Graphilla.com :: Преглед на тема - ПредаторНет плакат

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПредаторНет плакат
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Пон Окт 04, 2004 8:14 pm    Заглавие: ПредаторНет плакат Отговорете с цитат

ПредаторНет плакат
Задачка:
Плакат 50x70
Интернет за домашни потребители
Акцент : Цени
Проект:
Лого:Неизвестен автор
Копи и Дезигн Ми:

/Требе да са пооправат скоростите на нета но са чакаме клиента да каже дали иска или неще/
Върнете се в началото
inNO

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Окт 04, 2004 9:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:-) Хищен е! Може би ми липсва малко тялото на гадинката и шрифта за цените .... само да попитам надписите на какви отстояния са открая щот съм убеден че не са такива?
Гост

МнениеПуснато на: Пон Окт 04, 2004 9:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:)) Бъди убеден, че имам идея за ко става дума. Тва е проект, горе пише. :))
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Вто Окт 05, 2004 3:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

И понеже се оказа, че клиента не си пада по крокодили
отидохме за риба:
Върнете се в началото
soaron

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Окт 05, 2004 8:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

много зверско :-)

щом акцент са цените - ако ги направиш бели цифрите в червени правоъгълничета ще светят повече.
и малко свежест ще вкарат - не че е необходима, де ;-)

и тия лв - спред мен по-добре да не лепят там за черното - поне мен ме дразнят така.

успех :-)
mmiv

МнениеПуснато на: Вто Окт 05, 2004 9:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

abre nubi,
neshto shte komunikira li visokata tehnologia (internet)???
i na tezi pichove targeta im samo tumni groteskni lichnosti li sa?
shtoto az ne vijdam neshto koeto shte se haresa na chovek na sredna vuzrast (napr. roditel na hlape koeto iska iNet)

taka de - samo razsujdenia po temata
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RiN

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Окт 05, 2004 9:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

men chesno kazano hich ne mi haresva. skuchen i dosta razhvurlqn mi stoi plakata. kompziciqta trqbva da se pipne. typografiqta syshto - osobenno tazi na "domashen internet" i tazi na "s hishten harakter" icharvenite cifri. kartinkata iksa nova stilizaciq. ako go pravih az - bih zapochnal nanovo :)
::лого::тип::

Местожителство: Offline

МнениеПуснато на: Вто Окт 05, 2004 10:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

RiN написа:
men chesno kazano hich ne mi haresva. skuchen i dosta razhvurlqn mi stoi plakata. kompziciqta trqbva da se pipne. typografiqta syshto - osobenno tazi na "domashen internet" i tazi na "s hishten harakter" icharvenite cifri. kartinkata iksa nova stilizaciq. ako go pravih az - bih zapochnal nanovo :)

Напълно подкрепям... и докато крокодила си личеше ясно, тез пиранки трябва доста да се загледаш докат разбереш кво е. Общо взето логото е най-добро (мисля че бе на някой от форума)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя

МнениеПуснато на: Вто Окт 05, 2004 10:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

RiN написа:

Напълно подкрепям... и докато крокодила си личеше ясно, тез пиранки трябва доста да се загледаш докат разбереш кво е. Общо взето логото е най-добро (мисля че бе на някой от форума)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Вто Окт 05, 2004 10:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Много ще ви замоля, да не подценявате моя милост дами ,
първо Типото не случайно не е Модерна Хелветика или подобно,
не случйно темата е дарк, Когато се прави реклама мене ме интересува Ефективност и аз я търся, тва в превод значи нещо което кат се огледам не го ползват в момента, таргета не ми е баба му на Жоро а самия Жоро, минаха времената когато родителите избираха,
днешните хлапета сами решават.
Мистар Рин Ще мие интересно да вида ваща версиа, мисла че знам накаде ша забиат картинките ви- Доста разхвърлян?, Скучен?
Да не е проблем да ви хврля и клиента в случай че го зарадвате и вземете гигантскиа хонорар
Не ми е ясно кога Некой лейдита ще вденат че кат гледат тук картинка требе са позамислат че тя е за Таргет и те Савсем случайно може да са Вън от него.
Цитат:
neshto shte komunikira li visokata tehnologia (internet)???

