Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Нед Окт 03, 2004 10:11 pm Заглавие: Малко снимки на от мен :) |
|
|
Ей така, днес ми дойде идейката да поснимам малко и вижте кво става. А между другото това са 1-вите ми снимки !!! Мисля че се запалвам по фотографията :) Това дали са добри - вие ще прецените.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jona

Регистриран на: 15 Сеп 2004 Мнения: 48 Местожителство: pazardjik/sofia
|
Пуснато на: Нед Окт 03, 2004 10:33 pm Заглавие: |
|
|
pi4 smeniai vednaga ramkite
stot tia za nisto ne stavat
s tiah ki4
bez tiah izkustvo
sloji 4erni da re4em ma ne se izlagai s tia _________________ BASTA STIGA PASTA |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Нед Окт 03, 2004 10:58 pm Заглавие: |
|
|
avatara do 100x100px ... molja _________________ Judge Optimized for Repair and Observation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Athens
|
Пуснато на: Пон Окт 04, 2004 12:04 am Заглавие: |
|
|
Значи, това за рамките ти го казаха вече, опитай с обикновена едноцветна рамка в бяло/черно/евентуално някакъв друг цвят.
За снимките, на първата щеше да е добре ако цялото листенце беше осветено. Втората я пипни във фотошоп, тези жици отзад само пречат. Четвъртата за съжаление е малко прегоряла отгоре.
Пробвай се да снимаш и други неща, не само цветя ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Venny

|
Пуснато на: Пон Окт 04, 2004 7:22 am Заглавие: |
|
|
Na poslednata ako beshe snimal ot gore cveteto , a ne v profil shteshe da e po dobre.Taka shteshe da zapulnish kadura i niamashe da se drujkite ot dolu.Za ramkite ti kazaha veche po nagore. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 12:44 am Заглавие: |
|
|
Благодаря ви за мненията.
Както забелязах всеки има негативно мнение към рамките, незнам що ги направих така, просто ми изглеждаше по-добре. Е, оправих ги (Дано тези вече са като хората)
Другите неща дето направих - на 1-вата снимка махнах жиците и още го допоутоширах снимчиците.
С имайки предвид, че това ми са 1-вите снимки, не видях толкоз резки забележки (освен рамките де).
Вижте отново снимките горе (За да ме препълвам темата с едни и същи снимки, ъплоаднах препраените снимки на мястото на старите)
Драснете някое и друго мнение за новите ретушове (съвети, съвети :) ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Athens
|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 2:02 am Заглавие: |
|
|
Аз виждам разлика в рамката само на втората снимка?
Иначе така е по-добре. Можеш и да сложиш бялата линия в рамката да е леко прозрачна, за да не се набива на очи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 8:33 am Заглавие: |
|
|
...mmmm....
prepora4vam ti da razcakva6 samo...
SAMO! s fotoaparta... bez photoshop (osven za ramki de..) ... prosto...
filtrite ne sa fotografiq... ot li4en opit ti go kazvam! u4i se da izrqzqva6
ideq, kompoziciq i do kolkoto ti pozvolqva aparata,tehnika... tva e ... posle photoshopa prosto
trqbva da go razuznae6 dostata4no
dobre, taka 4e kato ti se vartiq nqkoq ideq v glavata da moje6 da go ima6 predvid kato instrument...
i respektivno ako precaka6 nqkoq snimka
po vreme na shot-a da si q zapazi6 imaiki predvid kak moje6 da q remontira6 posle ... tva e... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 10:42 am Заглавие: |
|
|
за първите опити - добре
но за представяне - още е рано
ще трябва доста да поснимаш и наистина наблегни на намирането на обект, гледна точка, композиция и непрестанно гледане на чужди неща и обясняването - защо този фотограф е снимал това и защо го е снимал така _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|