Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mort1eg

|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2004 3:15 pm Заглавие: Някои типажи за комикс (скици!!!ВНИМАНИЕ-ФЕНТЪЗИ!!!!;) |
|
|
Ми ето тея (няма да давам подробни описания :Р):
полуорк - боец с голи ръце
Алчен елфически наемник
малък набор немъртви
Готово за бой джудже
брониран тип
Главен герой, пак спец по ръкопашен бой ни юмруците му са обгърнати в пламъци (КОФ ОУНЗ!)
е?[/img][/b] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2004 3:17 pm Заглавие: |
|
|
П.П.
Сори за гадните сканове :/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2004 4:10 pm Заглавие: |
|
|
Главния герой е супер, първата най-ми харесва, както и джуджето и бронирания тип... в другите малко конструкцията ти е избягала...
Като идеи и стил много ми харесват!!!
Хайде! Кога ще покажеш някоя страница!?! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Biofusion

|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2004 6:45 pm Заглавие: dam |
|
|
Djujeto i geroq me kefqt. Imam leko chuvstvo che nqkoi ot drugite tipaji sa klisheta, ama samo moito si chuvstvo :D. Ste mi e interesno da vidq tozi moderen glavnq geroi v kombinaciq s tezi fantasy creatures :D:D:D _________________ Mind is like the Body with the Only Difference that the Body can be Cleaned While the Mind Can't |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2004 7:09 pm Заглавие: |
|
|
не че искам да те разочаровам, ама според мен ВСИЧКИТЕ са си клишета ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2004 7:41 pm Заглавие: |
|
|
abe o6te rabota po anatomiqta trqbva, i to seriozna!!
toq skeletoruschnoi (basi i imeto...) s kolko lakytq e ??? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Съб Окт 09, 2004 4:19 pm Заглавие: |
|
|
haha.....za laktite mi haresa....mi moito mnenie e che naistina ti trea anatomiika...to vsushnost tva na vsichkite e qsno....poslednata akto polejenie na tqloto mai e nai proporcionalna i pravilna...inache juji me kefi.....gotin e dosta....ama zamisli se che e qko pretrupan i nishto en mu se vidi....ta za tva ne si lichat i greshkite v anathomyto _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lady Vader

|
Пуснато на: Съб Окт 09, 2004 8:12 pm Заглавие: |
|
|
Purvite tri mi haresvat! Ostanalite - amatomiq, ne capai tolkova s chernoto, a gledai kakvo ne isglejda kakto trqbva i go promenqi, chak sled tova capai s tusha. :) _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Съб Окт 09, 2004 10:53 pm Заглавие: |
|
|
Относно лактите:
Просто си представи, че има месо по костите и ще разбереш защо бронята седи така. Анатомия винаги трябва. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Aragorn A.
|
Пуснато на: Съб Окт 09, 2004 11:11 pm Заглавие: |
|
|
Броните на скелета и бронирания тип обаче са много здрави :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Съб Окт 09, 2004 11:53 pm Заглавие: |
|
|
hmm prav si ...prosto na men mi sedi neubeditelno...moje da gresha...
ina4e za bronite - rullz..sy6tinski lockwood & woods :)) _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Съб Окт 09, 2004 11:54 pm Заглавие: |
|
|
sorry za dvoiniq post ... zna4i iliuziqta za dvoen lakyt ti ide ot tova, 4e kitka+ prysti >>>> predmishnica...ako tova e bila celta - zna4i az sym v greshka _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 8:12 am Заглавие: |
|
|
NOX написа: | ako tova e bila celta - zna4i az sym v greshka | s takuv avatar po princip nqma kak da si v greshka (pwnz). Mersi za bronite. Todd Lockwood vinagi mi e bil ot liubimcite ( kato izkliuchim poster-like fantazy-shits-ovete mu) concept-artisti, sam wood ne tolkoz no i toi e qk (vse pak te dvamata zaedno s onzi pich koito se pishe WAZ ma ne znam koi e ) pravqt Monster manuala tova koeto e. work hard is what I need and less PC gaming, instead of photoshop...kvo da praa kato se uvlicham :> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|