Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Lady Vader

|
Пуснато на: Нед Авг 01, 2004 9:00 pm Заглавие: Draskanici |
|
|
Malko skici i tem podobni neshta ot men.. Do skoro ocvetqvah edin comiks i pochti ne sum risuvala interesni neshta, no nai-nakraq go zavurshih (ama na koi mu dreme, taka ili inache nqma da mogat da go izdadat) i sum malko v skapano nastroqnie.. i narisuvah tiq dve neshta za nqkolko chasa. Vtorata risunka e za edin proekt (predi 2 sedmici se zahvanah s nego), no mislq che moga da q postna bez da mi napravqt problem..
Tazi macka e ot predi (tova i e originalniq razmer):
I razbira se moq lubim.. :
 _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Авг 07, 2004 5:38 am Заглавие: |
|
|
zimas skicnika i skiciras ziwi hora |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

Регистриран на: 24 Ное 2003 Мнения: 351 Местожителство: Outer Haven
|
Пуснато на: Съб Авг 07, 2004 7:07 am Заглавие: |
|
|
Vtoroto i tretoto nai-mi haresvat... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Съб Авг 07, 2004 9:17 am Заглавие: |
|
|
кефи ме начина ти на стилизация на хората и тоналността.... ще ми е интересно да мерна комикса :)))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lady Vader

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2004 1:19 am Заглавие: |
|
|
nubizus написа: | zimas skicnika i skiciras ziwi hora |
Ako mi namerish nqkoi koito da mi pozira bezplatno.. Ti suglasen li si da sedish na edno mqsto 2-3 chasa? Gol. :pp
Blagodarq na cmotan, bein i maceman :D Sega risuvam edni rasi i t.n... nqkoi ot skicite stanaha mnogo dobri, sledvashatata sedmica shte puskqm razni draskanici :)
maceman, komiksa mi go donesoha nareden dneska - moga da ti kaja che sum neveroqtno razocharovana, zashtoto hvurlih mnogo pot i trud na nego, a te sa go okipazili. Smqtam da se obadq i da pogovorq na rodstveni vruzki, zashtoto ama naistina sa mi razvalili nad 50 chasa rabota! B@si, pone da mi bqha platili.. _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2004 1:32 am Заглавие: |
|
|
Lady Vader написа: | nubizus написа: | zimas skicnika i skiciras ziwi hora |
Ako mi namerish nqkoi koito da mi pozira bezplatno.. Ti suglasen li si da sedish na edno mqsto 2-3 chasa? |
в парка , по едно и също време всеки ден, седят едни хора (всякакви) по повече от три часа и си ..хм, бъбрят. натурата си е там:))
пък голи вече ..то лято - се ше хванеш някой по-разфърлян. _________________ http://www.behance.net/georgikasabov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2004 3:09 am Заглавие: |
|
|
Така, това което се питах да ти кажа е,че Скицата има за цел да упражниш умението да улавяш реалноста с най-характерните и черти. Бързо.
Колкото повече скици от Натура правиш, толкова по сигурна ще ти стане ръката
и по-лесно ще забележиш нещата.
Това което си Нарисувала в момента показва, че имаш стил, но и показва
че не рисуваш от Натура въобще.
Относно 2та часа неподвижност.
Понеже знам че си в час с англииския повече от мен:
sketch
An outline gives only the bounding lines of some scene or picture. A sketch fills up the outline in part, giving broad touches, by which an imperfect idea may be conveyed. A delineation goes further, carrying out the more striking features of the picture, and going so much into detail as to furnish a clear conception of the whole. Figuratively, we may speak of the outlines of a plan, of a work, of a project, etc., which serve as a basis on which the subordinate parts are formed, or of sketches of countries, characters, manners, etc., which give us a general idea of the things described. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2004 11:11 am Заглавие: |
|
|
Lady Vader написа: | nubizus написа: | zimas skicnika i skiciras ziwi hora |
Ako mi namerish nqkoi koito da mi pozira bezplatno.. Ti suglasen li si da sedish na edno mqsto 2-3 chasa? Gol. :pp
|
На Славейков има едно местенце където всяка вечер има голи модели..май 2, 3 лв. беше входа..не знам със сигурност. Намира се в безистенчето до бонжур(където е изхода на магазина). През лятото мисля, че не бачка...така ми казаха...ама ако някой знае повечко нека ти каже...но можеш да се поинтересуваш. Виждал съм залепени афишчета в академията... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
belfir