тоз въпрос ауто те изхврли от правилните мнениа
Абе или аз сам много зле кат дизайнер или тука са дошли Деца гениичета.
Мноо сори за графила деба ма що вънка хората немат Представяне и Ограничаване на поста ма Дебилизма не се е развил в такава мера.
Върнете се в началото
RiN

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Окт 05, 2004 10:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

аз както е видно от броя на постовете ми съм нов тук. учуден от агресията с която реагираш. целта на критиката е да бъде градивна, а не самоцелна. прав си че таргетгрупата е изключително важна и в този контекст бих се замислил каква е визуалната култура на днешните деца, които играят игрички и за който е предназначен плаката. графиката и цялото визуално излъчване на повечето от игрите и списанията за игри които въпросната таргетгрупа употребява е съвсем различно от това на този плакат. целта на един плакат е да работи възможно най-дорбре в средата която е поставен. а смятам че този няма да работи добре. или поне не достатъчно. това е. "мисла че знам накаде ша забиат картинките ви" - това наистина не го разбрах :)

възприемането на критика е доста по-сложно а и бих казал ценно от възприемането на похвали... ако ме разбираш :)

в крайна сметка ако си го харесваш, а и клиента ти го харесва - печатай го взимай кинтите и си 6.

с уважение.
Гост

МнениеПуснато на: Вто Окт 05, 2004 11:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Точно щото децата гледат фулл колор 3д тва плакатче на една спирка в люлин примерно ще свърши много повече работа на моя клиент от
лека информативна, Много цветна и Много добре типографски издържана визия.
Мисля че поглед върху цените е достатъчен за преценка накъде отива визията.
Нямам нужда да се доказвам на никого ква визия мога да изкарам, предпочитам да си поотвора ухото кат ми говори Клиента и Просто да
предизвикам интерес и да му обслужа таргета Информативно.
А единствения резултат за мен е след мойта намеса ко се случва с продажбите му.
Останалото е излишно демонстриране на Умения които могат да са
Естетични и Дизайнерски сами за себе си. Ма да не работат.
От коментарите до тука единствено съм съгласен с Инверта на цветовете на цените.
А за плаката
Отговаря ли на въпросите:
В среда с много налепени плакати ще се види ли?
ДА
Копито Говори ли Нещо Малко по различно от
Евтини цени, Супер технологии, Зверска Скорост, Бърз инетернет?
Да
Цените виждат ли се?
Да
Услугата ясна ли е?
ДА
Ко повече?
Ма може и да е по добре
да може, може и да е по скъпо, може и да е по шарено,може и да е
по красиво, може и типографиата да е Модерна
Може ме не е просто щото Няма нужда.
Върнете се в началото

МнениеПуснато на: Вто Окт 05, 2004 12:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Това което ни показваш няма нищо общо с "агресивната" визия която искаш да постигнеш! Това е просто поредното плакаче което ни заобикаля и няма да направи впечатление никому. За агресивната визия не е достатъчно да има неква гад със зъби и да е черно. Трябва ПЕРФЕКТНА типография и СТЕПЕНУВАНЕ на елементите в ОГРОМЕН диапазон. И не става въпрос за "модерност" и пр. бла бла... Нема такива понятия модерно-немодерно. Има хубаво и нехубаво. Хубавото ВИНАГИ работи, нехубавото може евентуално некой път и да проработи ма...с мноо уговорки. И като почне некой да ми се оправдава с таргета...Ми на Имплант какъв е таргета, а я кви неща праи. Ако се оправдаваше с таргета щеше да бичи яко плакатчета с Дерби и Бетина скрипт и пей сърце...шака рака...Така си мисла аз!
Galileo

