Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
SIMPLI

|
Пуснато на: Сря Окт 06, 2004 7:47 pm Заглавие: Нова технология/опаковка |
|
|
Първи тестове на една нова за мен технология за печат върху пластмасови опаковки. Изработва се извън България.
На този етап трябваше да трансформирам съществуващия етикет кът размерите и изискванията на производителя. Аз съм много доволен от резултата и се надявам в най-скоро време всичките ни пластмасови опаковки да се изпълняват така. Надявам се също от новия сезон да направя дизайн специално за тази технология.
Ми ето как изглежда опаковката (височина 132 мм, диаметър 130 мм, обем 1 л).
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 9:37 am Заглавие: |
|
|
Каква е тази нова технология? Какъв й е принципа и къде извън България се печата?
Като чели добре се е получило, ама снимките нещо ми зеленеят и не си показал гърба на кутията:(( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 11:12 am Заглавие: |
|
|
hodi si kupi edna kutia sladoled na "Delta" i shte ia vidish tehnologiata.... neshto deto izdiga kachestvoto na plasmasovata opakovka dosta nad dosegashnoto.... az lichno dalgo se chudih kak se pravi tva neshto predi simpli da me svetne:))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 11:16 am Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | hodi si kupi edna kutia sladoled na "Delta" i shte ia vidish tehnologiata.... neshto deto izdiga kachestvoto na plasmasovata opakovka dosta nad dosegashnoto.... az lichno dalgo se chudih kak se pravi tva neshto predi simpli da me svetne:))) |
Simpli, светни за технологията и останалите! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 11:56 am Заглавие: |
|
|
както забелязваш, Панагонов, мълча си по този въпрос как и къде се прави тази опаковка ... нарочно не казвам и името на технологията ... има много хора, които посещават Графила и които не е добре да знаят повече поне на този етап
тези, които са ми ми в Q-то ще научат, ако име е интересно
съжалявам! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
graphic
|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2004 5:21 pm Заглавие: |
|
|
Ей добре, че най-сетне рабрах, че печатаме на едно и също място. Бавничко става, но за това пък добре...не се притеснявай скоро ще направят и в БГ печатна база. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|