Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
wicky

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 10:08 am Заглавие: не мога да не се оплача |
|
|
Може ли докато си вървя по Витошка посред бял ден, някакво цигане да се опита да ме обере и като му плеснах един шамар, да дойде по-Голямата му какичка и да почне да ме бие!?! По принцип съм пацифист, но едва се сдържах - щеше да стане страшен цирк по средата на улицата... и някакви младежи си стояха от страни и се смееха на циганките, "кви са"!?! И тез ... не знам как да ги нарека - се движат в групички (после ги застигна още една възрастна циганка и предпазливо ме напсува!?!?!) не знам на какво прилича това!? Искаше ми се да ги настигна и да им "обясня", че при някой друг няма да им се размине и някой може да смеля това хлапе като нищо!?! но едва ли щяха да разберат...
присъствала съм на доста опити за кражби (на малцинствата, които май никак не са малцинства...) но това би всички рекорди на нахалството:( и най-лошото е че никой нищо не прави по въпроса!?! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 10:11 am Заглавие: |
|
|
Втора тема за "ромите" виждам днес.
Добре, няма да казвам нищо, защото няма начин да не бъде изтрито! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Biofusion

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 10:22 am Заглавие: |
|
|
hiahiahia a puk mene predi nqkolko godini sa se opitvali da me djobqt v tramvai dokato se dviji ve sred masa hora. V kraina smetka az poluchih sinio oko a tezi dvamata cigani :) shutove i kurvav nos, a btw mno e interesno kak vsichkite drugi hora v tramvaiq sedqt i gledan kato opuleni i nisto ne kazvat samo gledat jalno. Basi horata !!! Ama vse pak v BG e po bezopasno :D:D che tuka ako te grabqt cheren i taka se durpash nai vertoqno ste si v bolnica ili morgata ! _________________ Mind is like the Body with the Only Difference that the Body can be Cleaned While the Mind Can't |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 10:25 am Заглавие: |
|
|
vnimavai s malkite mangalcheta shtoto tva si im e shema. edno vreme taka tarasheha tzum i jenskia pazar. idva edno sopolche pri tebe i te pochva, ako mu posegnesh dolu stoiat edni chichkovci i te prebivat. varianta e da se darjish spokoino(ne moga da poviarvam che go kazvam:))) i ili da streliash na meso, ili da zvannesh na kukite kolkoto i da e smeshno-ne che gi pritesniavat kukite, ama vse pak..triabva da se obiasniavat...i ako triabva da se obiasniat 3 puti za edin den ne e priatno.. po serioznite merki sa iasni:)))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 10:53 am Заглавие: |
|
|
само дето в случая това цигане не ми просеше пари, ами го хванах да ми отваря чантата! И друг път съм хващала докато се опитват да ми я отворят, но не са ме нападали...!?! обикновенно бягат - тези бяха супер нахални! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 10:54 am Заглавие: |
|
|
mi zima ide..glad... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 11:33 am Заглавие: |
|
|
аз съм много миролюбив, ама само едно съветче :
ритай, ритай, ритай, шамари, шамари, шамари докато мърда
след като спре да мърда още малко го поплескай и е готов мангото за спешна медицинска интервенция
в началото на годината едно цигане се опита да ме тараши в трамвая, и върху него и майка му тествах гореописания подход
върши работа >=) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
me
|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 11:45 am Заглавие: |
|
|
на такива само бой.... _________________ ME like... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 11:52 am Заглавие: |
|
|
ми и аз така си мислех, но пък май така се озлобяват още повече... не знам дали насилието е начина...
и аз не знам какво да си мисля - знам само, че някои хора (може би полицията или не знам кой) трябва да обърнат внимание на това! Не може само да се явяват организации в защита на циганите! Ако неистина искат да ги защитят трябва да направят нещо по този въпрос... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 11:57 am Заглавие: |
|
|
bai mangau ne podleji na kontrol.. bai mangau podleji na skopqvane..
bai mangau ne trebe da se razmnojava..
tolkoz po vaprosa.. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 12:40 pm Заглавие: |
|
|
Вместо кучкарници - циганарници значи: ловим ги мангасарите с мрежи в гетата, кастрираме ги, обезпаразитяваме ги и аре обратно на улицата. Ма европейците ще се скинат от реване че им нарушаваме правата.
Ама те няма да си погледнат своите сурати и няма да се сетят че в Англия хората преди няколко месеца дълбаха ровове и издигаха защитни валове за да се спасят от спрели за известно време до домовете им "чергари". Но и да ги изселиш от страната пак не става. Плъзнаха гадовете из цяла Европа, крадат и просят, а като ги хванат и ги питат какви са - "българи сме". Идиоти. Цигани са си от всякъде. Опа... нали беше нецензурно да викаш на черните негри, а трябва Афро-американци. Значи мангасарите са Индо-българи.
Абе простотии от всякъде, не ми се говори че се дразня... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
inNO

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 1:10 pm Заглавие: |
|
|
wicky написа: | Не може само да се явяват организации в защита на циганите! ... |
Те чояно на тез организации най'ш точно колко им е до циганите... Друго ги интересува! Иначе верно с толкоз много организации за тяхното пазене опазване преквалификация и ко ли още не само за 5 години требеше да се превърнат във втората нация в световен мащаб ;-). Един мъничък гриййнпийс успя да спаси косатките че ко остава да говорим за 1200 правителствени и неправителствени прел... опа организацийки. Жалко е наистина! Що некой не направи организация за защита на .... простите цомпутерджии кат нас а? Щот нема пари в тая работа! неа файда! иначе тях ги пазят ... ко са отплеснах ДМД аре ... _________________ HANGAR 18. Area 51 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
inNO

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 1:11 pm Заглавие: |
|
|
inNO написа: | Те чояно ... |
Да се чете - ТЕ ТОЧНО..
ко съм писал и аз ненам ма тей то... _________________ HANGAR 18. Area 51 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 1:32 pm Заглавие: |
|
|
I'm from Kyustendil, Bulgaria and I say KILL THEM ALL!!!
 _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 3:08 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | mi zima ide..glad... |
_________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 3:56 pm Заглавие: |
|
|
Аз като още по-голям пацифист, смлях три мангалки, щото ми взеха портофейла от раницата, преди 2-3 месеца, ама не се оплаквам де, на едната и направих пълен редизайн на фейса /за винаги ще си спомня за мен, когато се погледне в огледало/, з-то бая шутове изяде, може би сега е времето да спомена, че 5 години съм се занимавал изключително активно с карате киокушин... :-). Другите две по-малко ги бих, просто оная другата ми държеше потофейла в ръце... Съветът ми е пазете се, а ако се случи нещо такова, яко бой, но само когато е необходим за наказание! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 4:36 pm Заглавие: |
|
|
кат толкоз ва и страх закупете си по един дезодорант от тез дребните и пръскайте ве - фсът-фсът и беж крачка да бегаме :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 5:13 pm Заглавие: |
|
|
moje i sas obiknoven dezodorant, ama sas zapalka pred nego:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 5:16 pm Заглавие: |
|
|
:)))) Feuer Frei! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 5:21 pm Заглавие: |
|
|
мдааа
ето
така разсъждавах и аз, ама ей на докъде ни докара това - те се озлобяват все повече и вече ни нападат;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|