Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
iDesign-er
|
Пуснато на: Вто Май 18, 2004 4:59 pm Заглавие: Представяне - iDesign-er (лого) |
|
|
Отново съм за този път искам да покажа малко логота. Фирмите са измислени просто искам да покажа идей. Кажете бива ли ги? Благодаря много. :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Май 18, 2004 5:29 pm Заглавие: |
|
|
41/2 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Май 18, 2004 6:03 pm Заглавие: |
|
|
нубзи- недей така с оценките дядов, щото те са си по твои критерии, а ти не си завършил професура по лого та да си чак толкова компетентен... ако имаш забележки - думай... тва твоето си е живо преиграване _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Май 18, 2004 6:12 pm Заглавие: |
|
|
bat mace imam wapros
kriteria ako e prfesura oste utresa izbi4wam s idno golemo maimunsko a na
4iloto
ti i az w daskoloto sme polu4awali ocenki, mnogo puti bez gradiwen komentar ili kritika.
ako twa se e interakcia na obu4itelen proces ne e losho da ima ocenki
/ne preigrawam/
prosto dawam druagata strana na monetata
ne moze da si we4no diado koleda
stoto prais losa usluga na horata nali
obiasni mi za da si zema i az pouka
az kat si gledam diplomata /sredno/ staam za daskal do 8 klas po risuwane
taka 4e ne preigrawam:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Май 18, 2004 6:19 pm Заглавие: |
|
|
тук не е даскалски форум! тука казваш какво не ти допада и предложения защо не ти харесва. и обратното ако нещо ти допада защо! тук се стремим да сме си полезни един на друг, не да се правим на даскали драскащи по ученически тефтери..:( айде въздържай се моля те! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Май 18, 2004 6:21 pm Заглавие: |
|
|
ако всеки само дава оценки- доникъде няма да стигнеме тука в графилата - нещо или ти харесва или не....
ако имаш да казваш нещо - казваш точно това което те кефи или обратното,
иначе само с офтопици пълниме темите на хората и ставаме кат БЮРОКРАЦИЯТА ( не ти помагат, а само те забатачват все повече и повече)....
P.S. и вземи тури един кирилизатор че ми требе специален софтуер за дешифриране :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Май 18, 2004 6:25 pm Заглавие: |
|
|
Въх сории ве вече нем са обаждам с ДАСКАЛСКИО МАНТАЛИТЕТ.
:)
Изнасам са по тирлициииииии и отивам да чупа мивки / ощте ми е горещо от некой неща в 3дто и ша освобода напрежението/.
/BAH macemane s4upih si prstite weee, s taja kirilizaciq:))/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Вто Май 18, 2004 7:17 pm Заглавие: |
|
|
Аз понеже трудно правя пък лесно критикувам:
#1 Най ми харесва.
Обаче отразяната част на чертворката много си я омазал.Изчисти линията и намали малко разстоянието към тялото на четворката.
Пробвай да сложиш sport clothes подравнено според последната буква, мисля че може да бъда по-добре.
Пробвай с друго четири, защото това много ръбесто а шрифта на you много заоблен и не си пасват.
#2 Шрифтът е неподходящ а надписа отдолу само разваля.
#3 Има идея, която ми допада, но изпълнениято много куца; може да опиташ "е"-то да бъде със същото големина, но с този шрифт или друг по-подходящ и малко по тънък.
