Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
MoonShine

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 2:22 pm Заглавие: poster s kraka |
|
|
za u4ebno zavedenie e.
ve4e izleze ot pe4at. _________________ мнението на автора понякога не съвпада с гледната му точка |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jasab

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 3:54 pm Заглавие: |
|
|
харесва ми _________________ HELLOFREAKS |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 4:05 pm Заглавие: |
|
|
...и на мен ми харесва...може би ако беше изцяло с безсерифни шрифтове...
По кадровката има какво да се желае....ако отгоре се отрежат краката за сметка на повече книги отдолу и маалко по близък план на цялото... _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pes

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 4:13 pm Заглавие: |
|
|
не ми харесва само че си отрязал колената иначе е гот. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 4:38 pm Заглавие: |
|
|
живота наистина е пътуване с едно назначение, но не е ли това.. хм.. смърта?! лозунга точно това ме накара да помисля, но сигурно проблема е в мен..
Цитат: | ...и на мен ми харесва...може би ако беше изцяло с безсерифни шрифтове... |
..това ми направи впечатление и на мен, иначе ми харесва. _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nickyz

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 4:39 pm Заглавие: |
|
|
na "Life is a journey..." ne mu e tam mestoto... i kato color _________________ не се чете. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 5:32 pm Заглавие: |
|
|
На мен много ми хареса, свежо едно такова.... Само че текста не се ли бие много с книгите? На мен ми е доста трудно да го разчета на това място. _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
and what a man can't do. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MoonShine

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 5:49 pm Заглавие: |
|
|
::лого::тип:: написа: | ...и на мен ми харесва...може би ако беше изцяло с безсерифни шрифтове... |
изписването на адреса със серифния шрифт им е нещо като стандарт.
oho написа: | Само че текста не се ли бие много с книгите? На мен ми е доста трудно да го разчета на това място. |
на печат четимостта е достатъчно добра. Моля да ме извините за лошия вид поради компресията. _________________ мнението на автора понякога не съвпада с гледната му точка |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 5:53 pm Заглавие: |
|
|
Небето отляво стои малко измито и избледняло. Градация от светло към тъмносиньо /отдолу - нагоре имам предвид/ би стояла по-истински. Но това е бял кахър.
Иначе двете изречения май трябваше да са с един цвят, един размер. Все пак са едно цяло.
Но като цяло е приличен постера. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 6:16 pm Заглавие: poster |
|
|
"Life's a journey, NOT a destination" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 6:26 pm Заглавие: Re: poster s kraka |
|
|
слогана е точно за погребално бюро.. нали не е твоя идея? _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 6:32 pm Заглавие: |
|
|
Rainbow, sloganut si e mnogo dobur, ne wizhdam kakuw ti e problemut tuka. Ako predpochitash da chetesh samo purwata mu chast -- twoya si rabota. Obache towa, koeto kazwash, e malko wuztupo. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 6:37 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Rainbow, sloganut si e mnogo dobur, ne wizhdam kakuw ti e problemut tuka. Ako predpochitash da chetesh samo purwata mu chast -- twoya si rabota. Obache towa, koeto kazwash, e malko wuztupo |
ok, "Животът е пътуване и местоназначение, ние ще ви заведем там!" - двусмислено е.. _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 6:39 pm Заглавие: |
|
|
Breh, neshto sum iztupyal naposleduk ochewidno, shtoto ne moga da ya widya tazi dwusmislenost :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 7:20 pm Заглавие: |
|
|
Всеки може да види каквото си иска в един израз, стига да има желанието да си играе с думите.
Като цяло, rainbow мисля че е добре да се въртим около графичната страна на нещата, филолозите ще се заемат другото... в някой друг форум. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|