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2004 12:08 pm Заглавие: |
|
|
Coldblooded написа: | Lady Vader написа: | nubizus написа: | zimas skicnika i skiciras ziwi hora |
|
На Славейков има едно местенце където всяка вечер има голи модели..май 2, 3 лв. беше входа..не знам със сигурност. Намира се в безистенчето до бонжур(където е изхода на магазина). През лятото мисля, че не бачка...така ми казаха...ама ако някой знае повечко нека ти каже...но можеш да се поинтересуваш. Виждал съм залепени афишчета в академията... |
Ей, Софиянци всичко си имате :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lady Vader

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2004 12:53 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | sketch
An outline gives only the bounding lines of some scene or picture. A sketch fills up the outline in part, giving broad touches, by which an imperfect idea may be conveyed. A delineation goes further, carrying out the more striking features of the picture, and going so much into detail as to furnish a clear conception of the whole. Figuratively, we may speak of the outlines of a plan, of a work, of a project, etc., which serve as a basis on which the subordinate parts are formed, or of sketches of countries, characters, manners, etc., which give us a general idea of the things described.
|
Az i tova pravq.. ot opredelena gledna tochka ;)
Колкото повече скици от Натура правиш, толкова по сигурна ще ти стане ръката
Absolutno si prav! no po nezavisishti ot men prichini zasega imam mnogo malko risunki v natura - 3-4 chasa minalata godina. Vse pak blagodarq za suvetite.
Coldblooded, blagodarq, sledvashtiq put kogato otida s Sf shte pogledna tam, no tazi mi e poslednata godina na daskalo i nqma da imam vuzmojnost da putuvam prez zimata. :( V Burgas dokolkoto razbrah ima samo naemane na chasten model, no az ne sum tolkova bogata. _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Нед Авг 08, 2004 10:39 pm Заглавие: |
|
|
e ti kat si v Burgas otidi na plaja bre:))) kolko iskash "parjoli-modeli" ima:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lady Vader

|
Пуснато на: Пон Авг 09, 2004 1:52 pm Заглавие: |
|
|
[offtopic]I da si razvalq goticheskiq ten?! Plus tova ako znaesh kakvi chudovishta ima tam, ujas.. ne mi se misli. Uff ok, shte si vzema chadur i losion s 100SF *mrun* [/offtopic]
[ne chak tolkova offtopic] Colblooded, mersi za ideqta, nie burgazlii vse zabravqme che imame plaj.. [/ne chak tolkova offtopic]
:) _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Авг 09, 2004 2:00 pm Заглавие: |
|
|
хихихи
чудовища!!!
на нас в гимназията ни водеха такива модели да рисуваме, че имахме сериозно уплащени ученици, които не смееха да влязат в час :))))))
то и така се учи анатомия, а бързите скици на плажа са си полезно нещо! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Пон Авг 09, 2004 2:02 pm Заглавие: |
|
|
Колкото по-UGLY модела, толкова по-бърза бързата скица. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lady Vader

|
Пуснато на: Пон Авг 09, 2004 2:55 pm Заглавие: |
|
|
Problema e che shte trqbva da vzema i nqkoi s men, che da me pazi v sluchai che me pomislqt za mrusna perverzna *beeeeep* :-s _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Авг 09, 2004 3:11 pm Заглавие: |
|
|
[offtopic] освен телохранител можеш да си вземеш голям чадър, чифт тъмни очила, сигурно количество плажно масло, множество кърпи, шапки и всякакви слънцезащитни средства;) дигизирваш се зад пластове от дрехи и плажно мляко и си готова за плажно рисуване:))[offtopic]
Но като става на въпрос за комикса ти (по принцип;) много ми е нтересно да видя нещо по-комиксно от него - една страничка например!? Рисунките и скиците са хубави, но ще е добре да ги покажеш как ще стоят и в по-"комикс обстановка" ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ula

|
Пуснато на: Пон Авг 09, 2004 4:21 pm Заглавие: |
|
|
Lady Vader написа: | Problema e che shte trqbva da vzema i nqkoi s men, che da me pazi v sluchai che me pomislqt za mrusna perverzna *beeeeep* :-s |
абе стига си го мъдрила... ела в офиса и рисувай колкото ти е кеф...
и без това никой не работи, поне да ти позираме :)))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lady Vader

|
Пуснато на: Пон Авг 09, 2004 6:27 pm Заглавие: |
|
|
Burzo davai adres! : )) _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Чет Авг 19, 2004 11:40 pm Заглавие: |
|
|
mdaaa, stranen talant ima6 - trudno e da opredelq kakvo to4no mi haresva v rabotite ti, no za edno sym siguren: HARESVAT MI! :)))) _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|