---
<off>
Тука няма едит от една страна а от друга никой до сега не е успял да ме накара да внимавам много в правописа, обаче тука знам, че Мацеман дебне... :)
</off> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 1:03 am Заглавие: Re: Представяне - iDesign-er (лого) |
|
|
iDesign-er написа: | Отново съм за този път искам да покажа малко логота. Фирмите са измислени просто искам да покажа идей. Кажете бива ли ги? Благодаря много. :)
 |
grashish, ima firma 4YOU i pravi tochno dreshki, nekva malka i nemska, az lichno imam edno mnogo funky qke ot neq, no kakto i da e. ... Mozesh malko poveche da se postaraesh, izglezdat pochnati, no ne dovarsheni. NE CHE NESHTO TOLKOVA, ama osobeno vtoroto e savsem pretupana rabota, ne che e tolkoz grozno, a prosto vsichki znaem za kolko vreme si go napravil s misleneto na IDEQTA ;) _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 1:44 am Заглавие: |
|
|
nikakva idea, otnovo slab podbor na fonts, mnogo slab komposition, sushtoto se otnasia i za cvetovete... tova e rabota za 3 min. koiato pod niakauv predlog nemoga da sloja pod znamenatel LOGOS! po skoro opiti
za wip na logos... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 2:00 am Заглавие: |
|
|
eeeeeeeeeeeeeeeeeee ti puk vinagi mnou jestok.....koeto me kara da se zamislia.....abe niakvi kursove daash li i znaesh li niakoi koito moje da me ponauchi na tva onova...shoto mnou ma kefi nai veche stiliziranata stilizacia na elementite v logoto a poneje sum trugnal da staam animator misla che bih se spravil ama kato gledam si triaat i elementarni poznania po vuprosa se pak _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 2:02 am Заглавие: |
|
|
P.S.izviniavam se za nabutvaneto na taia nenujna informacia v predstaianeto na choveka...ne se usetih...SORRY..... _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 2:06 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | ....stiliziranata stilizacia | ....????
Цитат: | ....na elementite v logoto a poneje sum trugnal da staam animator misla che bih se spravil .... | .... ???? kakvo ob6to m/u animaciq i logo? _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 2:11 am Заглавие: |
|
|
haha.....ne se gledam ko pisha mnou sum tup.....abe razbrahte me de.......mi obshtoto spored mene pone e umenieto da stilizirash i oprostiavash obrazi taka cel da izglejdat dostatuchno ubeditelno i umenieto da im predadesh poveche harakter s po malko sredstva nezavisimo dali stava duma za shrift ili tipaj i t.n. _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 2:30 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | da stilizirash i oprostiavash obrazi taka cel da izglejdat dostatuchno ubeditelno |
a? i kato ne e oprosten obraza ne e ubeditelen?
Цитат: | umenieto da im predadesh poveche harakter s po malko sredstva |
q pak?[/b] _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 2:48 am Заглавие: |
|
|
tva vtoroto she ti go ostavia da go obmislish.....za purvoto she ti poiasnia che ... haha... nadiavam se da se sheguvash shoto prosto ne moga da si [redstavia kak ne si go razbral..... mi pri podhodiashta , maistorska i izpipana stilizacia izglejda ubeditelno,pri nekadurna ne..... a ubeditelno estestveno oznachava da si napraish asociacia s originala.....primer:dobre stilizirana kotka si se poznava che e kotka,nosi si koteshkia harakter ako moga taka da se izrazia.....tva koeto i ti praish .....s mackite naprimer.....taka mi e nai lesno da ti go obiasnia.....i kato se pozamislish malko she razberesh che vuprosa ti e bezmislen i prosto ne e na miasto(estestveno che originala si e nai ubeditelen)
NADIAVAM SE S TOVA DA OTGOVORIA NA VUPROSA TI _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 2:49 am Заглавие: |
|
|
DOSTATUCHNO UBEDITELNO predpolaga supostavka s originala _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 12:15 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря много. Ценя мненията на всички и за това ще уча още. Както виждам трябва да прочета нещо за типографията (за шрифтовете :)) и тогава пак ще показвам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2004 11:37 pm Заглавие: |
|
|
Ето няколко нови и не толкова нови логота.
Лого на сайт за снимки на самолети.
Лого на портал за Интернет камери.
Как ви се струват? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Съб Сеп 25, 2004 12:41 am Заглавие: |
|
|