всичко друго е freestyle! Не се придържай само към цветно или само към черно-бяло в началото, старай се да работиш и в двете посоки. Времето ще покаже кое ще е по-силно за теб.
Иначе за мен точно първата е по-добрата, но малко кадрирането куца. Ако можеш да хванеш и горния ръб на хладилника, за да "затвори" композицията? _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|