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Вто Окт 05, 2004 1:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мен тоя плакат ме изкефи от всякъде.
В общи линии плакатите на интернет доставчиците(поне тези които съм виждал) винаги са ми се стрували насочени към някви банкови чиновници и др. такива. Все ми се струва, че всички подценяват вкусовете на тинейджърите.
По плаката - "PREDATORNET", О-то изглежда по-малко и разделя не където трябва думата(подобен шрифт, но с по добра типография).
Лявата пираня не е много ясно какво е.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mel

МнениеПуснато на: Вто Окт 05, 2004 1:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hm.. 4erno i 4erveno e dobre-var6i rabota za sluchaia i e evtino kato pechat. 4etivno e i mislia che shte se vijda sred drugite. men lichno me "pritesniavat" malko oblite podlojki i podravniavaneto na texta.. ne se vrazvat mnogo sas "hishtnia harakter". mislia si che ako namerish niakva ribka v po-brutalna poza shte si stanat neshtata. ili prosto da izliza nad podlojkite...abe niakak statichno stoi toia ziapnal ribok. aide naprikazvah se i az:))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Morty

МнениеПуснато на: Вто Окт 05, 2004 6:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За мен плаката си върши идеално работата. различен е ще накара хората да ПРОЧЕТАТ за какво иде реч на фона на всичката останала еднообразна шарения. Колкото до композиции, типография, че не знам си кво ме притеснявало - това са спорни неща а и аз лично не бих давал акъл точно на Нубизус как се прави.
mr_j

МнениеПуснато на: Вто Окт 05, 2004 8:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Само две неща: шрифта на цените може да е по- масивен /например IMACT/ и другото нещо, при скоростите може да е малко по-подреденко - седи ми разхвърляно /ама ти си знаеш де :-) /
П.С.
Рибките са по-добре. Може и да ги понарисуваш с цел по-добра стилизация, като гледам само тази във фас си я побутнал :-), може да се получи нещо по-добро, ако ти се занимава, ама и така стават. Успех
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Вто Окт 05, 2004 10:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

tnx za comentite, se pobaram ribocite oste osobeno tazi s zinalata past.
za fonta ste se pozamisla specialno za cifrite ako e malko po-razli4en nema da se zbie s drugia.
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Вто Окт 05, 2004 11:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Има хубаво и нехубаво. Хубавото ВИНАГИ работи, нехубавото може евентуално некой път и да проработи

Има адски много житейски примери против твоя довод.
А и би ли дефинирал Хубаво, за Мен тази класификация е Грешна и мога да дам много примери както и много други хора също.
Цитат:
ПЕРФЕКТНА типография и СТЕПЕНУВАНЕ на елементите в ОГРОМЕН диапазон.

Няма понятие перфектна типография, всяка типография има свое приложение, буквата сама по себе си е Форма/Символ носещ определено значение. Степенуване на Елемвнтите в Огромен диапазон - тва е нон сенс, Има Степенуване в планове в повечето случай са 3, Преден заден и среден. Думата Диапазон е по подходяща
за Цветова характеристика.
Смятам, че познавам работата на Импланта много добре и всяко сравнение е вън от контекста на горекоментираната картинка.
ЗА МЕН НЯМА САМОЦЕЛНО ГРАФИЛНИЧЕНЕ, ако не разбираш ко зна4и тва даи един ПМ да ти обясня. Не се заяждам.
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Вто Окт 05, 2004 11:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Malko oфтопик
Молба имам към тебе ЛОГОТИП. Интересно ми е да вида твои произведения за да знам как да зачитам мнението ти. От 12 страници постове в сърча
намерих 4 линка дет са на топ.бг и не работят. Плс даи ми линк да разгледам. Любопитен съм. Благодаря ти предварително.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети